شما توی پیام خصوصی شمارتو بفرست واسم تا بهت زنگ بزنم
بگم از کی بخری ؟
- - -ویرایش - - -
جمشید ادم خوبی هست
اما طبقه ی همکف چهارمین مغازه دست راست هم میتونی کنسولتو با قیمت مناسب بفروشی الان متاسفانه قیمتهاش مابین 300 الی 350 میره نه بیشتر تازه خودته کنسول فقط
اگر بخواهی بفروشی باید بزاریک روز کامل تستش کنن زیرا خرابی کنسولها از جمله فت بسیار بالاست
- - -ویرایش - - -
خوب از نظر من سوپر اسلیم بخر . اگر خواستی دست دوم بخری فقط اسلیم فت مفتش نمی ارزه مگر در دوصورت که واقعا رو فرم باشه که الان خیلی دیگه کم پیدا میشه اگر خواستی بخری سعی کن از بهروز امتحانی بخری حداقل اگر جنس اشغالم از اب دربیاد راضی میشی برات عوضش کنه یا مشکلشو بر طرف کنه نه مثل بعضیها بزنه زیرش وبگه خودت بلا سرش اوردی میل باخودتان است دیگه ...
- - -ویرایش - - -
سلام دوستان من یه مشکلی دارم
توی بازی ac iv توی یکی از مرحله هاش رو لودینگ گیر میکنه صفحه سیاه میشه و اون ارم لودینگ همینطور می چرخه 40%از بازی رو هم رفتم
ممنون میشم کمکم کنید
یکبار دیگر بازی پاک کن دوباره نصبش کن راحتر بگم ببرش پیش فیروز امتحانی چاهرمین مغازه دست راست طبقه همکف بگو مشکلو داره برات درستش میکنه مبلغی هم بیشتر اوغات نمیگره مگر اینکه مشکلت هاد باشه .
- - -ویرایش - - -
سلام دوستان سعی میکنم تا اونجایی که میشه به روز باشم قیمتهای کنسولهای نسل هشتم الا بصورت زیر میباشد در پاساژ نخل اهواز
1. پلی استیشن 4 ریجن 2= 1770 میلیون تومان
2.پلی استیشن ریجن 1= 1700 میلیون تومان
3 پلی استیشن ریجن 1740 میلیون تومان
اکس باکس وان : 1870 میلیون تومان میباشد
ریجنهای دیگر هم قیمت ندارم فعلا
اما شروع فروش عیدانه چهارمین مغازه همکف دست راست میشه گفت بهترین انتخابه چه بساء روش عوض کردن بازی هاور هم در دسترس کارش گذاشته