PS3 بصورت کامل هک شد

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Ehsan

Loyal Member
بار ها و بارها این تیتر رو توی انجمن اخبار دیدید و روی این کلیک کردید و بعد از 3 دقیقه مطالعه نا امیدی از هک دستگاه شما رو دوباره در بر گرفته اما این بار قضیه خیلی فرق میکنه و در حد یک شایعه و خبر کذب نیست.

من توی انجمن PS3 و تاپیک اخرین اطلاعات هک PS3 کامل توضیح دادم اما دوباره اینجا از اول میگم:

پست پریروزم:

مثل اینکه قضیه خیلی جدیه و واقعا یک کارهایی صورت گرفته چون اولین باره که چندین سایت مختلف یک خبر رو اعلام میکنند.
قضیه از اینجا شروع شد که اول یک گروه تونستند یک فایلی با یک پسوند خاص درست کنند(که توی قسمت Image دستگاه PS3 میرفت) که باعث بشه PS3 هنگ کنه و هکر ها در اون حالت هنگ بتونند کارهای خاصی با دستگاه انجام بدند بعدش سونی سریع بفکر افتاد ورژن 2.15 رو وارد کنه اما یه خبر جالب دیگه در اون بین اومد که یک ورژن 2.15 زودتر از اینکه سونی بخواد وارد بازارش کنه توی سایت های اینترنتی موجود بود و خود سایت ها هم شاره کردند که ما زودتر از سایت رسمی سونی اینو بدست اوردیم.
اتفاقا امروز هم سونی رسما ورژن 2.17 رو وارد کرده:
http://www.ps3news.com/PlayStation3/...-2-17-released

اما جریان کپی خور شدن اینه که گفتند در این فریم وری که حدود 8-9 روز دیگه وارد میکنند میتونید از فایل های بلوری بازی های PS3 یک BackUp بگیرید و اونو بدون داشتن دیسک بازی کنید(البته بازم باید بازی Original داشته باشید اما میتونید از اونا Backup بگیرید و دیسک رو پس بدید!(البته اگه راست باشه)
بعد گروه هک بازی یک ساعت شمار گذاشتند که به سمت صفر سوق میکرد و اتفاقا هنوز هم تمام نشده:
http://group-slump.blogspot.com/
ابتدا چند بار ساعت به زمانش اضافه شد و خیلی ها فکر کردند این مثل خیلی هک های دیگه درست نیست اما در کمال نا باوری چند ساعت پیش این گروه اعلاک کرد که هک کاملا جدیه و یک سری اطلاعات رو در بارش به بقیه گفته و تاریخ رسمی عرضه رو 23 مارچ اعلام کرده:

این نکات که من به مهم ترین هاشون اشاره میکنم:

i.Load با PS3 های PAL PS3 40GB و NTSC 20GB سازگاری نداره اما گروه سخت مشغوله کارند که سازگاری با این مدل ها رو هم بوجود بیارند.

ولی در عوض در مدل های 20GB NTSC, 60GB NTSC/PAL, 80GB NTSC به خوبی برنامه کار میکنه و کوچکترین باگی هم نداره.

اولین Trial ورژن برنامه هم با حجم 917Mb اومده که میتونید از سایت rs.com بگیرید.

شما براحتی میتونید انلاین بازی کنید و هیچ مشکلی ندارید.

این برنامه فقط روی فریم ور 2.10 نصب میشه و لا غیر.

برنامه بطور رسمی March 23.th 2008 میاد و در اون مرحله بصورت کامل و بدون مشکل عرضه میشه.

بازی های PS2 هم خیلی روان و راحت اجرا میشند.

و خبر خیلی بد اینکه این ورژن فقط میتونه Image های زیر 17.5GB رو بخونه.

اینم پست اصلی:

Originally Posted by Group SLUMP
Hello again,

Our 2 day-meeting is over now and now we would like to present our findings. And now the facts:

- i.load does not work on PAL PS3 (40GB) and NTSC (20GB) yet, but we work hard to get it
- 20GB NTSC, 60GB NTSC/PAL, 80GB NTSC running well (haven't fix all the bugs from the list below)
- source code will be avaiable 1 month after release for other developer
- website promotion on ps3news.com and maxconsole.com
- Big_T give forum support on ps3news and Zizzle on maxconsole.com
- first trial versions arrived trusted people (rs.com - filesize of the beta: 917 MB all in one)
- no worldwide release before every version works (including 20GB/40GB NTSC/PAL)
- release date is still set on March 23.th 2008 (if all versions work!)
- PlayStation 2 images working fluently; Saving possible!
- no success with images over 17.5GB
frown.gif

- Online play possible (no ban yet!)
- new trailer on the way
- new website planned for March 23.th
- you need Firmware 2.10 (not higher or below)

That's all for the moment.

Greetings

http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=103971
چند تا سوال که بچه ها پرسیدند رو من جواب میدم:
1- چطوری فایل BD رو بریزیم توی PS3؟
جواب: 2 تا راه داره از PC که اگه اینترنت پر سرعت دارید میتونید از اینترنت دانلود کنی و اگه BD-rom دارید بازی های BD رو بریزید توی هارد PC و بعد به PS3 انتقال بدید و راه خیلی اسان تر شما بازی BD یا DVD یا CD رو میزارید توی PS3 و اونو کپی میکنید توی هاردتون و بازی میکنید.

2- بازی ها رو از کجا گیر بیاریم؟
جواب: هم فایلش توی نت هست هم جاهایی هست که بازی های PS3 رو روزانه کرایه میده میتونید از اونا برای یک روز قرض کنید و کپی کنید.

حالا چی اصراری هست که هنوز PS3 هک نشده بیایم درباره ریختن بازی رو هارد و ... صحبت کنیم !!
با این کاری که این وبلاگ داره میکنه به نظر من 90% فیک هست . تو فروم های خارجی هم همه به این نتیجه رسیدن .
تمامی Mirror اماده هستند اما لینکی وجود ندارد !!
اگر تا یک یا دو ساعت دیگه لینک ها رو نزاشتن میشه مطمئن بود که این قضیعه کاملا Fake هست .

حالا چی اصراری هست که هنوز PS3 هک نشده بیایم درباره ریختن بازی رو هارد و ... صحبت کنیم !!
با این کاری که این وبلاگ داره میکنه به نظر من 90% فیک هست . تو فروم های خارجی هم همه به این نتیجه رسیدن .
تمامی Mirror اماده هستند اما لینکی وجود ندارد !!
اگر تا یک یا دو ساعت دیگه لینک ها رو نزاشتن میشه مطمئن بود که این قضیعه کاملا Fake هست .
منم با مهدی موافقم شدید سر کاریه ! :laughing:
فکر کنم از گروهی در کار نباشه
الان اون یارو که این کارو کرده مرده از خنده بس که تو سایت های خارجی دارن در رابطش بحث می کنن !
خنده دار ترین حرفی که تو این وبلاگ زده شده :
*Complete 1.2GB package but may slow download speed.

آخرین ویرایش:
درود ب همه
اقا امار گرفتم هارد اکسترنال Western Digital با حجم یک ترابایت + 3 سال گارانتی + گارانتی اطلاعات ( خدای نکرده یه وقت ارشیوت به باد رفت یا اطلاعات رو بر میگردونن یا پولش رو میدن :دی ) حدود 340 50 در میاد :biggrin1:.
اگه یه راهی پیدا بشه که حجم بازی رو تقسیم بندی کنن و مثلآ یه Blu-Ray بیست گیگی رو بریزن توی 5 تا DVD و بعدش DVD ها رو یکی یکی بریزیم توی هارد , دیگه مشکل اجاره بازی هم حل میشه !
اگر بتونن اصل بازی، زیان و زیرنویس انگلیسی رو از اون اضافات دیگه جدا کنه عالی میشه. فک کنم حجم اصلی Resistance حدود 11 گیگ ـه :biggrin1:. یعنی 2 عدد DVD معمولی که خیلی راحت با PC میریزم تو هارد.
پ.ن: من هنوز امید دارم :biggrin1:.
همه امید داریم علی جون ولی نه به اینا:دی.

سلام
خوب من الان خيلی از فروم های معتبر رو چک کردم. (Like GT ForumS)
به دليل پايان يافتن زمان انتشار و ناتوانی در تثبيت ادعای گروه مزکور تاپيک های مربوطه در فروم های مختلف قفل شده.
فکر کنم اين موضوع ديگه خاتمه يافته باشه و بهتره اينجا هم تاپيک هاش قفل شده

درود ب همه
اقا امار گرفتم هارد اکسترنال Western Digital با حجم یک ترابایت + 3 سال گارانتی + گارانتی اطلاعات ( خدای نکرده یه وقت ارشیوت به باد رفت یا اطلاعات رو بر میگردونن یا پولش رو میدن :biggrin1: ) حدود 340 50 در میاد
دیگه احتیاجی به هارد نیست.
شاید تا وقتی PS3 واقعا هک بشه دیسک خام و رایتر بلوری هم ارزون بشه ;)

مثل اینکه این وبلاگ ساده خیلی سایت ها رو مسخره خودش کرده برای فهمیدن این موضوع عبارت"i.load for PS3" رو در سایتی مثل google سرچ کنید... .
سایت اصلی که هنوز هیچ لینکی نداره و اکثر سایت ها Fake بودن برنامه رو اعلام کردند اما لطفا گول لینک هایی مثل :
http://www.mininova.org/tor/1242454
رو نخورید و الکی 300-400 مگابایت دانلود نکنید چون همش الکی هست!

فکر نمیکنم برنامه هکی در کار باشه اما با این وجود تا فردا صبر میکنم.

واقعا ببین این ژاپنی ها چی ساختن که بعد از یک سال و خورده ای هنوز ملت نتونستن هکش کنن!!!
ویستا رو همون اولین روزهاش بود که هک شد!!!
ولی این اگه خالی بندی باشه باید نگه میداشتن تا اول اوریل بشه و بعد خفن ترین ضد حال رو بزنن!
البته میزاشتن و میگفتن فقط همون یه روز رو رو سایت میزاریم و بعد پولیش میکنیم تا ملت سیزده بدر نمیرفتن و اخرم ضد حال!!!

آخرین ویرایش:
من نمیدونم، آخه ویستا چه ربطی به پلی استشین داره؟
تا یه چیزی میشه زود میان میگن ویستا اینطوری پی اس 3 اونطوری
ویستا یه برنامس یه سیستم عامله اصلا طریقه کرک کردنش فرق میکنه ویستا رو توی خود ویستا هم میشه کرک کرد.
کسانی که حداقل اطلاعات در مورد این موضوع ندارن میان و نظر میدن که ویستا کرک شد پی اس 3 نه
اخه سیستم عامل PC که کدهاش بر اساس اسمبلی اینتل هست و همه حتی خیاط(بقال دیگه خز شده :)) سر کوچمون هم ازش سر در میاره و اصلا هیچ نوع محافظتی ازش نمیشه چه ربطی به سخت افزار و فرم ور و کنسول داره که به سختی ازش محافظت میشه
برای اطلاع میگم که مایکروسافت برای اینکه ویندوزش حداکثر سرعت رو داشته باشه نمیتونه از هیچ روشی برای محافظت از ویندوزش استفاده کنه تازه تا همینجاش هم زیاده روی کرده که بین DLL های مختلف پاسکاری میکنه

آخرین ویرایش:
بچه ها مثل اینکه لینک اومده:

Download: i.load 1.4

Mirror #1: FTP down
Mirror #2: FTP2 down
Mirror #3: Rs.com
Mirror #4: Filefront.com

ویرایش:انگار لینک ها هم سر کاریه.لینک اول یه فایل هست 0kb حجم داره.فایل دوم هم کلن ف*ی*ل*ت*ر*ه
ویرایش 2: فایل رو گرفتم فقط مشکل اینجاس که پسورد میخواد,کسی پسوردشو نمیدونه؟

Attachments

آخرین ویرایش:
بچه ها مثل اینکه لینک اومده:

Fake ... .

حجم فایل 0 KB !!! :دی ( البته به عبارتی دقیق تر 148 Bytes :دی )
جالبیش اینجاست که این لینک برای دانلود یک فایل به اسم Links.rar هست که پسورد هم داره ! حالا پسورد چیه معلوم نیست :دی

آخرین ویرایش:
جمعيت 360 باز ها و PS3 باز ها كاملا سركاري بود!
فكر كنم اين دروغ پيش غذاي آوريل هست1
درباره هك نشدن PS3 هم يكي از دلايلش همين بلوري رام و عرضه كردن پشت سر هم فريمور به نظرم!

Why 4 mirros? Please guess...
زيرا ! ملت گيمر رو سركاري بزاريد:biggrin1:

اون 4 هم كه ف ي ل تر تشريف دارن براتون توش اين هست :
No site entries found for filefront.com:80

اگه چیزی برای گفتن ندارین مجبور نیستین پست اسپم بدین.
پستایی که محتواش شب به خیر گفتن به بقیه باشه یا حرفایی که ربطی به تاپیک ندارن و برای خوشمزگی گفته میشن باهاشون برخورد میشه و کاربر خاطی سه روز دسترسیش قطع میشه.

خوب همونطور که تو پست قبلی هم گفتم به طور کامل همه سايت های معتبر صحت اين موضوع رو تکذيب کردند.
اينم جواب کسانی که همچنان اميدوارانه ميخواستن به اين گروه و آينده چشم بدوزدند !

Blog has been removed

Sorry, the blog at group-slump.blogspot.com has been removed. This address is not available for new blogs.

http://group-slump.blogspot.com

سلام دوستان برنامه ای هست که بشه پسور فایل های زیپ را شکوند پس امتحان کنید؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or