PS3 کارکرده

الان که ps3 کپی خور شده هیچکس ps3 ش رو زیر 300 تومان نمیفروشه .خیلی بیشتر از این قیمتا می ارزه .

ازون حرفهای دوزاری بود که نمی شد جوابشو ندم. چه ربطی داره آخه این حرف؟؟ xbox360 که کپی خور کردنش 10 تومان خرج داره اونقدر فرقی با بازار جهانی نداره، اونوقت ps3 که دانگلش 150 هزار تومانه باعث بالا رفتن قیمت خود دستگاه میشه؟؟

آخه نزنید این حرفها رو، همین امثال شماها هستند که توی تمام بازارها باعث خرابی و کسادی کار میشند، این حقه ها ممکنه موقتی جواب بده ولی تو دراز مدت بازارشو می خوابونه، مثل مسکن...

گرون شدن نمیشه . 360 کپی شد گرون شد ؟؟ نه .
تازه بازی هارو از هارد میخونه . 160 تومن هم لاضمشه که تو ایران میشه 200 تومن که خودش قیمت یک کنسلونه !!!
به نظرت تو ایران 80 گیگ دانلود کردن و روی بلوری رایت کردن چند در میاد ؟؟؟؟ کمه کمش 30 تومن ( ارزون ترین فروشگاه :دی ) باید بده . بازی 360 از 9 گیگ بالاتر نمیره . دی وی دی رایتر های خانگی هم رایت میکنن دی وی دی شم (8x دوال رایتر ) 650 تومنه . خود رایتر بلو ری اندازه ی یک کنسول قیمت داره شایدم بیشتر ! ( اون 30 تومنو کم گفتم )

به نظر شخصی خودم قیمتا تغیر چندانی نمیکنه

بابا این بنده خدا میخواد PS3 بخره .
این حرفا چه ربطی به تاپیک این بنده خدا داره ؟!!!!!!!
بس کنید لطفا .

دست بردارین از این کاراتون!میحواد کپی بشه میخواد نشه!تابستونم تموم میشه!
قیمتم صدرصد دوستانی هستن که زیر 300 بدن !
الکی تاپیک مردم رو خراب نکنین!
دانگل و....اینام هنوز نیومده و.....

آقایون بیکارن؟:d
ایشون قیمت داد.هر کی میخواد به این قیمت میفروشه هر کی نخواست نه.دیگه بحثتون چیه؟خیلی دلتون میخواد ملت قیمتا رو بدونن برین تاپیک قیمت های PS3 بگین که یه کار مفیدی هم باشه.نه اینجا هی هر روز 20 تا پست بدین این طوری نیس اون طوریه.خب چی کار دارین؟این طرف مقابله که میگه معامله میکنم با این شرایط یا نه.وقتی 2 نفر یه جا قرار برای فروش به فرض بازی PS3 میزارن 20 نفر از خیابون نمیان بگن این داره این اشتباهه اون درسته.همین که سر خودتون کلاه نزارن خوبه خو.PS3 هم هر موقع گرون شد لینک فروشگاه معتبر بدین.
شرمنده بابت پست

slim 120 گیگ رو خودمون ... تحویل میگیریم.میتونم 344 بهت بدم....(اکبند،البته اگه قیمت تحویل دیروزشون فرق نکرده باشه!)
همین یدونه رو این قیمت میدم.چون قیمت فروش 355 هست (خودمون)

-اگه خواستی در خدمتیم.
برادر گفتم که زیر 300 ! و دست دو ! ممنون از شما ;)
ما هم گفتیم،اگر خواستی-البته انشاا... که یه کنسول ترو تمیز و توپول مپل زیر 300 تومنی پیدا میکن;)

آخرین ویرایش:
با اجازه صاحب تاپیک خواستم یه اطلاع رسانی کنم واسه دوستانی که از قیمت ها خبر ندارن
قیمت رایتر بلوری تو ایران 200 تومنه
بلوری خام هم پک 15 تایش رو سایت امازون 24 دلار میفروشه یعنی دونه ای 1600 تومن بیاد ایران میشه 3000 تومن نهایت
از قیمت ها خبر ندارید الکی چرت نگید اگه کپی بشه ما خودمون تو کار بازی xbox هستیم بازی های ps3 رو هم شروع میکنیم قیمت هر بازیها هم نهایت میشه 10 تومن نه 30 تومن

با اجازه صاحب تایپیک :دی

عزیز اینجوریا که شما میگید فرق داره !
البته کپی خوری ps3 جوریه که باید 200 تومن بدی یک فلش بخری ( تو ایران نیومده ) بعدشم از رو هارد اجرا میکنه !! نه از روی بلو ری که مشکل ما روی قیمت سی دی کپی باشه
در ضمن من خودم دی وی دی ناین رو میخریدم دونه ای 2تومن . امازون با ایران 360 درجه فرق داره اقا . تو امازون 200 دولاره تو ایران 300 تومنه ( کمه کمش )
تا چند ماه پیش بازی 360 بود 10 تومن بعد شد 5 تومن !!! ( الان ارزون شده 2 تومن که خیلی از فروشگاه دارن میدن 5 تومن . ) بعد شما میگید :دی
...
اگه این فلش ( 160 دولاره ) تو اینترنت مفتش نیاد مطمعن باشید خیلی ها همون بازی ارجینال رو میخرن چون بازی از رو هارد اجرا میشه نه چیزه دیگه ای !!! کسی که بخاد ps3 بخره مثلا 40 گیگ دسته دوم باشه 250 و 200 تومن بده فلش بخره (خره دیگه میره 360 میخره اسلیم با پک کینکت ) میره بخره ؟؟ تازه 40 گیگ به کارش نمیاد باید حد اقل 120 گیگ باشه ( ماشالا به بازی ps3 که تا 100 گیگ هم رفتن :دی)

آخرین ویرایش:
با اجازه صاحب تایپیک :دی

عزیز اینجوریا که شما میگید فرق داره !
البته کپی خوری ps3 جوریه که باید 200 تومن بدی یک فلش بخری ( تو ایران نیومده ) بعدشم از رو هارد اجرا میکنه !! نه از روی بلو ری که مشکل ما روی قیمت سی دی کپی باشه
در ضمن من خودم دی وی دی ناین رو میخریدم دونه ای 2تومن . امازون با ایران 360 درجه فرق داره اقا . تو امازون 200 دولاره تو ایران 300 تومنه ( کمه کمش )
تا چند ماه پیش بازی 360 بود 10 تومن بعد شد 5 تومن !!! ( الان ارزون شده 2 تومن که خیلی از فروشگاه دارن میدن 5 تومن . ) بعد شما میگید :دی
...
اگه این فلش ( 160 دولاره ) تو اینترنت مفتش نیاد مطمعن باشید خیلی ها همون بازی ارجینال رو میخرن چون بازی از رو هارد اجرا میشه نه چیزه دیگه ای !!! کسی که بخاد ps3 بخره مثلا 40 گیگ دسته دوم باشه 250 و 200 تومن بده فلش بخره (خره دیگه میره 360 میخره اسلیم با پک کینکت ) میره بخره ؟؟ تازه 40 گیگ به کارش نمیاد باید حد اقل 120 گیگ باشه ( ماشالا به بازی ps3 که تا 100 گیگ هم رفتن :دی)
من اینو قبول دارم تاره زرو زرم باید خرج کنی اپ گرید کنی که همش بازی های جدید قفلشون نزنه صاف کنه دسگاتو یا میری تو نتش بن نشی ps3 که xbox360 نیست که سزارینی باشه کلی روش فکر و برنامه ریزی شده برای همینه انقدر کرکش طول کشیده تازه بازی بیاد کم کم کمش میشه 40 تومن با 1پک دوزاری ادم مگه چیزخله میره اورج میگیره با دفترچه و پک مشتی که حال میکنی دیگه احتیاج به این نداری خدا تومن بدی کرکش کنن خدا تومن اپ گرید ترس بن شدن قاطی کردن دستگاه و اشکالات احتمالی مسخره و کلی چیزه دیگه اگه کرک درست باشه و100% بشه کم کمش 2-3 سال دیگه عرف میشه.

من اینو قبول دارم تاره زرو زرم باید خرج کنی اپ گرید کنی که همش بازی های جدید قفلشون نزنه صاف کنه دسگاتو یا میری تو نتش بن نشی ps3 که xbox360 نیست که سزارینی باشه کلی روش فکر و برنامه ریزی شده برای همینه انقدر کرکش طول کشیده تازه بازی بیاد کم کم کمش میشه 40 تومن با 1پک دوزاری ادم مگه چیزخله میره اورج میگیره با دفترچه و پک مشتی که حال میکنی دیگه احتیاج به این نداری خدا تومن بدی کرکش کنن خدا تومن اپ گرید ترس بن شدن قاطی کردن دستگاه و اشکالات احتمالی مسخره و کلی چیزه دیگه اگه کرک درست باشه و100% بشه کم کمش 2-3 سال دیگه عرف میشه.

نه داداش مثل اینکه خبر نداری مد چیپو دامپ کردن فردا چین میزنتش 10تومن! داداش این دستگاه 100% کرک شده! خیلیام میگن تنها راه سونی اینکه مادربورد جدید بزنه! مثه قضیه psp‏ که مادربورشو عوض کرد شد کپی موقت! داداش بگیر حتمنم بگیر شک نکن تا دستگاه های جدید نیومده بگیر!!!

مهم دستگاه هستش به آسونی میتونید هارد 40 گیگ رو با یه هارد 500 عوض کنید.
اتفاقا صرف با خریدان 40 هستش چون ارزونتره
بعد با 80 تومن یه هارد 500 میندازی روی الی ماشاالاه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or