الان که ps3 کپی خور شده هیچکس ps3 ش رو زیر 300 تومان نمیفروشه .خیلی بیشتر از این قیمتا می ارزه .
ما هم گفتیم،اگر خواستی-البته انشاا... که یه کنسول ترو تمیز و توپول مپل زیر 300 تومنی پیدا میکنبرادر گفتم که زیر 300 ! و دست دو ! ممنون از شما![]()

من اینو قبول دارم تاره زرو زرم باید خرج کنی اپ گرید کنی که همش بازی های جدید قفلشون نزنه صاف کنه دسگاتو یا میری تو نتش بن نشی ps3 که xbox360 نیست که سزارینی باشه کلی روش فکر و برنامه ریزی شده برای همینه انقدر کرکش طول کشیده تازه بازی بیاد کم کم کمش میشه 40 تومن با 1پک دوزاری ادم مگه چیزخله میره اورج میگیره با دفترچه و پک مشتی که حال میکنی دیگه احتیاج به این نداری خدا تومن بدی کرکش کنن خدا تومن اپ گرید ترس بن شدن قاطی کردن دستگاه و اشکالات احتمالی مسخره و کلی چیزه دیگه اگه کرک درست باشه و100% بشه کم کمش 2-3 سال دیگه عرف میشه.با اجازه صاحب تایپیک
عزیز اینجوریا که شما میگید فرق داره !
البته کپی خوری ps3 جوریه که باید 200 تومن بدی یک فلش بخری ( تو ایران نیومده ) بعدشم از رو هارد اجرا میکنه !! نه از روی بلو ری که مشکل ما روی قیمت سی دی کپی باشه
در ضمن من خودم دی وی دی ناین رو میخریدم دونه ای 2تومن . امازون با ایران 360 درجه فرق داره اقا . تو امازون 200 دولاره تو ایران 300 تومنه ( کمه کمش )
تا چند ماه پیش بازی 360 بود 10 تومن بعد شد 5 تومن !!! ( الان ارزون شده 2 تومن که خیلی از فروشگاه دارن میدن 5 تومن . ) بعد شما میگید
...
اگه این فلش ( 160 دولاره ) تو اینترنت مفتش نیاد مطمعن باشید خیلی ها همون بازی ارجینال رو میخرن چون بازی از رو هارد اجرا میشه نه چیزه دیگه ای !!! کسی که بخاد ps3 بخره مثلا 40 گیگ دسته دوم باشه 250 و 200 تومن بده فلش بخره (خره دیگه میره 360 میخره اسلیم با پک کینکت ) میره بخره ؟؟ تازه 40 گیگ به کارش نمیاد باید حد اقل 120 گیگ باشه ( ماشالا به بازی ps3 که تا 100 گیگ هم رفتن)
من اینو قبول دارم تاره زرو زرم باید خرج کنی اپ گرید کنی که همش بازی های جدید قفلشون نزنه صاف کنه دسگاتو یا میری تو نتش بن نشی ps3 که xbox360 نیست که سزارینی باشه کلی روش فکر و برنامه ریزی شده برای همینه انقدر کرکش طول کشیده تازه بازی بیاد کم کم کمش میشه 40 تومن با 1پک دوزاری ادم مگه چیزخله میره اورج میگیره با دفترچه و پک مشتی که حال میکنی دیگه احتیاج به این نداری خدا تومن بدی کرکش کنن خدا تومن اپ گرید ترس بن شدن قاطی کردن دستگاه و اشکالات احتمالی مسخره و کلی چیزه دیگه اگه کرک درست باشه و100% بشه کم کمش 2-3 سال دیگه عرف میشه.