ps3 fat 640 gig

dmcmasoud

کاربر سایت
Rating - 100%
12   0   0
سلام خدمت دوستان یه دستگاه ps3 fat 320 گیگ هم گیرم افتاده اینم میزارم واسه فروش
مشخصات به قرار زیر است:
1-فریمور 3.55 کپی خور
2-بازی اورجینال prince of persia 4
3-کابل hdmi
4-خود دستگاه در وضعیت سالم و سرحاله هیچ موردی هم نداره پلمپشم دست نخورده
5- هاردش 40 گیگ بود که با 320 عوض شده
6- یه تعداد بازی هم که فکر کنم 10 تاست توی هارد اینترنالشه resident 6-heavy rain-sport champion 2-batman ac-و ...........
موارد قابل توجه :فقط و فقط روی دستگاه خطو خش داره اونم افرادی که فت دارند میدونند اصلا روی اینا دسمال هم که میکشی خط میفته
کلا باید یه نفر رو سر دستگاه باشه هی فوت کنه:d

اینم عکس

بنا به اینکه مشکل مالیم حل شد از فروش این دستگاه منصرف شدم

Attachments

• DSC00505.jpg
    DSC00505.jpg
    81.2 KB · مشاهده: 41
  • DSC00504.jpg
    DSC00504.jpg
    68.4 KB · مشاهده: 38
  • DSC00506.jpg
    DSC00506.jpg
    79.6 KB · مشاهده: 28
  • DSC00507.jpg
    DSC00507.jpg
    97.9 KB · مشاهده: 22
آخرین ویرایش:
کاربران rezax و parham.a برای اخرین بار اخطار میدم بیزحمت الافیتون رو ببرین جای دیگه مگه مجبورتون کردم که بخرین
این دستگاه عین هلو کارکرده و تا اخرشم کار میکنه تضمینشم پلمپ دستگاهه که باز نشده

---------- نوشته در 01:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:31 PM ارسال شده بود ----------

داداش فکر کنم سال ساختش 2007 باشه-ریجن دستگاه هم ntsc-j هستش که مال اطراف ژاپنه-دور فن هم تضمینی نرماله (عین روز اولشه)
والله فقط موردش خط و خشه رو دستگاهه
قیمت رو هم کمی اصلاح کردم
خدا كنه شما بفورشي با اين قيمت شيرينيش مهمون من . ما كه بد خواه نيستيم من قصد بدي كه نداشتم فقط ميخواستم آگاهت كنم همين
نگفتم كه دستگات بده

داداشجواب اينم بده

داداش p.m دادم بهتون قصد تعویض ندارم

---------- نوشته در 08:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:21 PM ارسال شده بود ----------

خدا كنه شما بفورشي با اين قيمت شيرينيش مهمون من . ما كه بد خواه نيستيم من قصد بدي كه نداشتم فقط ميخواستم آگاهت كنم همين
نگفتم كه دستگات بده

من هم قصد ب احترامی به کسی رو ندارم ولی اثرات گفته های شما و دوستمون تاپیک رو به بیراهه میکشونه منظور من اینه اگه جنسم خراب بود اصلا تاپیک نمیزدم
انشالله شما هم در تمامی مراحل زندگی موفق باشین

والا من 1 ماه پیش یک اسلیم 320gb ترو تمیز با یک بازی ارجینال گران توریسمو با دو دسته هاردشم پر بازی های جدید فرمور جدید خریدم 600 تومن :)
داداش الان قیمت اسلیم با این چیز هایی که شما گفتی نو بالای 1 میلیون و 500 هزارتومن هست غیر ممکنه همچین قیمتی
ایشون قیمتشون عالیه
اپ

داداش الان قیمت اسلیم با این چیز هایی که شما گفتی نو بالای 1 میلیون و 500 هزارتومن هست غیر ممکنه همچین قیمتی
ایشون قیمتشون عالیه
اپ

داداش ممنون ولی همه تو خوابن فکر میکنن اوضاع مثل قدیماست بهرحال یه تغییراتی اعمال کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or