ps3 بيست درصد ارزان می شود

• Thread starter Thread starter liyona
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

liyona

کاربر سایت
Howard Stringer که Sony Corp chief هست گفته که به دليل اینکه نينتندو تونسته با فروش زياد و قيمت کمترش بازار رو از سونی بگيره دارن در باره کاهش قيمت ها تحقيق ميکنن

Nintendo Wii has been a successful enterprise, and a very good business model, compared with ours,' Stringer said, 'because it's cheaper.'

در ادامه گفته که در فکر کاهش 20% ای برای کنسول هستيم

http://www.forbes.com/technology/feeds/afx/2007/06/15/afx3824074.html

ویرایش:Sony has a target of shipping 11m consoles this year. With production costs falling, some analysts expect Sony to cut prices by $100 before the crucial Christmas sales period.

http://www.ft.com/cms/s/c4dfbf38-1ac0-11dc-8bf0-000b5df10621.html
ps:مثل اینکه قضيه جديه يه سايت ديگه هم تأييد کرده

آخرین ویرایش:
تو غیر از پست های جوک دادن چیز دیگه ای بلد نیستی؟
مایکروسافت اگه تواناییشو داشت مطمئن باش اینکارو می کرد نه اینکه بیاد قیمت کنسولشو بالا تر هم ببره.
بله تا چند ماه دیگه قیمت 360 میاد پایین اما بعد از 2 سال. با این فروش افتضاح، مایکروسافت اگه توانایی داشت مطمئن باش قیمت کنسولشو خیلی زود تر از این حرفها می آورد پایین.
در حال حاضر مایکروسافت توانایی اینکه بخواهد روی سخت افزار کنسول ضرر زیادی بده رو نداره.
اگه حرف حسابی هم نداری بزنی لزومی نداره هی بیای مدح مایکروسافت رو بکنی.
ویرایش: قیمت Wii هم 250$ ه نه 300$
انقدرم رو هوا حرف نزن.
خواهشآ تو این یکی مورد دیگه با هم بحث الکی را نندازید
حتی بزرگترین تحلیلگران و آنالیزور ها در این مورد با این صراحت حرف نمیزنند!

ایول یه دعوای دیگه
خوب اصولا اسم این دعوا ها رو میزاریم فن بوی بازی
اما قبلش بیاین فن رو تعریف کنیم:
اصولا به کسی میگن که طرفدار یه کنسولی هست و اونو میخره.
اما توی ایران یعنی افرادی که تعصب چشماشونو کور کرده و به هر نحوی میخواد بگه کنسول من بهتره حتی اگه تمامی منطق و اصول اخلاقی انسانی رو زیر پا بزاره.
اگه بخوایم طبق تعریف اول پیش بریم همه توی این سایت فن یه کنسولی هستند.
اما اگه تعریف دوم رو در نظر بگریم 90% بچه ها اینجوری هستند.

حالا یکسری دوست دارند به هر طریقی با هر جمله ای از اون 10% که سعی میکنند عادلانه قضاوت کنند و اون منطق و اخلاقیات انسانی له شده رو بلند کنند این لغط فن رو بچسبونند تا بگن تو هم که با مدرک و دلیل حرف میزنی حرفات کشکه و ارزشی نداره.

همه جای دنیا با اطلاعات با هم بحث میکنند واگه کسی پستی بده یا قبولش میکنند یا با اطلاعات بیشتر جو.ابشو میدند اما اینجا یا با اطلاعات کمتر جواب ناقصی میدند که اقلیت موارد رو شامل میشه یا با چرت و پرت گویی و گزاف گویی علم و دانش طرف مقابل رو زیر سوال میبرند و سعی میکنند اینجوری جواب طرف رو داده باشند که اکثریت موارد رو شامل میشه و به دعوا می انجامه اگرم دعوا نشه یکی از مدیران میاد بحث رو تموم میکنه و 2 طرف دعوا از هم دیگه کینه به دل میگیرند که بعدا یه جوری تلافی کنند.

بگذریم ما که فنبوی هستیم و حرفامون حساب نیست اما...
به خودم میگم:
وقنی درباره چیزی اطلاعات ندارم نیام اظهار نظر کنم
جواب کسی رو با تعصب شدید و چرت و پرت ندم
با خواندن یک پست سریع عصبانی نشم
با اعصاب خرد پست ندم
جواب دوستامو با طعنه و کینه قبلی ندم
وقتی یه چیزی میخوام پست کنم دقت کنم ببینم چی نوشتم و بلافاصله دکمه فرستادن پاسخ رو فشار ندم

به امید اینکه همه اینها رو به خودشون بگن;)

حال همدیگر رو هم بپرسین ولی به قصد دوستی نه مثل این نوجوان های تازه بالغ شده که همش میخوان در مبارزات زندگی پیروز باشن و نمیتونند شکست رو تحمل کنند و دنبال بهانه ای هستند تا شکست مجازی رو به رقیب اعلام کنند.

ناراحت نشید اما فکر کنم اکثر کسانی که به این بحث ها ادامه میدند سنی بین 14 تا 17 داشته باشند.
تورو خدا یکم کوتاه بیایند این بحث ها رو ول کیند اخه چی گیرتون میاد؟

موفق باشید

آخرین ویرایش:
Market & Price
من نفهمیدم منظورت چیه اما اون چیزایی که من گفتم پیش بینی یا پیش گویی یا هرچیز دیگه که بخوای اسمشو بگذاری نیست که به قول تو تحلیلگران و آنالیست ها هم نتونن در موردش اظهار نظر کنن (که حتی اگه بود هم حرفت اشتباه بود چون کار تحلیلگر پیش بینی آینده بازاره، بعضی وقتها این پیش بینی ها 5 سال آینده رو هم پوشش میده، پس مطمئن باش تحلیلگر در مورد آینده بازار پیش بینی میکنه)
اون چیزایی که من گفتم همش Fact ه.

خوب چيزي كه كاملا مشخصه هيچ كس تو جهان بشريت نميتونه اينده را پيشبيني كنه و اگه ميتونست پيشبيني كنه ديگه انسان متعلق به اين سياره نبود .
واقعا پيشبيني اينده مثل ديدن اينده ميمونه كه يكي از نظزيه هاي انيشتين بود كه ميخواست چنين كاري بكنه :laughing: اگه با سرعت نور ادم حركت كنه ميتونه به اينده بره :)

اين بحثهاي كاملا پوچ را ول كنيد و بچسبيد فقط و فقط به اخبار امروز چون دنيا امروز هست نه فردا .
من امروز هستم ولي ممكنه فردا نباشم و راهي قبرستون بشم .;)

اين بازي هاست كه اينده را مشخص ميكنه نه چيز ديگه .

من نفهمیدم منظورت چیه اما اون چیزایی که من گفتم پیش بینی یا پیش گویی یا هرچیز دیگه که بخوای اسمشو بگذاری نیست که به قول تو تحلیلگران و آنالیست ها هم نتونن در موردش اظهار نظر کنن (که حتی اگه بود هم حرفت اشتباه بود چون کار تحلیلگر پیش بینی آینده بازاره، بعضی وقتها این پیش بینی ها 5 سال آینده رو هم پوشش میده، پس مطمئن باش تحلیلگر در مورد آینده بازار پیش بینی میکنه)
اصلآ منظورمو نگرفتی!
ببین عزیز من من میگم شما نباید با این صراحت و قاطعیت در مورد بازارو قیمت نظر بدی. به نظرت حرف اشتباهی زدم؟
کار تحلیلگر پیش بینی آینده بازاره، بعضی وقتها این پیش بینی ها 5 سال آینده رو هم پوشش میده، پس مطمئن باش تحلیلگر در مورد آینده بازار پیش بینی میکنه)
خوب خودت اینارو میدونی
شما واقعیاتو خوب میبینی و اطلاعات بالایی هم تو این زمینه داری ولی تحلیلت تو این زمینه با چاشنی تعصب و اینجوری زیاد جالب نیست.(البته اینایی که گفتم مربوط به این تاپیک نمیشه و توی پستای قبلیت مشخصه)

اصلآ منظورمو نگرفتی!
ببین عزیز من من میگم شما نباید با این صراحت و قاطعیت در مورد بازارو قیمت نظر بدی. به نظرت حرف اشتباهی زدم؟
آره حرف اشتباهی زدی چون fact رو داری با نظر شخصی یکی میکنی.
اون چیزهایی که من گفتم همش fact ه. OK؟

شما واقعیاتو خوب میبینی و اطلاعات بالایی هم تو این زمینه داری ولی تحلیلت تو این زمینه با چاشنی تعصب و اینجوری زیاد جالب نیست.(البته اینایی که گفتم مربوط به این تاپیک نمیشه و توی پستای قبلیت مشخصه)
خوبه که تو هم به این قضیه پی بردی، بهت تبریک میگم.
اگه این یه جمله نبود من نمی دونم که دیگه چی می خواستید بگید.

ویرایش:
این پست منه:
تو غیر از پست های جوک دادن چیز دیگه ای بلد نیستی؟
مایکروسافت اگه تواناییشو داشت مطمئن باش اینکارو می کرد نه اینکه بیاد قیمت کنسولشو بالا تر هم ببره.
بله تا چند ماه دیگه قیمت 360 میاد پایین اما بعد از 2 سال. با این فروش افتضاح، مایکروسافت اگه توانایی داشت مطمئن باش قیمت کنسولشو خیلی زود تر از این حرفها می آورد پایین.
در حال حاضر مایکروسافت توانایی اینکه بخواهد روی سخت افزار کنسول ضرر زیادی بده رو نداره.
اگه حرف حسابی هم نداری بزنی لزومی نداره هی بیای مدح مایکروسافت رو بکنی.
ویرایش: قیمت Wii هم 250$ ه نه 300$
انقدرم رو هوا حرف نزن.
مایکروسافت اگه تواناییشو داشت مطمئن باش اینکارو می کرد نه اینکه بیاد قیمت کنسولشو بالا تر هم ببره. FACT
با این فروش افتضاح، مایکروسافت اگه توانایی داشت مطمئن باش قیمت کنسولشو خیلی زود تر از این حرفها می آورد پایین. FACT
در حال حاضر مایکروسافت توانایی اینکه بخواهد روی سخت افزار کنسول ضرر زیادی بده رو نداره. FACT
قیمت Wii هم 250$ ه نه 300$ FACT

اون چیزهایی که من گفتم همش fact ه. OK؟

پس نتيجه ميگيريم كه تو اينده را ميبيني .

ميشه بپرسم چطور تونستي ماشين زمان را بسازي چون من هميشه تو فيلمها ميديدم .

ايول بابا تو ديگه كي هستي .

مایکروسافت اگه تواناییشو داشت مطمئن باش اینکارو می کرد نه اینکه بیاد قیمت کنسولشو بالا تر هم ببره. FACT

چون نيازي به كاهش نداره . fact

با این فروش افتضاح، مایکروسافت اگه توانایی داشت مطمئن باش قیمت کنسولشو خیلی زود تر از این حرفها می آورد پایین. FACT

اخه مسئله اينه كه فروش ps3 افتضاحتر از xbox360 هست . fact

در حال حاضر مایکروسافت توانایی اینکه بخواهد روی سخت افزار کنسول ضرر زیادی بده رو نداره. FACT

نه بابا دليل خاصي براي اين حرفت داري ؟ fact

آخرین ویرایش:
شما داری میگی فلان شرکت بخاطر فلان قضیه اینکارو نمیکنه هو اون کارو میکنه و اگه بخاد اینکارو بکنه اینجوری میشه هو فلان ... حالا این حرفای شما Factه ؟؟؟ که من بیام با واقعیت یکی کنم ؟
اگه جواب منطقی نداری لزومی نداره از این حرفا بزنی
قیمت Wii هم 250$ ه نه 300$ FACT
فقط همینو میشه گفت Fact
که منم در این رابطه حرفی نزدم

شما داری میگی فلان شرکت بخاطر فلان قضیه اینکارو نمیکنه هو اون کارو میکنه و اگه بخاد اینکارو بکنه اینجوری میشه هو فلان ... حالا این حرفای شما Factه ؟؟؟ که من بیام با واقعیت یکی کنم ؟
اگه فلان شرکت به خاطر فلان قضیه فلان کارو نکنه و فلان کارو بکنه، وقتی یه نفر میاد میگه فلان شرکت به خاطر فلان قضیه فلان کارو نمیکنه و فلان کارو می کنه، میشه FACT. افتاد؟؟

اگه جواب منطقی نداری لزومی نداره از این حرفا بزنی
:laughing::laughing: :lol::lol:
من فکر کنم امثال تو وقتی حرفی ندارن اون جمله رو میگن. اگه حرفی برای گفتن داری یا فکر می کنی من دارم اشتباه میگم بیا و درستشو بگو. اگرم حرفی برای گفتن نداری همون عذر همیشگی رو نیار که: "تحلیلت تو این زمینه با چاشنی تعصب"
یا یه دلیل بیار برای اینکه حرف من تعصبیه و تحلیله خودمه یا اگه نمیتونی این جمله مسخره رو نگو.

اخه مسئله اينه كه فروش ps3 افتضاحتر از xbox360 هست . fact
من کاری ندارم چرا فروشش پایینه و اینا،ولی همونطور که میبینین PS# داره قیمتشو میاره پایین چون فروشش خوب نیست پس میتونه،ولی 360 نمیاره چون نمیتونه/هیچ نیازیم به آنالیزور نداره هر کسی میتونه اینو تشخیص بده.
چون نيازي به كاهش نداره . fact
متاسفانه ته هر چی Fact بذارین تبدیل به واقعت نمیشه:biggrin1:

اگه فلان شرکت به خاطر فلان قضیه فلان کارو نکنه و فلان کارو بکنه، وقتی یه نفر میاد میگه فلان شرکت به خاطر فلان قضیه فلان کارو نمیکنه و فلان کارو می کنه، میشه FACT. افتاد؟؟
:neutral:
من فکر کنم امثال تو وقتی حرفی ندارن اون جمله رو میگن. اگه حرفی برای گفتن داری یا فکر می کنی من دارم اشتباه میگم بیا و درستشو بگو. اگرم حرفی برای گفتن نداری همون عذر همیشگی رو نیار که: "تحلیلت تو این زمینه با چاشنی تعصب"
یا یه دلیل بیار برای اینکه حرف من تعصبیه و تحلیله خودمه یا اگه نمیتونی این جمله مسخره رو نگو.
ببین داری بیخودی بحثو میپیچونی
من نگفتم شما داری اشتباه میگی منظورم اینه که واقعیت و اونطوری که دوست داری تحلیل میکنی این دیگه یه چیز کاملآ مشخصیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or