درود. دوستان گرامی همانطور که از عنوان تاپیک مشخصه، یک دستگاه PS3 ریجن سه، فریمور 4.11 برای فروش موجود هست. من این دستگاه رو اواخر اسفند 90 به قیمت 690 هزار تومان خریدم و به جرأت میتونم بگم با آکبندش هیچ تفاوتی نداره. بسیار تمیز و سالم و نو. تمامی لوازم جانبیش هم هست و هیچ کم و کسری نداره.
دلیل فروش هم نداشتن حوصله برای بازی کردن هست
یک عدد بازی Brutal legend هم هست که از قبل داشتمش، بازی هم به همراه دستگاه به خریدار تقدیم میشه. چند تا بازی کامل تروفی دار هم در دانلود منیجر دستگاه هست که میتونید دانلودشون کنید و بازی کنید.
در ضمن یک پک موو استارتر هم دارم که تاپیکش رو قبلا زدم، اگر کسی اون رو هم با دستگاه خواست، تخفیف شاملش میشه
در ضمن فقط تهران و حضوری.
قیمت دستگاه: 500.000 تومان
قیمت موو: 80.000 تومان
دستگاه + موو با هم: 565.000 تومان
دوستان زیر این قیمت نمیفروشم، اگر قیمت به نظرتون مناسب نیست، یه گشتی تو بازار بزنید و قیمت کنید و همونا رو بخرید. قیمت من همینه.
عکس1
عکس2
عکس3
عکس4
دلیل فروش هم نداشتن حوصله برای بازی کردن هست
یک عدد بازی Brutal legend هم هست که از قبل داشتمش، بازی هم به همراه دستگاه به خریدار تقدیم میشه. چند تا بازی کامل تروفی دار هم در دانلود منیجر دستگاه هست که میتونید دانلودشون کنید و بازی کنید.
در ضمن یک پک موو استارتر هم دارم که تاپیکش رو قبلا زدم، اگر کسی اون رو هم با دستگاه خواست، تخفیف شاملش میشه
قیمت دستگاه: 500.000 تومان
قیمت موو: 80.000 تومان
دستگاه + موو با هم: 565.000 تومان
دوستان زیر این قیمت نمیفروشم، اگر قیمت به نظرتون مناسب نیست، یه گشتی تو بازار بزنید و قیمت کنید و همونا رو بخرید. قیمت من همینه.
عکس1
عکس2
عکس3
عکس4
آخرین ویرایش: