PS3 Hacked

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگه hack بشه از یه جهت خوبه از یه جهت بد اول جهت مثبت رو میگم.1.از دست این مغازه دارهای سود جو واقعا از خدا بی خبر راحت میشیم.جهت منفی2.دیگه باید قید online رو بزنیم یا بریم دنبال orginal خری که مثل id های xboxlive(البته اگه sony دست به این کار بزنه) بن نشیم.من خودم با هک شدنش زیاد موافق نیستم ولی اگه GOW بخواد بیاد تو ایران و قیمتش باشه 100 هزار تومان شدیییییدا موافق hack شدنش هستم.موفق باشید.

دوستان این بنده خدا هکره آیفونه و کارش هم خیلی خیلی درسته طوریکه آیفون رو در عرض 30 سانیه بابرنامه ای ایشون طراحی کرده میتونید هک کنید.
و تا حالا هرکی میگفت که هک شده من میگفتم خالی میبنده ولی این یکی که واقعا من قبولش دارم مطمئن باشید که فاتحه ps3 رو همین الان خونده و داره با بازی کپی باهاش بازی میکنه
این بنده خدا عادت داره حرف پیشکی نمیزنه
بعد هم کسانی که دستگاهها رو هک میکنند برای رضای خدا که این کار رو نمیکنند 100% از شرکت رقیب پول میگیرند و طبق گزارشهایی که در سایتهایی که خونده شده البته میدونید که بدون منبع درست و حسابی این بنده خدا کاملا تحت نظر ماکروسافت هست و تمامی هزینه های بررسی رو ماکروسافت بهش میده شاید تا حالا چندین تا دستگاه رو سزونده و ....
خلاصه مطمئن باشید خبرهای خوبی در راهه.
( البته من یک نظر شخصی هم دارم درسته که شرکتها روی فروش بازی بیشتر سود میکنند ولی احتمال اینکه دیگر هکرها هم سریعا بتونند اعلام کنند این دستگاه رو هک کردند هست چون توی همین اسیت دیدم که نوشته بوندن که قرار هست یا نظر سنجی مینند که osn network رو پولی کنند اینجوری دئرصد زیادی از فروش ps3 کم میشد و با سیاست کپی خور کردن بازم در کشورهای مثل ما این فروش کم رو جبران میکنند )

کسی نمی خواد تکلیف اینجارو روشن کنه؟؟؟:-"
نمی دونم خوش حال شم (اگه کپی خور شه) نمی دونم ناراحت شم (اگه فیک باشه) یا همین طوری نورمال باشم (اگه هی
خبری نباشه !!!)
اخه من اصلا آنلاین نمی زنم. :biggrin1:

من می گم این هم مثل دفعات قبل fake هست .

البته اگه هم واقعیت داشته باشه برام دیگه فایده ای نداره ، از بس پول یازی orginal دادم خسته شدم ، رفتم یه xbox گرفتم :((

با کوچکترین انحراف شرمنده ی این تاپیکم میشم خودتون رعایت کنید...
قفل کن بره امین .
یه تاپیک مجزا و مهم تو بخش PlayStation داریم که بعد از n تا خبر دروغ و فیک واسه همیشه قفل شد . آریا هم گفت تا زمانی که کسی با PS3 بازی کپی انجام نده دیگه تاپیک باز نمیشه . هر خبری هم بیرون بیاد تو هزار جور سایت میشه خوند .
هنوز هیچی معلوم نیست . اگر صحت خبر کاملا مشخص بشه من به آریا میگم اون تاپیک رو باز کنه تا بحث های فنی و خبرهای هک PS3 توش انجام بشه .

:-" امیدوارم خالی بندی باشه ! چون مثل این XboXیی های **** مجبوریم بازی کپی بگیریم !

قفل کن بره امین .
یه تاپیک مجزا و مهم تو بخش PlayStation داریم که بعد از n تا خبر دروغ و فیک واسه همیشه قفل شد . آریا هم گفت تا زمانی که کسی با PS3 بازی کپی انجام نده دیگه تاپیک باز نمیشه . هر خبری هم بیرون بیاد تو هزار جور سایت میشه خوند .
هنوز هیچی معلوم نیست . اگر صحت خبر کاملا مشخص بشه من به آریا میگم اون تاپیک رو باز کنه تا بحث های فنی و خبرهای هک PS3 توش انجام بشه .

سلام
مرسی ارش ! من از اون حرف اریا باخبر نبودم اگه این طور گفته پس اینم قفل تا خبر قطعی...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or