ps3 داران تهران (پایتخت)

دوستان بی زحمت به منم یه فروشگاه معرفی کنید که بازی کپی PS3 می فروشه, یه جایی تو پایتخت می شناختم امروز تماس گرفتم گفت دیگه بازی نمی فروشه

آخرین ویرایش:
دوستان بی زحمت به منم یه فروشگاه معرفی کنید که بازی کپی PS3 می فروشه, یه جایی تو پایتخت می شناختم امروز تماس گرفتم گفت دیگه بازی نمی فروشه
بهترین جا همون پشت شهداری (توپ خونه یا همون میدون امام خمینی) هست. تمامی بازی هارو هم دارن ولی قیمت های مختلفی میگن.
در ضمن شما نگفتی بچه کجای تهرانی تا بهتر راهنماییت کنم.

دوستان هرچند من اهل تهران نیستم لطفا یک فروشگاه اینترنتی رو برام معرفی کنید که بازی های انحصاری پلی استیشن 3 میفروشه با قیمتی بسیار ارزان راستی برام ب.خ کنید

دوستان هرچند من اهل تهران نیستم لطفا یک فروشگاه اینترنتی رو برام معرفی کنید که بازی های انحصاری پلی استیشن 3 میفروشه با قیمتی بسیار ارزان راستی برام ب.خ کنید
اگر از این جور سایت ها میخوای نگرد. گشتم نبود نگرد نیست:d اگر هم باشه قیمت های زیادی دارم و در موقع قطعی شدن سفارش بازم هم ازتون پول میگرن مثلا میگن دلار گرون شده و..... .

Last edited by a moderator:
بهترین جا همون پشت شهداری (توپ خونه یا همون میدون امام خمینی) هست. تمامی بازی هارو هم دارن ولی قیمت های مختلفی میگن.
در ضمن شما نگفتی بچه کجای تهرانی تا بهتر راهنماییت کنم.

من طرف پاسداران هستم, به خاطر همین پایتخت بهم نزدیکه و اونجارو رفتم گشتم, فروشنده های توپ خونه روی هارد دیسک اکسترنال میریزند یا رو DVD بازی هارو دارن؟

ممنون بابت راهنماییتون ;)

من طرف پاسداران هستم, به خاطر همین پایتخت بهم نزدیکه و اونجارو رفتم گشتم, فروشنده های توپ خونه روی هارد دیسک اکسترنال میریزند یا رو DVD بازی هارو دارن؟

ممنون بابت راهنماییتون ;)
تا جایی که من دیدم بیشترشون روی هارد اکسترنال میریختن. شاید هم اگر شما بخوای براتون روی DVD بریزن به هر حال الان تو بازار همه گشنه پول شدن. فوقش ازتون 2 تومن بیشتر بابت DVD ها میگیرن.(ولی مدت زمانش طول میکشه)

سلام دوستان من میخواستم بازی ریسینگ بخرم بعد تو نت سرچ کردم دیدم Gran Turismo بازی جالبیه حالا موندم چه نسخه ایشو بخرم؟ ورژن دستگاهم 4.46 روجرون هست کدوم نسخشو بگیرم بهتره هم گرافیک هم گیم پلی؟ راستی کسی اینجا این بازی رو داره؟

help me

دوستان چند وقتی هست که ps3 fat منداغ میکنه یعنی به محض ورود به محیط بازی هشدار گرمای زیاد رو میده و چراغ قرمزش چشمک میزنه.
ممنونتون میشم کمکم کنید مخصوصا بچه های شرق تهران که همیشه پرچمشون بالاست

دوستان چند وقتی هست که ps3 fat منداغ میکنه یعنی به محض ورود به محیط بازی هشدار گرمای زیاد رو میده و چراغ قرمزش چشمک میزنه.
ممنونتون میشم کمکم کنید مخصوصا بچه های شرق تهران که همیشه پرچمشون بالاست

درود
دوست عزیز شما باید این موضوع رو تو بخش مربوط به تعمیرات کنسول مطرح میکردید.
با اجازه مدیران و ناظمان محترم
شما دیگه کنسولتون رو به هیچ عنوان تا تغپعمیر نکردید روشن نکنید این واقعا یه هشداره جدی هستش دوست من!
اگه خوذنون اهل فن هستید بازش کنید و خمیر سیلیکون مرغوب بزنید به CPU & RSX
خمیر سیلیکون شما سوخته شده
فن کنسول دور بالاست دیگه؟
اگه دور پایین هستش و کنسولنون پیغام گرما میده بحثش جداست و باسد ببرین مرکز تخصصی تعمیرات کنسول

کسی جایی رو تو غرب تهران میشناسه که بازی PS3 روی هارد با قیمت مناسب بریزه ؟
هرچی به دهکده المپیک نزدیکتر، بهتر.:d

بورس کامپیوتر غرب تهران.. آیت الله کاشانی.. بعد از پمپ بنزین.. مجتمع یاران.. همون مغازه اول سمت راست.. البته باور کن هیچی پشت شهرداری نمیشه :دی

منم معرفی کنم خودم رو.. غرب تهرون.. آنلاین باز... اما دست به نقد (بازی) نیستم :(

help me

سلام
من دیشب ورژین دستگاهمو اپدیت کردم به 4.46 حالا که میخوام مولتی من رو از usb نصب کنم دستگاه install packt رو نمیده باید چی کار کنم. لطفا راهنمایی کنید کلافم کرده...:((:((:((

منم تهرانم منطقه 5

یه تذکر هم بدم دیگه کسی پلی سه فت نخرد مدت هاست که تولید ندارد

و اکثرا اینایی که در بازار هست مشکل دارند ماله زمونه خودش خوب بود .

4 سال هست که دیگه دورش تموم شده . یکی نو گرفته بود ظرف 6 ماه لنزش سوخت

مگر این که دست دوم خوب بشه گیر اورد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or