cezar_sari کاربر سایت Aug 19, 2016 #1 سلام بچه ها به نظر شما ps3 بخریم یا ps4 توی دو راهی عجیبی افتادیم کم کنید ببخشید تایپ ایجاد کردم یه نظر کلی بهم بدید ممنون
سلام بچه ها به نظر شما ps3 بخریم یا ps4 توی دو راهی عجیبی افتادیم کم کنید ببخشید تایپ ایجاد کردم یه نظر کلی بهم بدید ممنون
Hamedesf کاربر سایت Aug 29, 2016 #2 نوشته شده توسط cezar_sari: سلام بچه ها به نظر شما ps3 بخریم یا ps4 توی دو راهی عجیبی افتادیم کم کنید ببخشید تایپ ایجاد کردم یه نظر کلی بهم بدید ممنون بیشتر... داداش اینکه سوال نداره خب معلومه حتما ps4 بخر Ps3 دیگه فایده نداره خریدنش فقط ps4 Sent from my SM-N9200 using Tapatalk
نوشته شده توسط cezar_sari: سلام بچه ها به نظر شما ps3 بخریم یا ps4 توی دو راهی عجیبی افتادیم کم کنید ببخشید تایپ ایجاد کردم یه نظر کلی بهم بدید ممنون بیشتر... داداش اینکه سوال نداره خب معلومه حتما ps4 بخر Ps3 دیگه فایده نداره خریدنش فقط ps4 Sent from my SM-N9200 using Tapatalk
cezar_sari کاربر سایت Aug 30, 2016 #3 نوشته شده توسط Hamedesf: داداش اینکه سوال نداره خب معلومه حتما ps4 بخر Ps3 دیگه فایده نداره خریدنش فقط ps4 Sent from my SM-N9200 using Tapatalk بیشتر... عشقی دادا خریدم عالیه حامد باورم نمیشد همچین گرافیکی داره خیلی خوبه ps3 باید لونگ بندازه
نوشته شده توسط Hamedesf: داداش اینکه سوال نداره خب معلومه حتما ps4 بخر Ps3 دیگه فایده نداره خریدنش فقط ps4 Sent from my SM-N9200 using Tapatalk بیشتر... عشقی دادا خریدم عالیه حامد باورم نمیشد همچین گرافیکی داره خیلی خوبه ps3 باید لونگ بندازه