Reza82N کاربر سایت Aug 19, 2010 #153 نوشته شده توسط Reza82N: این فروشگاه ممتاز دقیقا کجای خیامه؟ تلفنش چنده؟ بیشتر... ??????????
Matrix007 کاربر سایت Aug 19, 2010 #154 راستش من برای چند روز میخوام بیام مشهد .تو مجتمع الماس شرق یا زیست خاور مغازه ای برای فروش بازی (دسته دو ) هست؟
راستش من برای چند روز میخوام بیام مشهد .تو مجتمع الماس شرق یا زیست خاور مغازه ای برای فروش بازی (دسته دو ) هست؟
SaDrA-HhH کاربر سایت Aug 19, 2010 #155 نوشته شده توسط Matrix007: راستش من برای چند روز میخوام بیام مشهد .تو مجتمع الماس شرق یا زیست خاور مغازه ای برای فروش بازی (دسته دو ) هست؟ بیشتر... نه نيست برو سعدی پاساژ بهزاد!
نوشته شده توسط Matrix007: راستش من برای چند روز میخوام بیام مشهد .تو مجتمع الماس شرق یا زیست خاور مغازه ای برای فروش بازی (دسته دو ) هست؟ بیشتر... نه نيست برو سعدی پاساژ بهزاد!
Matrix007 کاربر سایت Aug 19, 2010 #156 نوشته شده توسط sadra-hhh: نه نيست برو سعدی پاساژ بهزاد! بیشتر... دمت چیز.:d آخرین ویرایش: Aug 19, 2010
Mb corporation کاربر سایت Sep 13, 2010 #157 با عرض سلام به تمامی دوستان همشهری . کیت دانگل مربوط به کپی خور کردن PS3 در فروشگاه موجوده . در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با فروشگاه تماس بگیرید . یا حق
با عرض سلام به تمامی دوستان همشهری . کیت دانگل مربوط به کپی خور کردن PS3 در فروشگاه موجوده . در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با فروشگاه تماس بگیرید . یا حق
iman bala کاربر سایت Nov 16, 2010 #160 دوستان کجا تو مشهد بازی های کپی میفروشن یا میریزن رو هارد و اینجور کارا یک جا که با انصاف باشه بازی های جدیدم داشته باشه . مرسی
دوستان کجا تو مشهد بازی های کپی میفروشن یا میریزن رو هارد و اینجور کارا یک جا که با انصاف باشه بازی های جدیدم داشته باشه . مرسی
T The Prince کاربر سایت Nov 16, 2010 #161 فروش PS3 Fat 80 Killzone 2 Edition فروخته شد. آخرین ویرایش: Nov 21, 2010
O oMid_EsiNs کاربر سایت Nov 16, 2010 #162 دوستان میخوام یه Ps3 بگیرم. واسه خرید به کدوم فروشگاه مراجعه کنم ؟ فقط منصف باشه و کنسول دسته دو قالب نکنه.
دوستان میخوام یه Ps3 بگیرم. واسه خرید به کدوم فروشگاه مراجعه کنم ؟ فقط منصف باشه و کنسول دسته دو قالب نکنه.
T The Prince کاربر سایت Nov 17, 2010 #163 فروش PS3 Fat 80 Killzone 2 Edition نوشته شده توسط vahid_ba: سلام دوستان الان ps3 چه مدل هایی داره؟ تو شمهد بهترین جا واسه خریدش کجا هست؟ چه قیمت؟ کسی واسه فروش داره(دست دو؟) بیشتر... سلام عزیز. بنده یه دستگاه تمیز و کم کارکرد دارم. مایل بودی در خدمتم.
فروش PS3 Fat 80 Killzone 2 Edition نوشته شده توسط vahid_ba: سلام دوستان الان ps3 چه مدل هایی داره؟ تو شمهد بهترین جا واسه خریدش کجا هست؟ چه قیمت؟ کسی واسه فروش داره(دست دو؟) بیشتر... سلام عزیز. بنده یه دستگاه تمیز و کم کارکرد دارم. مایل بودی در خدمتم.
T The Prince کاربر سایت Nov 23, 2010 #164 فروش PS3 Slim در حد آکبند فروخته شد. آخرین ویرایش: Dec 10, 2010
O oMid_EsiNs کاربر سایت Dec 25, 2010 #165 آقا بالاخره یه 40 گیگ آک گرفنم. این آقای ممتاز بازی هارو کرایه نمیدن ؟ آخرین ویرایش: Dec 27, 2010