hosein me کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Sep 24, 2011 #1 فروخته شد ------- آخرین ویرایش: Sep 25, 2011
.Nicolas. کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 24, 2011 #2 حسین آقا من هنو سره حرفم هستما:dU3 رو میشه بازی کرد ببینید من کی گفتم:dنفروشید:-o Spoiler شرمنده بابت اسپم:d
حسین آقا من هنو سره حرفم هستما:dU3 رو میشه بازی کرد ببینید من کی گفتم:dنفروشید:-o Spoiler شرمنده بابت اسپم:d
SLASH1 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 24, 2011 #3 عمرا نشه بازی کرد حسین این یدونه بازی رو خوب اصل بگیر بعد با دستگاه بفروشش هر چند بازی مالی هم نیست فقط گرافیک داره
عمرا نشه بازی کرد حسین این یدونه بازی رو خوب اصل بگیر بعد با دستگاه بفروشش هر چند بازی مالی هم نیست فقط گرافیک داره
hosein me کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 Sep 24, 2011 #4 نوشته شده توسط .Nicolas.: حسین آقا من هنو سره حرفم هستما:dU3 رو میشه بازی کرد ببینید من کی گفتم:dنفروشید:-o Spoiler شرمنده بابت اسپم:d بیشتر... نوشته شده توسط SLASH1: عمرا نشه بازی کرد حسین این یدونه بازی رو خوب اصل بگیر بعد با دستگاه بفروشش هر چند بازی مالی هم نیست فقط گرافیک داره بیشتر... نه راستش فعلا کمی سرم شلوغ هست و قت بازی کردن ندارم به اون صورت ..............................up...........................
نوشته شده توسط .Nicolas.: حسین آقا من هنو سره حرفم هستما:dU3 رو میشه بازی کرد ببینید من کی گفتم:dنفروشید:-o Spoiler شرمنده بابت اسپم:d بیشتر... نوشته شده توسط SLASH1: عمرا نشه بازی کرد حسین این یدونه بازی رو خوب اصل بگیر بعد با دستگاه بفروشش هر چند بازی مالی هم نیست فقط گرافیک داره بیشتر... نه راستش فعلا کمی سرم شلوغ هست و قت بازی کردن ندارم به اون صورت ..............................up...........................