Mativ کاربر سایت Aug 21, 2010 #16 نوشته شده توسط m360x: بچه ها ، بيايد من هم هستم از ، منم MGS:PW دارم ، Gta: VCS و Gangs of london هم دارم ، (كپي خور نبيد) ! :دي پايه بوديد ، بوديد ديگه بیشتر... تو همیشه پایه و هستی ولی هیچ وقت نیستی!!! واقعن میگم!! باور کن!
نوشته شده توسط m360x: بچه ها ، بيايد من هم هستم از ، منم MGS:PW دارم ، Gta: VCS و Gangs of london هم دارم ، (كپي خور نبيد) ! :دي پايه بوديد ، بوديد ديگه بیشتر... تو همیشه پایه و هستی ولی هیچ وقت نیستی!!! واقعن میگم!! باور کن!
I AM XBOX کاربر سایت Aug 22, 2010 #17 psp go دارم tekken 6 اگه هستید بزنیم.فقط یکی بگه چیکار باید بکنم :d
hitman_ravani کاربر سایت Aug 22, 2010 #18 بنوووووووووووووود>>؟؟ متال گیر کسی نمیزنه؟؟؟ بابا خسته شدم بس که با این آلمانی ها و ایتالیایی ها بازی کردم!! بیاین دیگه!!
بنوووووووووووووود>>؟؟ متال گیر کسی نمیزنه؟؟؟ بابا خسته شدم بس که با این آلمانی ها و ایتالیایی ها بازی کردم!! بیاین دیگه!!
hitman_ravani کاربر سایت Aug 22, 2010 #20 من فقط متال میزنم!! تا الان که 350 ساعت تایم بازی داشتم!!! شاید بعدآ تیکن هم اضافه کردم!!!
AL1R3ZA کاربر سایت Aug 22, 2010 #21 دور بازی های Fighting تو Ad-hoc Party رو خط بکشید. اینقدر لگ دارید که از بازی کردنتون پشیمون میشید.
SOL!D 5NAK3 کاربر سایت Sep 3, 2010 #23 تو همیشه پایه و هستی ولی هیچ وقت نیستی!!! واقعن میگم!! باور کن! بیشتر... تو هم فهمیدی؟؟ نمیدونم چرا چند وقته همیشه پایه ام ولی نیستم به خدا شرمنده
تو همیشه پایه و هستی ولی هیچ وقت نیستی!!! واقعن میگم!! باور کن! بیشتر... تو هم فهمیدی؟؟ نمیدونم چرا چند وقته همیشه پایه ام ولی نیستم به خدا شرمنده