سلام بچه ها
به زودی کپی خور میکنم
دیروز رفتم بازار کویتیا
قیمتاشون رفته بالا حروم خورا
خیلی لامصبن
یارو انفیمس1 میده 40ت قابشم شکسته
اه اه از دست این فروشنده ها
اون 2000 *****ی هم اسکایریم براش بردم میگه 30ت میخرم
گفتم بشی***
اه اه
خیلی اعصابم ازشون خورده
این که چیزی نیست دیروز رفتم می گم بازی کپی کنید روی هارد چقدر می گیرید می گه بستگی داره به بازیش از 3 تومن داره تا 10 تومن اونم برای دو تا کلیک که یه بازی رو کپی کنن رو هاردت:-o.
ما باید هوای همو اینجا داشته باشیم .
من چنتا بازی کپی دارم . هرکی خوست تبادل میکنم . هارد بیاره بازی ببره
چه دردسری؟با این هکای جدید که دیگه اجرای همه بازیا ممکن شده،فقط یک ذره باید حوصله کنی روند کار رو یاد بگیری...اگر هم حوصله هارد بازی نداشته باشی یه سایتی هم هست که بازی کپی رو روی بلوری میفروشه و میتونی راحت مثل ارجینال استفاده کنی...بازی رو بزاری داخل و اجرا کنیمنکه دستگام اورجیناله دستگاه بچه همسایم کپیخوره ولی اونم میخواد اوریج کنه
خدایی کپیخور مشکلاتش خیلی زیاده
خدایی عجب آدمایی بودن این فروشنده های کویتی...اون 2000 رو که میدیدم حالم ازش به هم میخورد کثافتی بود که دومی نداشت...در مجموع همون کوثر و یه مغازه وسطای صفائیه بود،از بقیه شون یه ذره کمتر کلاه میزاشتن سرت...
---------- نوشته در 07:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:49 AM ارسال شده بود ----------
چه دردسری؟با این هکای جدید که دیگه اجرای همه بازیا ممکن شده،فقط یک ذره باید حوصله کنی روند کار رو یاد بگیری...اگر هم حوصله هارد بازی نداشته باشی یه سایتی هم هست که بازی کپی رو روی بلوری میفروشه و میتونی راحت مثل ارجینال استفاده کنی...بازی رو بزاری داخل و اجرا کنی
همون پاساژ کویتی طبقه دوم از پله های سمت چهارمردون که میای بالا سمت چپت توی نبشه،یه مغازه کوچیک به نسبتاين مغازه كوثر كجاست؟
كدوم سايت رو بلوري ميفروشه ؟