PS3 keypad تا دسامبر تاخیر خورد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
ps3keypad.jpg

طبق گزارش گیم‌اسپات، Ian Jackson از سوی سونی اعلام کرد که عرضه کیبورد کوچک PS3 را از 30 نوامبر تا ماه دسامبر به تعویق انداخت.

این وسیله جانبی برای اولین بار در ماه اگوست و در Games Convention رونمایی شد. فعلا سایت امازون و Gamestop، این قطعه را با قیمت 49.99 در لیست خود قرار داده‌اند.

Source

درود بر دوستان
Skuul جان کجاش Fake من خودم الان یکی دارم
که البته به داییم گفته بودم برام یک اکانت گلد بگیره بفرسته اونم یک گلد پک گرفت و داد به کسی برام اورد .
کلا چیز بدرد بخوری نیست
روش هدستم داشت

البته شاید برای 360 زیاد استفاده ای نداشته باشه چون بیشتر کسانی که Live بازی میکنن و خیلی راحت با هم صحبت میکنن و اینکه تا الان 360 web Browser نداشت اما ps3 کاملا فرق میکنه و بیشتر وصیله ارتباطی دوستان با Text message هست و از Web Browser هم استفاده های زیادی میشه کرد که در کل برای ps3 وصیله پر کارامدی هست !

البته شاید برای 360 زیاد استفاده ای نداشته باشه چون بیشتر کسانی که Live بازی میکنن و خیلی راحت با هم صحبت میکنن و اینکه تا الان 360 web Browser نداشت اما ps3 کاملا فرق میکنه و بیشتر وصیله ارتباطی دوستان با Text message هست و از Web Browser هم استفاده های زیادی میشه کرد که در کل برای ps3 وصیله پر کارامدی هست !
در تکمیل صحبت های جناب gpod :
گفته شده دارای یک touch-pad هست(مثل لپ تاپ) که می تونی باهاش اینپوت ماوس رو کنترل کنی که این کار در وب رو بسیار آسان می کنه.
در بالاش هم دکمه های شورت کاتی برای دسترسی سریع به Communication و Message Box وجود داره.
در ضمن :
سونی به یوروگیمر گفته که این کیپد در UK در تاریخ 28 نوامبر عرضه میشه.
منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or