من كه نگفتم هدف اينكه تاپيك از 360داراي قمي جلو بيوفته :confused:دوست عزیز هدف از تاپیک اینه که مشکلات دوستان دارنده پلی 3 حل بشه مثل تعویض بازی یا سوال در مورد این کنسول یا چیزای دیگه و یه جایی باشه برای ارتباط بین PS3 دران قمی.هدف این نیست که تاپیک رو با اسپم دادن جلو ببریم که مثلا تاپیکمون همیشه توی صفحه آپ باشه یا از تاپیک 360 داران قمی جلو بیفتیم!هر موقع کسی سوالی و یا کار مهمی داشت بیاد اینجا مطرح کنه در غیر این صورت تاپیک بخوابه بهتره از اینه که چرت و پرت بگیم و یا به فروشگاه 2000 فحش بدیم:biggrin1:
آخه شما یدفه چنین پستی دادیمن كه نگفتم هدف اينكه تاپيك از 360داراي قمي جلو بيوفته
اگر كسي سوال داشته باشه تاپيك مخصوصش رو مياره نه اينجا رو
من بی دلیل چیزیو نمی گم در ضمن قصد توهین نداشتم و می دونم این بحث ها فن بازی تا قیام قیامت وجود داره :biggrin1:چرا تا پیک خوابیده
تاپیک 360 قمی ها باز 12/13صفحه ای رفته جلو حالا که تاپیک ps3برا قمی ها هست کسی پست نمیده
من که منظورم این نبود که همه سوالات فنی رو اینجا بپرسید گفتم سوالاتی رو که یه همشهری بهتر از بقیه می تونه جواب بده اینجا بپرسید مثل همین تعویض بازی یا وسیله ای چیزی که می خواید برای کنسول بخرید.اگر كسي سوال داشته باشه تاپيك مخصوصش رو مياره نه اينجا رو
مگه من چی گفتم!؟اصلا شما هر چی دلت می خواد بگو!فقط 2000 رو بی خیال شید(کلی گفتم همه شامل بشن!):biggrin1:میگی چی کار کنیم تا یه چیز میگیم آقای qqqqq......
چه فرقی دارن!تازه اون یکی توش 70 تومن پول هست!(رایگان بودنش!)اگه منظورت از بعضی ها من هستم نه داداش رفتم تو نخ لایو ....
واقغا پیش psnغوله ها فقط تنها ایرادش کارت برای بازی هست که هر سال یه بار یدونه میخری بسه
یعنی چی؟ اینو 15 بدی بعد 30 بدی kz2 رو بخری یا باهاش عوض کنی 30 تومنم بهش سر بدی؟