PS3 320Gb Bundle Move

S.M@je$TiK

کاربر سایت
Rating - 100%
3   0   0
فروش یه ps3 نو نو با آک مو نمیزنه خیلی خیلی کم ازش استفاده کردم
ریجن 1(آمریکا)
فریمور دستگاه 4 هستش و هک نشده(البته با e3flasher می شه هکش کرد البته اینطور که می گن)
متعلقاتشم همش هست که شامل دسته موو دسته dualshock3 کابل av و برق بازی sport champion دوربین کابل usb و...
من قیمت پایه رو 525 می ذارم
به بالا ترین پیشنهاد فروخته می شه قیمتاتونو اعلام کنید
زیر قیمت پایه نگید چون نمیدم و عجله هم ندارم >:)
معامله هم فقط حضوری تهران انجام میشه :-s
خریدار واقعی پ.خ بده b-)
اسپمم آزاده ;) اسپمرها حالشو ببرند :guitar:
هر کی پ.خ میده آپم بده بی زحمت ;;)
اینم عکس
بابت کیفیت پایین شرمنده :">

عزیز شما این قیمتو از کجا می گی
اولا شما که اصلا ps3 نداری که داری این قدر صریح درباره قیمت لحظه ای ps3 نظر میدی دوست من
دوما ما می گیم حرف شما درست (البته تو ادامه ثابت می کنم غلطه) شما میگی بایه دسته اضافه 500 بی دسته 480 یعنی قیمت یه دسته ی دست دوم Ps3 رو شما می گیرید 20 تومن که نشون میده قیمتاتو رو چه اصول و پایه ای میدی
درباره قسمت اول : فروشگاه نیما رو همه بچه های ps3 باز تهران و شهرستان می شناسن رفیق من , اون قیمت این باندلو میده 780 هزار تومن من هم زنگ زدم پرسیدم هم تو PT فروشگاه داره می تونی بری ببینی
البته چون فروشگاه با کلاسی هست(یعنی یه خرده قیمتاش بالاست :d) من قیمت دستگاهو می گیرم 740 تومن که البته اگه جای دیگه با این اختلاف قیمت بده
که اصولا این قدر اختلاف قیمت وجود ندارد خیلی زیاد باشه 30 تومن اونم با لوازم اورجینال رو میگم
بعدش یه سوال شما این قیمت 650 رو از کجا گرفتی شمایی که البته با عرض پوزش همین ماه ثبت نام کردید؟

داداش شما خونسردی خودتو حفظ کن
ولی این دوستمونم بد نمیگه
اون قیمت که شما میگی ماله کپی خورشه
اونایی هم که کپی خور نمیشن حدودا 100 ارزون تره که میشه یه چیزی دورو بر همین قیمت که این دوستمون داده

داداش شما خونسردی خودتو حفظ کن
ولی این دوستمونم بد نمیگه
اون قیمت که شما میگی ماله کپی خورشه
اونایی هم که کپی خور نمیشن حدودا 100 ارزون تره که میشه یه چیزی دورو بر همین قیمت که این دوستمون داده
فعلا که قیمتا بد کشیده بالا
نه داداش شما اشتباه میکنی اختلاف 100 تومن نیست چون تو توپخونه 160gb یه سری کپی خور نشده بود (یه سری محدودی امده بود واسه بیشتر مغازها) می داد 420 تومن اون موقعی که کپی خور شدش 460 بود
بعدش من خونسرد نیستم خونگرمم :d مگه من دوزیستم می گی خونسرد ؟ !..... )x

فعلا که قیمتا بد کشیده بالا
نه داداش شما اشتباه میکنی اختلاف 100 تومن نیست چون تو توپخونه 160gb یه سری کپی خور نشده بود (یه سری محدودی امده بود واسه بیشتر مغازها) می داد 420 تومن اون موقعی که کپی خور شدش 460 بود
بعدش من خونسرد نیستم خونگرمم :d مگه من دوزیستم می گی خونسرد ؟ !..... )x

چرا شکل لبو شدی؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or