unknown_2022
کاربر سایت
دوستان بی زحمت به منم یه فروشگاه معرفی کنید که بازی کپی PS3 می فروشه, یه جایی تو پایتخت می شناختم امروز تماس گرفتم گفت دیگه بازی نمی فروشه
آخرین ویرایش:
بهترین جا همون پشت شهداری (توپ خونه یا همون میدون امام خمینی) هست. تمامی بازی هارو هم دارن ولی قیمت های مختلفی میگن.دوستان بی زحمت به منم یه فروشگاه معرفی کنید که بازی کپی PS3 می فروشه, یه جایی تو پایتخت می شناختم امروز تماس گرفتم گفت دیگه بازی نمی فروشه
اگر از این جور سایت ها میخوای نگرد. گشتم نبود نگرد نیست:d اگر هم باشه قیمت های زیادی دارم و در موقع قطعی شدن سفارش بازم هم ازتون پول میگرن مثلا میگن دلار گرون شده و..... .دوستان هرچند من اهل تهران نیستم لطفا یک فروشگاه اینترنتی رو برام معرفی کنید که بازی های انحصاری پلی استیشن 3 میفروشه با قیمتی بسیار ارزان راستی برام ب.خ کنید
بهترین جا همون پشت شهداری (توپ خونه یا همون میدون امام خمینی) هست. تمامی بازی هارو هم دارن ولی قیمت های مختلفی میگن.
در ضمن شما نگفتی بچه کجای تهرانی تا بهتر راهنماییت کنم.
تا جایی که من دیدم بیشترشون روی هارد اکسترنال میریختن. شاید هم اگر شما بخوای براتون روی DVD بریزن به هر حال الان تو بازار همه گشنه پول شدن. فوقش ازتون 2 تومن بیشتر بابت DVD ها میگیرن.(ولی مدت زمانش طول میکشه)من طرف پاسداران هستم, به خاطر همین پایتخت بهم نزدیکه و اونجارو رفتم گشتم, فروشنده های توپ خونه روی هارد دیسک اکسترنال میریزند یا رو DVD بازی هارو دارن؟
ممنون بابت راهنماییتون
دوستان چند وقتی هست که ps3 fat منداغ میکنه یعنی به محض ورود به محیط بازی هشدار گرمای زیاد رو میده و چراغ قرمزش چشمک میزنه.
ممنونتون میشم کمکم کنید مخصوصا بچه های شرق تهران که همیشه پرچمشون بالاست
کسی جایی رو تو غرب تهران میشناسه که بازی PS3 روی هارد با قیمت مناسب بریزه ؟
هرچی به دهکده المپیک نزدیکتر، بهتر.:d