PS3 داران زاهدان

سلام بر و بكس همشهري منم هستم هم ps3 هم 360 بازي هم فقط رسيستانس 2 دارم 360 هم هركي اهل لايو مخصوصا cod 4 هست در خدمتيم در ضمن بچه ها زيادن تو بازي ستر من چند تايي رو ميشناسم...

كجا رفتيد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط اعلام كرديد و در رفتيد بازي هاتون رو اعلام كنيد ببينيم اين بازي هايي كه گفتيد رو بازي كردم بقيه كه فقط خودشون رو معرفي كردن بگن چي دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

كجا رفتيد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط اعلام كرديد و در رفتيد بازي هاتون رو اعلام كنيد ببينيم اين بازي هايي كه گفتيد رو بازي كردم بقيه كه فقط خودشون رو معرفي كردن بگن چي دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راست ميگه عرفان جان اسم بازيهاتون رو بگين

سلام منم از قدیمیام منم خیلی را میشناسم در واقع پل بین بچه ها بودم خب بازی ها هم زیاد اما تا اینجا همتون اینارو داشتین به هر حال ما در خدمتیم

خوب اسم بازيهاتو هم بگو تا ما هم از محيط بازيهات باخبربشيم

رسیستانس1 فیفا08 موتور استورم1 نینجا گایدن فورمول یک هونلی اسورد راچت کلنک بازیهای ا.لمپیک2008و فیفا09 گوسترکون2 لایر متالگیر انچارتد البته بازیای رسیستاس 1ونینجا گایدن سیگماولایر فعلا دستم نی الته همه بازیام قدیمیه اخه اونموقعه حس خریدشون داشتم الان نه بازیهای جدیدهم مثله کیلزون2 و رسیستانس2 هم از داش فرهاد عرفان گرفتم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or