ps3 داران بندرعباس

دوستان کمک کمید تو دوراهی موندم . من یدونه ایکس باکس 360 دارم با کینکت . ولی با بازی های انحصاریش حال نمیکنم . بازی ps3 رو بیشتر دوست دارم . سوال
1.آیا ارزش داره بفروشمش و ps3 بخرم
2.از فروش 360 و خرید ps3 پشیمون نمیشم .
3.من توان خرید بازی ارجینال ندارم. ps3 به دردم میخوره .
4.کلا ps3 بهتره یا 360.
5.کپی خور شدن ps3 . چطوره مثل 360 هست . میشه بازی کپی انجام داد یا باید اورجینال خرید.
6. بلو ری مادر چیه کارش چیه . برای جرای یازی کپی لازمه .
7. من اثلا live بازی نمیکنم و اینتزنت خوبی هم ندارم . واسه آملاین نمیخوام
8. خدایش بگید نه این مه فن ps3 یا 360 باشید
ممنون

دوستان کمک کمید تو دوراهی موندم . من یدونه ایکس باکس 360 دارم با کینکت . ولی با بازی های انحصاریش حال نمیکنم . بازی ps3 رو بیشتر دوست دارم . سوال

5..کپی خور شدن ps3 . چطوره مثل 360 هست . میشه بازی کپی انجام داد یا باید اورجینال خرید.
6. بلو ری مادر چیه کارش چیه . برای جرای یازی کپی لازمه .
سلام دوست عزيز
5 و 6. كپي خور شدن Ps3 به دو روش ، يكي با دانگل كه تا اونجايي كه مي دونم براي فريمور 3.41 ، يه روش ديگه هم استفاده از برنامه هايي براي كپي و اجراي بازي ها بدون نياز به بلوري بازي مثل multiman ( البته تو اين روش بايد يه بلو ري بازي تو درايور ps3 باشه كه فرقي نمي كنه چه بازي اي باشه ( قيمت بازي ها هم متغيير از 30 تومن به بالا ، دقيقا قيمتشو نمي دونم )
در ضمن فريمور 3.60 به بالا هك نشده
اميدوارم كمكت كرده باشم:)

وای خدای من یعنی تو بندرعباس دوستایی نیستن که ps3 داشته باشن؟
این تاپیک همین جوری داره خاک می خوره نه تبادل نظری نه پستی .
تاپیک شهرهای دیگه داره غوغا می کنه ولی بندرعباس هیچ
سوالی تبادل بازی بین همدیگه نظر درمورد بازی ها راهنمایی درمورد خرید بازی این همه موضوع .دوستان لطفا تکونی به خودتون بدین تا این تاپیک رو بالا ببریم و رونقش بدیم من وقتی تو مغازه واسه خریدبازی میرم فروشنده از کثرت مشتریاش واسه خرید بازی ps3 میگه ولی خوب این دوستان کجان نمی دونم:-/

آخرین ویرایش:
به نام خدا
والله ما هستیم
میخواید درباره بازی هایی که داریم صحبت کنیم
من تا الان حدود 100 تا بازی کپی روی هارد دارم میخواستم بدونم بقیه دوستان بندری چند تا بازی دارند آیا ps3 اونا هم کپی خور شده یا نه

سلام
من هم 11 بازی ارجینال دارم البته من و داداشم با هم شریکیم
و بازی باران سنگین خیلی روی من تاثیر گذاشت ازش خیلی خوشم میاد یه سینمای خانگی هم مخصوص پلی استیشن خریدم
راستی شما move دارین ؟ من دارم بازی با move خیلی هیجان داره حتما تجربش کنید

---------- نوشته در 09:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:01 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان من هم هستم قبلا ایکس باکس داشتم ولی ps3 واقعا یه چیز دیگست خوشحالم ایکس باکس رو فروختم ps3 خریدم>:d
پلی استیشنتون کپی خوره؟

مال من کپی خوره .....................یه سوال دوستان کمک کنید.بدجور تو دوراهی موندم . من ps3 . خریدم و 3.55 هست و کپی خور ولی میترسم دیگه کپی خور نشه .. چون بازی جدید تو راهن . فیفا 12 . call of duty . batelfiled3 و توان خرید بازی اورجینال رو هم ندارم / و بازی انحصاری هم ps3 سرتره . 1.آیا ارزش داره بفروشمش و 360 بخرم . مشتری هم دارم 400 2.از فروش ps3 و خرید 360 پشیمون نمیشم . من اثلا live بازی نمیکنم و اینتزنت خوبی هم ندارم . واسه آنلاین نمیخوام خدایش بگید نه این فن ps3 یا 360 باشید ممنون

دوستان مال من هم کپی حور هست

در جواب دوستمون که میگه شاید کپی خور نشه مطمئن باش کپی خور میشه الان فریم ور های جدید هم در دست کپی خور شدنه

دوستان بخوام move بخرم کاملش چقدر پام در میاد؟

---------- نوشته در 06:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:31 AM ارسال شده بود ----------

به نام خدا
والله ما هستیم
میخواید درباره بازی هایی که داریم صحبت کنیم
من تا الان حدود 100 تا بازی کپی روی هارد دارم میخواستم بدونم بقیه دوستان بندری چند تا بازی دارند آیا ps3 اونا هم کپی خور شده یا نه

سلام دوست عزیز من 6 تا بیشتر بازی رو هارد ندارم میشه لیست بازیهایی که دارید رو بزارید می خوام از تهران بگیرم اگه مال شما خوب بود چرا از همین جا نگیرم;)

دوستان مال من هم کپی حور هست

در جواب دوستمون که میگه شاید کپی خور نشه مطمئن باش کپی خور میشه الان فریم ور های جدید هم در دست کپی خور شدنه

دوستان بخوام move بخرم کاملش چقدر پام در میاد؟

---------- نوشته در 06:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:31 AM ارسال شده بود ----------

سلام دوست عزیز من 6 تا بیشتر بازی رو هارد ندارم میشه لیست بازیهایی که دارید رو بزارید می خوام از تهران بگیرم اگه مال شما خوب بود چرا از همین جا نگیرم;)
یه جایی پیدا کردم داره موو رو مفت میده 85 تومن!

پک کامل یعنی اینو بخریم دیگه احتیاج به چیز دیگه نیست؟
من تا حالا پک کامل ندیدم همشون توش یه دیسک اصلی دسته موو و دوربین هستند و باید نویگیشن رو جدا تهیه کنید!

---------- نوشته در 01:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:49 PM ارسال شده بود ----------

نویگیشن هم 45 هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or