Mr.boss
کاربر سایت
حسین جون من عجله ندارم ولی اگه منظورت تا بعد از امتحاناته من نمیتونم صبر کنم(دیوونه میشم)یه جوابی چیزی بده از خماری درمون بیار:biggrin1:اقا من میام مشکلی برایم نیست
ولی یک نکنه عجله که نداری
داری:confused:
حسین جون من عجله ندارم ولی اگه منظورت تا بعد از امتحاناته من نمیتونم صبر کنم(دیوونه میشم)یه جوابی چیزی بده از خماری درمون بیار:biggrin1:اقا من میام مشکلی برایم نیست
ولی یک نکنه عجله که نداری
داری:confused:
نه بابا من که درس دانشگاه ندارم ولی ای کاش برایم پیام خصوصی میفرستادی بهتر بود در همون جا بهت میگم که کی بریمحسین جون من عجله ندارم ولی اگه منظورت تا بعد از امتحاناته من نمیتونم صبر کنم(دیوونه میشم)یه جوابی چیزی بده از خماری درمون بیار:biggrin1:
حامد اینشاله که تو هم میخری یکدانه کنسول پلی 3:biggrin1:سلام
گرچه من PS3 ندارم ولی حامد رو تصدیق میکنم.خیلی کارش درسته.
حتما" سراغش بروید ...
دوستانی که می خواهند کنسول یا بازی بخرن یا تعویض کنند
بهترین و مطمیین ترین جا همین انجمن می باشد.
کسانی هستن در این انجمن که با قیمتی پایین تر حالا اگه قیمت هم تفاوت نداشت.اما از جنس خریداری شده کاملآ مطمین خواهید بود که کنسول کاملآ آکبند بوده.
خیلی از دوستان هستن که در بخش فروشگاه مجازی فعالیت می کنند.و کاملآ هم مطمین هستن. از جمله
آقای پیام.
متاسفانه اینجا فقط یک پاساژ نخل داره که بازی های پلی 3 میاره. سرزمین رایانه هم یه زمانی بازی و کنسول می اورد.و قیمت مناسبی هم می داد.ولی متاسفانه دیگه پلی3 کار نمیکنه.
حامد هم بازیهاش کمه و هم قدیمی جدیدآ هم مثل اینکه زده تو کار ایکس 360 .
در هر صورت تا اونجایی که می تونید ازهمین انجمن خرید یا فروش داشته باشید.
مطمیین باشید پشیمان نخواهید شد.
نه صبر کن واسا ببینم امروز زنگ میزنم ببینم اورده یا نه اگر اروده بود که چه بهتر بهت خبرش را میدم که اورده
اره تازگی حامد هم افتاده توی کار ایکس باس360 خیلی جای ناراحتی
اره تو خیلی خیلی بدشانسی میگم اصلا بیخیالش شو بهترآقا مجید داره میده440تومن 80گیگ بعد من چطور برم یه 40گیگ بخرم 430تومن شما که گفتی حامد قابل اعتماده پس چرا اینقدر گرون!!!!!!!!!!با این قیمت اصلا میصرفه؟فک نکنم.80گیگ رو چقدر میده؟
حسین شانس رو داری تا خاستم بخرم هم گرون شد هم کمیاب
پلی3 رو چقدر گرفتی از آقا پیام,اصلا به تاپیکش سر نمیزنهکه ببینم قیمت چنده؟پلی 3 80گیگ از پیام گرفتم.
میخای چیکار این همه کنسول؟مگه گیم نتی چیزی داری؟قبل از عید 5 دستگاه ایکس 360 و 2 دستگاه
پلی 3 80گیگ از پیام گرفتم.
چه خبره!!!اون ور اب میفروشن 60-70دلار بعد اینجا 30-40دلار بالای قیمت جهانی میدن دس مردم پس این ارشاد(درست گفتم دیگه,همین سازمان که بر بازیها نظارت میکنه)فقط اومده میگه این بازی ممنوعه اون بازی صحنه داره و اصلا روی فروشگاه ها نظارت ندارن؟!!!کیلزون...100 تومن