منظورت از مراحل بازی چی اگر منظورت سیو بازی که من دارم اگر خواستی بگو تا سیو را بهت بدمسلام .من تمام مراحل mgs4 رو داشتم ولی اشتباهی پاک شد .کسی هست که این مرحله ها رو داشته باشه
والا قرار شد یکی از دوستان یک مغازه زیتون باز کنه نمی دونم چی شد اخرش به کجا کشیده شدسلام دوست عزیر من بچه اهوازم -میخواستم تا یه کی دو ماه آینده یه PS3 بگیرم یه راهنمایی کاملی در مورد محل خرید و نوع اون واسم شرح بدید خیلی خیلی ممنون میشم
سلام من تایکی دوماه آینده PS3 می خواهم بخرم لطفاً بهم بگید از کجا و چه نوعی بگیرم راستی بچه اهوازمبهت توصیه می کنم یا از یه جای دیگه بگیر یا اینکه کلا بی خیال شو. به فروشگاهای اینجا اصلا نباید اعتماد کرد.
سعی کن زمان امتحانات بگیری که ارزون تر هم هست.
از اینجا بگیر
خدا را شکر که من از اینجا نخریدممگه شما دستگاه هتونو از کجا خریدید یعنی به مغازه دارای تو پاساژ کاوه نمیشه اعتماد کرد
se.phi roth دستت درد نکنه که به این سرعت جواب سوالاتمو دادی حالا واقعاً آدم با نصاف پیدا نمیشه پس تکلیف من چی میشه به نظر شما از کجا بگیرم که واقعاً قابل اعتماد باشه
justurm نظر شما چیه !!!! شما چه پیشنهادی در مورد خرید ps3 از پاساژ نخل یا جا های دیگه میکنید
والا صبر کن ببینم این دوسته گرامی مغازاش را باز کرده یا نه چون قرار بود بعداز عید باز کنه و هنوز خبری ازش ندارم ببینم باز شده یا نه حتی زنگ هم بهش زدم ولی جوابمه نداد حالا یک خبری میگیرم خبرتان میکنموالا ما که از پاساژ نخل خیری ندیدیم. به نظرم از همون فروشگاه سونی بگیرید خوب هست.
تا حالا کسی ناراضی نبوده ازشون. تا دو سه ماه دیگه هم ممکنه یکی از بچه ها که گفته بود می خواد مغازه بذاره، مغازه اش راه بیفته.