PS3 12GB در آمریکای شمالی عرضه شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
1460262_sa.jpg;canvasHeight=500;canvasWidth=500

شایعات پیرامون کنسول PS3 12GB سونی حقیقت داشته و هم اکنون این کنسول در آمریکای شمالی و کانادا عرضه شده است. این بسته علاوه بر کنسول به همراه بازی های The Last of Us و Uncharted 3: Drake’s Deception به قیمت $260 عرضه می شود و بدون این بازی ها قیمت $200 خواهد بود.این مدل “Super Slim” کنسول PS3 در ماه اکتبر به اروپا خواهد آمد و دارای حافظه خارجی از طریق USB نیز می باشد.
کنسول نسل بعدی سونی یعنی PS4 پیش بینی می شود تا قبل از پایان سال 2013 عرضه شود.
VG247

اگر بخوایم با نرخ امروزی دلار و سود فروشنده و هزینه وارد کردن و گمرکش جمع بزنیم برسه به ایران قیمتی معادل ۸۰۰ و با بی انصافی ۹۰۰ هزار تومان خواهد داشت!!
فقط امیدوارم سونی فروش کنسول PS3 اش هر روز بیشتر و بهتر بشه تاجایی که تا پایان توقف کلی خط تولید PS3 تا چند ساله دیگه رکورد فروش Wii رو هم بزنه و از نظر فروش هم برنده نسل هفتم بشه

جالبه فکر کنم اینو بیشتر بخاطرgta vتو امریکا زودتر عرضه کرده.یه کنسول ارزونتر با حداقل هاردی که بتونهgta vرو اجرا کنه:دی

اینقدر قیمت ها رو الکی برای خودتون بالا نبرید ، بازار رو بعضی از امثال شما خراب میکنن چه خبره 1.400 اصلا نباید قیمت بیخودی رو هم به زبون اورد این فروشنده ها رو شما پر رو می کنید.

داداشه من هاردش اندازه سگاس در ضمن دیگه داریم کنسولهای نسل بعد نزدیک میشیم هاb-)
مرد حسابی تا همین چند وقت پیش ملت تو کلی از جاهای دیگه دنیا داشتن PS2 میخریدن نسل بعد چیه دیگه:d
PS3 حالا حالا ها مشتریاشو داره سونیم اینو خوب میدونه.چند سال بعد که قیمت PS3 شد 99 دلار میتونیم بگیم نفسای آخرشه...

مرد حسابی تا همین چند وقت پیش ملت تو کلی از جاهای دیگه دنیا داشتن PS2 میخریدن نسل بعد چیه دیگه:d
PS3 حالا حالا ها مشتریاشو داره سونیم اینو خوب میدونه.چند سال بعد که قیمت PS3 شد 99 دلار میتونیم بگیم نفسای آخرشه...
دقیقن همینطور هست،کنسول PS2 سال 2000 عرضه شد و تا همین چند ماه پیش که خط تولید به طور کامل متوقف بشه داشت می فروخت،PS3 سال 2006 عرضه شد پس هنوز 5 یا 6 سال دیگه راحت می فروشه و با توجه به پشتبانه ای که داره حالا حالاها براش بازی عرضه می شه در نتیجه ماکروسافتی که عادت داره نو که میاد به بازار کهنه رو کنه دل آزار از فروش X360 اش عقب بیوفته و تمام تمرکزش رو بر روی X ONE بذاره در نتیجه سونی می مونه با پیش تاز شدن PS3 در نسل حاضر و از طرفی هم وضعیت PS4 در محبوب تر شدنش نسبت به کنسول رقیب باعث می شه سونی در هر دو جبهه با پیشرفت رو به رو بشه

دقیقن همینطور هست،کنسول PS2 سال 2000 عرضه شد و تا همین چند ماه پیش که خط تولید به طور کامل متوقف بشه داشت می فروخت،PS3 سال 2006 عرضه شد پس هنوز 5 یا 6 سال دیگه راحت می فروشه و با توجه به پشتبانه ای که داره حالا حالاها براش بازی عرضه می شه در نتیجه ماکروسافتی که عادت داره نو که میاد به بازار کهنه رو کنه دل آزار از فروش X360 اش عقب بیوفته و تمام تمرکزش رو بر روی X ONE بذاره در نتیجه سونی می مونه با پیش تاز شدن PS3 در نسل حاضر و از طرفی هم وضعیت PS4 در محبوب تر شدنش نسبت به کنسول رقیب باعث می شه سونی در هر دو جبهه با پیشرفت رو به رو بشه

شما مطمئنی این چند ماه پیش بود ؟؟ چون من فکر می کنم از سال 2011 دیگه سونی تولید ps2 رو قطع کرده بود :-/

شما مطمئنی این چند ماه پیش بود ؟؟ چون من فکر می کنم از سال 2011 دیگه سونی تولید ps2 رو قطع کرده بود :-/

همین الان هم بری پشت شهرداری نوش هست با قیمت حدود 450 هزار تومن تولیدش هم اواخر 2012 متوقف شده

ویکیپدیا

ویرایش:

2012 در ژاپن متوقف شده اما عرضش تا 2013 در برخی نواحی جهان ادامه داشته

خرید این توی ایران واسه کپی بازان عزیز ما اصلا به صرفه نیست
کپی خور نرم افزاری روش نصب نمیشه(فریمور کارخونه بالای 3.55 هست و در ایران که موفق به دانگریدش نشدن) ، به فرضم بگیریم که شبیه ساز درایو نوری (نظیر کبرا او دی ای) وارد بازار شد.
با قیمتی که توی ایران دارن این شبیه سازا (براورد بین 500 تا 600 شده) اصلا به صرفه نیست ولی کسی بخواد اوریج بازی کنه واسش خوبه

خرید این توی ایران واسه کپی بازان عزیز ما اصلا به صرفه نیست
کپی خور نرم افزاری روش نصب نمیشه(فریمور کارخونه بالای 3.55 هست و در ایران که موفق به دانگریدش نشدن) ، به فرضم بگیریم که شبیه ساز درایو نوری (نظیر کبرا او دی ای) وارد بازار شد.
با قیمتی که توی ایران دارن این شبیه سازا (براورد بین 500 تا 600 شده) اصلا به صرفه نیست ولی کسی بخواد اوریج بازی کنه واسش خوبه

بلاخره فریمور+3.55 رو هم هک میکنن نگران نباش!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or