PS3 داران اهواز

حسین جون من عجله ندارم ولی اگه منظورت تا بعد از امتحاناته من نمیتونم صبر کنم(دیوونه میشم);)یه جوابی چیزی بده از خماری درمون بیار:biggrin1:
نه بابا من که درس دانشگاه ندارم ولی ای کاش برایم پیام خصوصی میفرستادی بهتر بود در همون جا بهت میگم که کی بریم
اخه میترسم حامد نداشته باشه من خودم قبلا بهش گفته بودم و اون هم گفت اشکالی نداره میتوانم بیارم برایتان حالا میریم با هم دیگر ازش سوال میکنیم که چه قدر طول میکشه تا برایت بیاره این طوری بهتر :biggrin1:
سلام

گرچه من PS3 ندارم ولی حامد رو تصدیق میکنم.خیلی کارش درسته.
حتما" سراغش بروید ... ;)
حامد اینشاله که تو هم میخری یکدانه کنسول پلی 3:biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام به همه ی بچه های اهواز. منم هموطنم. تو پاداد میشینم. میخوام تو تابستون یه کنسول بگیریم. نمیدونم کدوموبگیرم. میخواستم بدونم این مغازه بغل شباهنگ که میگه تعویض بازی ps3با 5000تومن برنامش چیه. تلگرافی نوشتم:laughing:

دوستانی که می خواهند کنسول یا بازی بخرن یا تعویض کنند

بهترین و مطمیین ترین جا همین انجمن می باشد.

کسانی هستن در این انجمن که با قیمتی پایین تر حالا اگه قیمت هم تفاوت نداشت.اما از جنس خریداری شده کاملآ مطمین خواهید بود که کنسول کاملآ آکبند بوده.

خیلی از دوستان هستن که در بخش فروشگاه مجازی فعالیت می کنند.و کاملآ هم مطمین هستن. از جمله
آقای پیام.

متاسفانه اینجا فقط یک پاساژ نخل داره که بازی های پلی 3 میاره. سرزمین رایانه هم یه زمانی بازی و کنسول می اورد.و قیمت مناسبی هم می داد.ولی متاسفانه دیگه پلی3 کار نمیکنه.

حامد هم بازیهاش کمه و هم قدیمی جدیدآ هم مثل اینکه زده تو کار ایکس 360 .

در هر صورت تا اونجایی که می تونید ازهمین انجمن خرید یا فروش داشته باشید.

مطمیین باشید پشیمان نخواهید شد.

دوستانی که می خواهند کنسول یا بازی بخرن یا تعویض کنند

بهترین و مطمیین ترین جا همین انجمن می باشد.

کسانی هستن در این انجمن که با قیمتی پایین تر حالا اگه قیمت هم تفاوت نداشت.اما از جنس خریداری شده کاملآ مطمین خواهید بود که کنسول کاملآ آکبند بوده.

خیلی از دوستان هستن که در بخش فروشگاه مجازی فعالیت می کنند.و کاملآ هم مطمین هستن. از جمله
آقای پیام.

متاسفانه اینجا فقط یک پاساژ نخل داره که بازی های پلی 3 میاره. سرزمین رایانه هم یه زمانی بازی و کنسول می اورد.و قیمت مناسبی هم می داد.ولی متاسفانه دیگه پلی3 کار نمیکنه.

حامد هم بازیهاش کمه و هم قدیمی جدیدآ هم مثل اینکه زده تو کار ایکس 360 .

در هر صورت تا اونجایی که می تونید ازهمین انجمن خرید یا فروش داشته باشید.

مطمیین باشید پشیمان نخواهید شد.

این آقایونی که میگی(اقا پیام و مجید) خیلی مطمئن هستن که من پلی3 ازشون بگیرم,والا خاستم از حامد بگیرم حتی با حسین(دمش گرم:love:)هم رفتیم نداشت گفت تا دو روز دیگه میرسه(یعنی برام سفارش میده) که انگار سر کارمون گزاشته.
از کدوم بگیرم بهتره(آقا مجید یا پیام:confused:)

بچه ها من عید رفته بودم پیش کامبیز بهش گفتم KZ2 داری گفت آره 55 منم که تو کف بودم گفتم بده گفتش فقط برای تعویضه.منم یه مشت اصرار کردم اونم گفتش حالا که میخوایش بهت میدمش 75 تومن ببرش!!!:eek:
شاخ دراوردم!!!!!!!!!!!

بعدش یه کم توی مغازش وایسادم و تیریپ فکر کردن به خودم گرفتم یه دفعه یکی اومد تو و گفتش سلام آقا PS3 160 GB داری؟
اونم گفت بله
گفتش که من PS3 160 GB باندل Little Big Planet میخوام.
کامبیزم یه PS3 160 GB معمولی بهش نشون داد و گفت این باندل LBP هستش:sick: فقط ما برچسبش رو کندیم و بازیش رو دراوردیم که مشتری حق انتخاب داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به خدا انقدر عصبانی شدم که دوست داشتم مغازه رو روی سرش خراب کنم!!!!:evil:
اونم که از حماقتش بود و تحقیق نکرده بود ازش خرید و دلش خوش بود باندل LBP خریده!

واقعا چه آدمایی پیدا میشه! و چه احمقتر از اون آدمایی پیدا میشه!!!:confused:

نه صبر کل واسا ببینم امروز زنگ میزنم ببینم اورده یا نه اگر اروده بود که چه بهتر بهت خبرش را میدم که اورده :cool:
اره تازگی حامد هم افتاده توی کار ایکس باس360 خیلی جای ناراحتی :(

نه صبر کن واسا ببینم امروز زنگ میزنم ببینم اورده یا نه اگر اروده بود که چه بهتر بهت خبرش را میدم که اورده :cool:
اره تازگی حامد هم افتاده توی کار ایکس باس360 خیلی جای ناراحتی :(

آقا مجید داره میده440تومن 80گیگ بعد من چطور برم یه 40گیگ بخرم 430تومن شما که گفتی حامد قابل اعتماده پس چرا اینقدر گرون!!!!!!!!!!با این قیمت اصلا میصرفه؟فک نکنم.80گیگ رو چقدر میده؟
حسین شانس رو داری تا خاستم بخرم هم گرون شد هم کمیاب

آقا مجید داره میده440تومن 80گیگ بعد من چطور برم یه 40گیگ بخرم 430تومن شما که گفتی حامد قابل اعتماده پس چرا اینقدر گرون!!!!!!!!!!با این قیمت اصلا میصرفه؟فک نکنم.80گیگ رو چقدر میده؟
حسین شانس رو داری تا خاستم بخرم هم گرون شد هم کمیاب
اره تو خیلی خیلی بدشانسی میگم اصلا بیخیالش شو بهتر
من اگر بخواهم بازی را تعویض کنم باید اول تمام تروفی ها را بگیرم بعد بروم سراغ بازی بعدی این طوری بهتر:biggrin1:

با سلام:

فرشید جان شما چشم بسته جنس رو از پیام تحویل بگیر.خیالت از هر بابت راحت باشه.

دیگه نمی دونم چه جوری باید تضمین بهت بدم که خیالت راحت باشه.

قبل از عید 5 دستگاه ایکس 360 و 2 دستگاه
پلی 3 80گیگ از پیام گرفتم. همشون هم اوکی بودن .چند روز پیش هم بهش سفارش دادم (البته بازی)

سلام.
تاپیک فوق العاده داره پیش میره....
یه پیشنهاد:
کسانیکه در مغازه های Ps3 دار رفت و آمد دارن،هر چند پست،یه آپدیت از محصولات و بازی های موجود در اون مغازه ها رو بدن،که ما هی پا نشیم بریم اهواز ببینیم چی داره چی نداره،اینجوری یه لطف کلی به ما و بقیه بچه ها کنید....
مثلاً الان بگید:
شباهنگ:
کیلزون...100 تومن
متال دست دو 40 تومن
لیتل دست دو 40
لیتل دست یک 60 تومن.
مغازه ی فلان:
....فلان تومن....
و
.
.
.

دستتون درد نکنه.
متشکرم.
یا علی.
M.A

پسر خوب M.A ما همش داریم می گیم که از مغازه دار ها خرید نکیند این مغازه دارها انصاف و خوردن یه اب هم روش.

اینجا فقط یه پاساژ نخل هست که فروش کنسول و بازی رو بازی انجام میده که اون هم تمام مغازه دارها متاسفانه ......

ولی اینجا هر کی از دوستان بیاد و بازیهایی خودش و بگه و اگه قصد فروش یا تعویض رو داشته باشه خیلی راحت میشه انجام داد.

موفق باشید

پلی 3 80گیگ از پیام گرفتم.

پلی3 رو چقدر گرفتی از آقا پیام,;)اصلا به تاپیکش سر نمیزنه:mad:که ببینم قیمت چنده؟
میگم تو پلی3 های 80گیگ کابل HDMI-HDMIهست یا باید جدا بخری؟:confused::-"

قبل از عید 5 دستگاه ایکس 360 و 2 دستگاه
پلی 3 80گیگ از پیام گرفتم.
میخای چیکار این همه کنسول؟مگه گیم نتی چیزی داری؟

کیلزون...100 تومن
چه خبره!!!اون ور اب میفروشن 60-70دلار بعد اینجا 30-40دلار بالای قیمت جهانی میدن دس مردم پس این ارشاد(درست گفتم دیگه,همین سازمان که بر بازیها نظارت میکنه)فقط اومده میگه این بازی ممنوعه اون بازی صحنه داره و اصلا روی فروشگاه ها نظارت ندارن؟!!!
با نصف این پول میتونی دست دو شو از بچه های سایت گیر بیاری با نصف دیگش هم بری یه گیم دیگه بگیری تا پولتو بریزی تو دهن این کلاه بردارهای پاساج نخلی.

آخرین ویرایش:
فرشید جان واسه چندتا از دوستان گرفتم.

80 گیگ باندل نبود کابل HDMI نداشت. فقط 2 دسته دوال شک داشت.

پیغام خصوصی بهش بده.یا با شمارش که تو امضاش هست تماس بگیر شاید هم رفته دبی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or