PS3 is the lead platform for Mirror’s Edge

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

Official Playstation Magazine يك مصاحبه با سازندگان Mirror’s Edge داشته كه طي اون مصاحبه DICE اعلام كرده lead platform بازي PS3 هست . با توجه به اينكه موتور بازي UE3 هست و همچنين lead platform ه PS3 كاره DICE كم از معجزه ندارد . همچنين DICE اعلام كرده بازي دراري DLC خواهد بود اما از دادن اطلاعات بيشتر خود داري كرد . همچنين اونها براي Trophy هم برنامه دارند .

windowslivewriterps3istheleadplatformformirrorsedge-cf63dsc00235ta4-thumb.jpg

:eek: واقعا عجیبه با UE3 میخوان پلتفورم اصلی را PS3 بذارن . راستی عزیز دل برادر گفته نشده این اضافات انحصاری است یا برای هر دو پلتفورمه . :biggrin1:

کسری ممنون بابت خبر... من بعد از BC واقعا از DICE خوشم اومد ..اما حالا می بینم که UE 3 و LP هم PS3 که واقعا ریسک بالایی کرده...زنده باد DICE

من هنوز نمیتونم باور کنم که موتور بازی ue3 هست کلا این کجا ue3 کجا !
ولی برای بعضی ها که میگن موتور ue3 حال هوای خاکستری داره و بدون روح مثال این بازی خوبه براشون .

من هنوز نمیتونم باور کنم که موتور بازی ue3 هست کلا این کجا ue3 کجا !
ولی برای بعضی ها که میگن موتور ue3 حال هوای خاکستری داره و بدون روح مثال این بازی خوبه براشون .
البته فرخ جان ، يك چيزي نبايد فراموش بشه اين سازندگان و حال و هواي بازي هست كه باعث خاكستري بودن يا روشن بودن يك بازي ميشه مثلا يك بازي مثل G.O.W كه نيم بيشتر مردم از بين رفتن و موجودات پليد همه جارو گرفته كه نميشه يك فضاي زنده و سرحال نمايش داد :biggrin1: كلا UE3 موتور عالي هست اما مشكلي كه داره اين كه محيط رو نميتونه زنده نشون بده نميدونم متوجه حرفم ميشيد يا نه؟ يك بازي مثل The Bourne رو دقت كنيد اصلا محيط خاكستري نيست ولي حس مرده بودن رو به شما القاء ميكنه در صورتي كه مثلا HL2 EP2 هم با موتور ديگه اي درست شده ولي دقيقا همين حس رو به شما القاء ميكنه. پس اين مربوط ميشه دقيقا به سازنده ها من فكر ميكنم تو اين نسل بهتر از موتور UE3 عرضه نشده البته نه از لحاظ قدرت و تكتيك بلكه از لحاظ فراگيري اش ميان سازندگان كه فكر نميكنم بي دليل باشه.
درباره اين مسئله هم فكر ميكنم Epic اين مشكل رو رفع كرده باشه بعد از عرضه UT3 روي PS3 شك دارم هنوز هم اين موتور با PS3 مشكل داشته باشه.
هر چی که هست فوق العاده هست . کاش لیدش هم x360 بود . * آیا نسخه ی ps3 اون بهتر ؟
اين هيچ فرقي براي هيچ كس نداره چون كه Lead اش براي 360 باشه چه براي PS3 مهم اين كه كيفيت پاياني كار خوب از آب در بايد و با حساب و كتابي كه ميشه از سازندگان بازي داشت مطمئنا همه نسخه ها عالي از آب در ميان.
حالا چه فرقي ميكنه Lead اش چي باشه؟ مهم نسخه نهايي هست.

چه عجب........

حداقل نسخه PS3 بازی خوب از آب در میاد ! و فرقی با نسخه X360 نمیکنه!

این استراتژی که LP رو PS3 انتخاب کنند خیلی خوب هست چون اینجوری بازی برای هر دو کنسول با یک کیفیت عرضه میشه و بازی ها بر روی PS3 هم فروش مطلوبی میکنند.SW TFU هم LP کنسول PS3 هست...

اگه اشتباه نکنم بعد از B :P وFF XIIIاین سومین بازی که لید پلتفرمش PS3
هست.خدا رو شکر گرافیکها هم فکر نکنم تغییری داشته باشه
راستی چراDICEاز موتور B Companyبرای این بازی استفاده نکرد

پ.ن:فکر کنم ترسده این خانومه وقتی رو پپشت بوم داره ملت رو میزنه ساختمون خراب بشه
و کلا بی خیال استفاده ازfrost biteشده

SW TFU
نه ماكان جون اين بازي LP همون 360 .قرار شده LucasArts از پروژه بعدي LP بازي هاش PS3 بكنه !!!
پ.ن:فکر کنم ترسده این خانومه وقتی رو پپشت بوم داره ملت رو میزنه ساختمون خراب بشه
و کلا بی خیال استفاده ازfrost biteشده

پ.ن : دليلش اينه كه ساخت بازي قبل از B:BC بوده و اون موقع موتورشون هنوز كامل نشده بوده

واقعا یه کار پر ریسک رو DICE داره انجام میده چون خیلی از سازنده ها از این می نالیدن که با port بازی از PS3 به 360 مشکلات زیادی دارن حالا باید ببینیم که DICE این کار را چه طور انجام میده منظورم از نظر کیفیت است.

پ.ن:ای بابا این برق هم بلا شده برای من:دی کسری حق کپی رایتش رو بده:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or