PS3 سفید رونمایی شد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
02013618183454444126.jpg

مدل سفید رنگ PS3 Slim 320 GB تائید شد، و از تاریخ 1 نوامبر در اروپا، در دسترس خواهد بود. این دستگاه به همراه دو دسته ی سفید رنگ Dualshock 3 عرضه میشود و همچنین در Micromania و EB Games در استرالیا نیز میتوانید به این PS3 سفید دست پیدا کنید.

نظر شما راجع به مدل جدید PS3 چیست؟​

• Like
Reactions: Blaugrana
بیخیال بابا
سفید قشنگ ترین رنگ تو پی اس 3 هستش
من خودم یه فت سفید دارم نسبت به فت های مشکی خداست
اصلا هم چرک نمیشه، اسلیمش هم همینطوری
اونایی که دیدن و دارن میدونن من چی میگم :دی

سفید یخچالی ؟
اگر براق باشه جالب نیست

فت ها سفید یخچالی بود
این جدیدها مات تر هستش، اما باز هم فوق العادن

فایده نداره زود چرک میشه لکی چیزی بیفته روش از دور دیده میشه من که به شخصه با همون مشکی مات خودم بیشتر از این حال میکنم;)
اصلا هم چرک نمیشه، اسلیمش هم همینطوری
واقعا مگه رنگ سفید زد چرک هم داریم:-/

مگه سفید نیومده ؟!
من سفید ۳۲۰ گیگ دارم
چرا اون ریجن 3 هست که شما تو مالزی داری ... اینجا هم هست ... این ظاهرا واسه اروپاست(ریجن2) . من از نزدیک دیدم خیلی خوشکله و این حرفهای بعضی ها که همه هم میشناسنشون از روی باد معدست .

منم همین نظر رو دارم، البته من چون کلا ست اتاقم مشکی هست جز گوشیم که سفید هست ps3 هم فت مشکی داشتم و الان هم slim BLACK .... زنگ شیک و سنگینی هست ....

سفید سختی های خودش رو داره ولی واقعا قشنگ تر هست. من 360 رو سفیدش رو واقعا دوست دارم و رنگ مشکی الیت و Slim متنفرم.
همیشه برام سوال بود چرا سونی نمیزنه قشنگ PS3 سفید تو جهان بده؟ خداوکیلی خیلی باحاله یه جوریه اصلا :دی.
آییفون 4 هم مثلا سفیدش خیلی قشنگ تره تا مشکیش.

بیخیال باباسفید قشنگ ترین رنگ تو پی اس 3 هستشمن خودم یه فت سفید دارم نسبت به فت های مشکی خداستاصلا هم چرک نمیشه، اسلیمش هم همینطوریاونایی که دیدن و دارن میدونن من چی میگم :دیفت ها سفید یخچالی بوداین جدیدها مات تر هستش، اما باز هم فوق العادن
اره من میدونم چیمیگی نوید جان چشت ps3 ما رو هم گرفته بود..راستی نقره ایشم دارم نوید جان نقره ای براق :دی

بچه ها من خواستم تاپیک بزنم اما نمیشه :(کسی میدونه مشکل تاپیک زدن سایت چیه؟! (بگذریم)
به هر حال دو رنگ دیگه از PS3 رو نمایی شد:

PS3 آبی
sce1_610x405.png

و PS3 قرمز
sce2_610x402.png

کنسول های رنگی 320 گیگابایتی با قیمت 390 ین در ژاپن عرضه میشه با 3 دسته دوال شاک عرضه میشه
زمان عرضه در 17 نوامبر در ژاپن عرضه میشه.
منبع: http://news.cnet.com/8301-17938_105-20106123-1/sony-adds-two-new-colors-to-ps3-slim-lineup/

فکر نکنید این دو رنگ ربطی به بازی روز جمعه دارن ها :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or