ps3 fat اکبند؟؟؟هان؟

بابا بخون بعد بگو . تیترو خوندی میای میگی . دوستمون در مورد رفریش پرسیدن اینجا هم گفتن رفرش چیه !!!

بله تیتر رو خوندم ... منظور ایشون فت ریفر هست ... در همین تاپیک باید بگرده برای جواب گرفتن...

ادرسی که شما دادین برای اسلیم هست اصلا کلی با بحث ما فرق داره...

به هرحال ممنون ازت...

بله تیتر رو خوندم ... منظور ایشون فت ریفر هست ... در همین تاپیک باید بگرده برای جواب گرفتن...

ادرسی که شما دادین برای اسلیم هست اصلا کلی با بحث ما فرق داره...

به هرحال ممنون ازت...
ایشون پرسیدن رفرش چیه اونجا کامل گفتن !! رفرش فرقی نداره چه اسلیم باشه چه فت چه چیز دیگه ای . 1 دور بخون حد اقل .

به نظرتون چرا سونی به پی اس تری ریفر ها برنامه داده تا فنش زود روشن بشه؟

من فکر نمیکنم سونی برنامه داده باشه ... و این که اون صدا همیشگی نباید باشه پس از مدتی باید کمتر بشه و یا اصلا روی دور 1 بره...

شاید راهی باشه که دستگاه باز بشه و صدای فن هارو کم کرد... من بیشتر از این نمیدونم...

شاید این پی اس تری ریفر ها بهتر از اون قدیمی ها باشه چون فنش زود روشن میشه و اصلا داغ نکنه من خودم دارم وقتی دستمو میزارم روی دستگاه اصلا گرمایی حس نمیکنم

---------- نوشته در 11:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:09 PM ارسال شده بود ----------

اخه خود سونی وسایل اینارو تعویض کرده

من الان نزديك به 2ماهه يه فت 80گيگ خريدم چند تا سوال داشتم لطفا كسي كه وارده جوابمو بده ممنون ميشم

1- از كجا بفهمم ريفره يا نه
2- وقتي كنسولو روشن ميكنم بعد 10دقيقه دور فن ميره آخر ( عاديه )
3 - سوال مهم : دارم uncharted2 رو بازي ميكم و جديدا وقتي كه وارد اين بازي ميشم بعد 2الي 7 دقيقه كنسول پيام گرما ميده و ميگه دستگاه رو خاموش كنيد و چراغ قرمز شروع ميكنه چشمك زدن و اگه سريع از بازي خارج شم چراغ قرمز چشمك زن قطع ميشه و دستگه حالت نرمال ميشه و اگه خارج نشم سيستم بعد 30ثانيه خودش خاموش ميشه علتش چيه وقتي هنوز 10دقيقه نيست كه روشن كردم چرا اين پيغام رو ميده بعضي وقتا هم اصلا اينجوري نميشه جالب اينجاست فقط هم در همين بازي پيغام گرما رو ميده. جاي كنسول هم خوبه و مشكل تهويه هوايي هم نداره.
4- از كجا بفهمم كنسولم چند نانومتري

من الان نزديك به 2ماهه يه فت 80گيگ خريدم چند تا سوال داشتم لطفا كسي كه وارده جوابمو بده ممنون ميشم

1- از كجا بفهمم ريفره يا نه
2- وقتي كنسولو روشن ميكنم بعد 10دقيقه دور فن ميره آخر ( عاديه )
3 - سوال مهم : دارم uncharted2 رو بازي ميكم و جديدا وقتي كه وارد اين بازي ميشم بعد 2الي 7 دقيقه كنسول پيام گرما ميده و ميگه دستگاه رو خاموش كنيد و چراغ قرمز شروع ميكنه چشمك زدن و اگه سريع از بازي خارج شم چراغ قرمز چشمك زن قطع ميشه و دستگه حالت نرمال ميشه و اگه خارج نشم سيستم بعد 30ثانيه خودش خاموش ميشه علتش چيه وقتي هنوز 10دقيقه نيست كه روشن كردم چرا اين پيغام رو ميده بعضي وقتا هم اصلا اينجوري نميشه جالب اينجاست فقط هم در همين بازي پيغام گرما رو ميده. جاي كنسول هم خوبه و مشكل تهويه هوايي هم نداره.
4- از كجا بفهمم كنسولم چند نانومتري
خب
1:پست های قبل همین تاپیک رو بخونید متوجه میشید که ریفر چی هست و ایا دستگاه شما ریفر هست یا نه...
2: این یعنی ریفر .// البته احتمال داره 10دقیقه گاها بشه 30 دقیقه یا 1 ساعت .... این برای مدل های ریفر عادی هست
3:gpu شما در حال وداع با دستگاه شماست... زود تر زیر قیمت بفروشش...
4؟ 65 باید باشه ... اما باز در این مورد زیاد چیزی نمیدونم ولی میتونی از روی سال ساخت دستگاهت بفهمی این قضیه رو ...
سوالی بود هستم در خدمتت

پس این ریفر فت ها 65 نانومتری هستن درسته؟

من پرسیدم میگن 90نانومتری هستند...

---------- نوشته در 12:03 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:01 AM ارسال شده بود ----------

در ضمن اون فت ها هم همشون 90 نانو متری نبودن... 80 گیگ ها 65 نانو متری بودن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or