PS3 چراغ زرد (YLOD) + دسته Dual Shock 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

MohammadQ

کاربر سایت
Rating - 100%
2   0   0
سلام

هر دو جنس فروخته شد.

• مدل 60GB (از اون قدیمی ها که 4 تا پورت usb و رم ریدر داره)
  • ریجن 3 (NTSC/J)
  • دستگاه یک بار برای تمیز کردن باز شده (نه برای تعمیر)
  • جعبه و محتوای داخلش کاملا نو و سالم هست; از روزی که خریدم گذاشتمش انباری که نو بمونه. در یک کلام چون من علاقه ی خاصی به کنسولم داشتم خیلی خوب ازش نگهداری کردم.
  • یک کابل کامپوننت هم موجود هست که به خریدار تقدیم میشود (در صورت خرید دستگاه و نه دسته ی خالی).
  • برای دوستان شهرستانی هزینه ی پست نصف نصف.

توجه: دستگاه هک نشده و فاقد هارد می باشد. در ضمن من ساکن تهران هستم.

قیمت دستگاه: 80، قیمت دسته: 30
هر دو با هم 105.

عکس 1
عکس 2

آخرین ویرایش:
به افتخار صاحت تاپیک آپ

یک سوال : مشکلی برای وصل شدن به psn نداره؟؟؟؟؟

الان روی چه فریموریه؟

دوست عزیز ایشون میگن YLOD شده،یعنی دستگاه اصلا روشن نمیشه که شما بخوای به PSN وصل بشی......................

آهان ممنن از راهنماییتون
نمیدوستم =((
حالا تعمییر میشن؟ اشکال تز کجاست که اینطور میشن؟ چرا اینطوری شده؟ هزینه تعمییرش ؟

دسته مال خود PS3 هست یا جدا خریدین؟ عکس از پشتش می ذارین؟ که بشه مشخصاتشو خوند؟

به افتخار صاحت تاپیک آپ

یک سوال : مشکلی برای وصل شدن به psn نداره؟؟؟؟؟

الان روی چه فریموریه؟

دوست عزیز ایشون میگن YLOD شده،یعنی دستگاه اصلا روشن نمیشه که شما بخوای به PSN وصل بشی......................

آهان ممنن از راهنماییتون
نمیدوستم =((
حالا تعمییر میشن؟ اشکال تز کجاست که اینطور میشن؟ چرا اینطوری شده؟ هزینه تعمییرش ؟
بله احتمال تعمیر شدنش زیاده. خیلی از دوستان خود من بودن که دستگاهشون اینطوری شد و خودشون تعمیرش کردن و تا همین الانم دستگاه تعمیر شدشون داره کار می کنه! بعضیا هم متاسفانه بدشانسی اوردن و دستگاهشون بعد تعمیر درست نشده. کلا 1 درصد کنسول ها طبق گفته ی سونی اینطوری میشن که متاسفانه یکیشون من بودم.

دسته مال خود PS3 هست یا جدا خریدین؟ عکس از پشتش می ذارین؟ که بشه مشخصاتشو خوند؟
دسته ی خودش که از بین رفته!!! حدود 6 ماه پیش این دسته رو خریدم. خیلی زیاد هم کار نکرده، شاید روزی دو ساعت. پشتش نمیدونم چرا مخدوش شده :دی اون قسمتی که اطلاعات رو نوشته رنگش کمی پریده.

اقا دسته رو خريدارم تخفيف بده تحويلم تو تهران امام خميني.حله؟چقدر ميدي به ما دست رو؟سالم و تر و تميز باشه حضرت عباسيا؟

الان ورژن فریمورش چنده ؟
3.73 هست.
اقا دسته رو خريدارم تخفيف بده تحويلم تو تهران امام خميني.حله؟چقدر ميدي به ما دست رو؟سالم و تر و تميز باشه حضرت عباسيا؟
قیمت مقطوع. دوستان زیر قیمت پایه به هیچ عنوان قیمت ندید! الان 30 مشتری داره. اولویت هم با دوستانی هست که هر دو رو با هم بخوان!
دسته کاملا سالمه فقط گفتم که، پشتش قسمتی که اطلاعاتش رو نوشته یکم رنگش پریده نمیدونم چرا.

الان یه پست بهت میدم بری فضا
بپا 110 ما رو نگیره
ببخشید بابت اسپم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or