PS3 فت با هارد 320GB ... خیلی تمیز

Sweeney Todd

کاربر سایت
Rating - 100%
15   0   0
سلام
این دستگاه ریجن 2 هستش و غیر ریفر ... هارد 80 گیگش هم با 320 تعویض شده ... دستگاه کم کارکرده (دسته اش با دستگاه دیگه هم استفاده شده و بیشتر کارکرده) و تا حد خوبی خیلی تمیزه ... نمیگم مثل آکبند چون این فت ها رو با دستمال عینک هم تمیز کنی خش میوفتن ... خش روی بدنه داره چندین عدد که تو نور معلوم میشن ولی خط و خش عمیق که تابلو باشه در حالت عادی نداره ... این دستگاه رو من خودم به قصد عین آکبند خریدم برای آرشیوم ولی خب همون طور که بالا گفتم در حد آکبند نبود ظاهرش ... برای همین می فروشمش ...
پس شد یه دستگاه فت با هارد 320 و ریجن 2 و تمیز ... فروش هم به بالاترین قیمت پیشنهادی هستش ... تا آخر هفته پیش رو فروخته میشه تا ارسال و تحویلش به عید نخوره ... راستی کپی خور هم میشه کردش ... فریم ویرش فکر کنم 3.7 هستش ...
در مورد قیمت هم توجه داشته باشید که الان اسلیم آکبند با هارد 320 قیمتش حدود 620 هزار تومان هستش ... ممنون
راستی خریدار اگر مایل باشه میتونه سه تا بازی PS3 زیر رو هر سه ریجن 2 و در حد آکبند (آرشیوی و اتویی) با هم 100 هزار تومان برداره ... این گزینه فقط برای خریدار دستگاه موجوده ...
znf3agayq0i7gigiggd2.jpg

jfykoqebcm2fxnnbabra.jpg

g0fvyljrbvon6wypzbgf.jpg

واقعا قیمت منصفانه ای است.
اینو بزار به حساب آپ:d

یه لحظه به خودم شک کردم ... من که قیمتی ندادم ... گفتم به بالاترین قیمت پیشنهادی ...
پس شد یه دستگاه فت با هارد 320 و ریجن 2 و تمیز ... فروش هم به بالاترین قیمت پیشنهادی هستش ... تا آخر هفته پیش رو فروخته میشه تا ارسال و تحویلش به عید نخوره ... راستی کپی خور هم میشه کردش ... فریم ویرش فکر کنم 3.7 هستش ...
در مورد قیمت هم توجه داشته باشید که الان اسلیم آکبند با هارد 320 قیمتش حدود 620 هزار تومان هستش ... ممنون

داداش قیمت مد نظرتو پخ کن واسم.من نمی تونم قیمت بذارم رو اینطور کنسول ها چون تولید نمیشه قیمت گم هستش

قیمت دادن خیلی راحته ... نفر اول یه چیزی میگه تفر بعد اگه خواست بیشتر میگه ... فروش به بالاترین قیمت پیشنهادی ...
راستی در مورد شخص خودت اگه معامله مون بشه یه پول پست هم جلویی ... چون من عید دارم میام کرمانشاه ...

350 خوبه؟

خدا خیرت بده کاری داشت قیمت دادن ... تا الان 350 برای شما ... مزایده هم اواسط این هفته تموم میشه ... اگه قسمت شما بود اگه عجله داشتی برات پستش میکنم اگه هم نه که با خودم عید میارمش حضوری تحویلش میدم ...

چهت یادآوری کنسول 320 گیگ و فت و خیلی تمیز و غیر ریفر و قابل کپی خورد شدن بدون حتی دانگرید ...

پول پستش دقیقا چقد میشه ؟!:-/

:arrowu::arrowu::arrowu:
با اجازه داداش محمد علی
این وسلیه بسیار زیبا که PS3 میباشد رو بهتر است از طریق تیپاکس بفرستیم که خود محمد علی هم وارده چون پست رو ولش کن پست خیلی به درد نخور هستش بهتر هست با تیپاکس فرستاد که قیمتش الان فکر کنم 15 تومن هست ولی خوب بیمه داره و یه روزه میرسه دستت و خیالت هم به نسبت پست راحت تر هست

پول پستش دقیقا چقد میشه ؟!:-/

:arrowu::arrowu::arrowu:

با نیپاکس حدود 8 تا 10 هزار تومان
فرشاد تو معامله ما دخالت نکنا :d;;)
نه داداش اصلا عجله ندارم خیالت راحت من تا اواسط فروردینم می تونم صبر کنم.کنسول هم می خوام..

تا الان که برای شماست ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or