PS3 داران اهواز

سلام
راستش من بچه ماهشهرم . می خواستم بیام اهواز بخرم که با این حرفای شما دودل شدم .
این تاپیک آقا پیام هم که گفتین هر چی گشتم پیدا نکردم .
اگه میشه آدرس تاپیک پیام رو واسم بذارین چون از قرار معلوم جنساش آک هستند و انصافشم بیشتره .

سلام .من تمام مراحل mgs4 رو داشتم ولی اشتباهی پاک شد .کسی هست که این مرحله ها رو داشته باشه
منظورت از مراحل بازی چی اگر منظورت سیو بازی که من دارم اگر خواستی بگو تا سیو را بهت بدم
دوستان کسی قیمت بازی اکبند فینال 13 ریجن 1 در اهواز نمیدانه چنده من خریدارم :biggrin1:

سلام دوست عزیر من بچه اهوازم -میخواستم تا یه کی دو ماه آینده یه PS3 بگیرم یه راهنمایی کاملی در مورد محل خرید و نوع اون واسم شرح بدید خیلی خیلی ممنون میشم

سلام دوست عزیر من بچه اهوازم -میخواستم تا یه کی دو ماه آینده یه PS3 بگیرم یه راهنمایی کاملی در مورد محل خرید و نوع اون واسم شرح بدید خیلی خیلی ممنون میشم
والا قرار شد یکی از دوستان یک مغازه زیتون باز کنه نمی دونم چی شد اخرش به کجا کشیده شد
اونم توی زیتون و سنگر حالا اگر خودش این تاپیک را ببینه میاد میگه:-"

بهت توصیه می کنم یا از یه جای دیگه بگیر یا اینکه کلا بی خیال شو. به فروشگاهای اینجا اصلا نباید اعتماد کرد.

سعی کن زمان امتحانات بگیری که ارزون تر هم هست.

از اینجا بگیر

سلام من تایکی دوماه آینده PS3 می خواهم بخرم لطفاً بهم بگید از کجا و چه نوعی بگیرم راستی بچه اهوازم

مگه شما دستگاه هتونو از کجا خریدید یعنی به مغازه دارای تو پاساژ کاوه نمیشه اعتماد کرد
خدا را شکر که من از اینجا نخریدم
ولی خوب داخله همون پاساژ یک مغازه ایی هست به نام نخل اون تا حدودی خوبه یعنی بهتر از بقیه مغازها هست:-"

se.phi roth دستت درد نکنه که به این سرعت جواب سوالاتمو دادی حالا واقعاً آدم با نصاف پیدا نمیشه :(( پس تکلیف من چی میشه به نظر شما از کجا بگیرم که واقعاً قابل اعتماد باشه

justurm نظر شما چیه !!!! شما چه پیشنهادی در مورد خرید ps3 از پاساژ نخل یا جا های دیگه میکنید

Last edited by a moderator:
والا ما که از پاساژ نخل خیری ندیدیم. به نظرم از همون فروشگاه سونی بگیرید خوب هست.

تا حالا کسی ناراضی نبوده ازشون. تا دو سه ماه دیگه هم ممکنه یکی از بچه ها که گفته بود می خواد مغازه بذاره، مغازه اش راه بیفته.

se.phi roth دستت درد نکنه که به این سرعت جواب سوالاتمو دادی حالا واقعاً آدم با نصاف پیدا نمیشه :(( پس تکلیف من چی میشه به نظر شما از کجا بگیرم که واقعاً قابل اعتماد باشه

justurm نظر شما چیه !!!! شما چه پیشنهادی در مورد خرید ps3 از پاساژ نخل یا جا های دیگه میکنید

والا ما که از پاساژ نخل خیری ندیدیم. به نظرم از همون فروشگاه سونی بگیرید خوب هست.

تا حالا کسی ناراضی نبوده ازشون. تا دو سه ماه دیگه هم ممکنه یکی از بچه ها که گفته بود می خواد مغازه بذاره، مغازه اش راه بیفته.
والا صبر کن ببینم این دوسته گرامی مغازاش را باز کرده یا نه چون قرار بود بعداز عید باز کنه و هنوز خبری ازش ندارم ببینم باز شده یا نه حتی زنگ هم بهش زدم ولی جوابمه نداد حالا یک خبری میگیرم خبرتان میکنم

دستتون درد نکنه که اینقدر فعالین ان شا الله منم ps3 بگیرم به جمع شمابپیوندم راستی یه سوال دیگه من دیروز رفتم پاساژنخل مغازه شباهنگ ps3 قیمت گرفتم . گفت 250 گیگ اسلیم بدون هیچ باندلی 400 تومن (بدون حتی یه بازی) قیمته خوبی گفته یا نه!!!!!!!!!!!!!!!1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or