PS3 با امضای کوجیما

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
5.JPG

یک مدل از PS3 60GIG هم اکنون در eBAy به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته می‌شود. برای زیبایی این دستگاه کار زیادی روی ان انجام شده و 15 کاراکتر برجسته که حروف Metal Gear Solid را تشکیل می‌دهند روی ان حک شده‌‌است. دسته ایت دستگاه مشکی است که دکمه هایی با بک‌لایت قرمز در ان قرار گرفته‌اند. کوجیما، خالق سری متال گیر و Yumi Kikuchi، یکی از صداگذاران MGS4 روی این دستگاه را امضا کرده‌اند.

علاوه بر این‌ها یک day dog، یک ساعت کوکی GA-KO و یک تکه پارچه با که اسم Otacon روی ان گلدوزی شده نیز در بسته قرار دارند.

15 درصد از کل قیمت فروش برای صدقه در نظر گرفته شده. قیمت فعلی US $17,200

عکس‌ها
18.JPG
21.JPG
20.JPG

خدایش ارزش خریدن رو داره اما نه با این قیمت ها اما چون برای کمک هستش بازم با همین قیمت ارزش خرید داره برای اون خارجی ها نه برای ما :((

ایول خدایی این دیگه اخرشههههههههههههههههه
من که وقتی دیدم اشک تو چشام جمع شد عجب چیزی این PS3 از همه مهم تر اینه که Metal Gear Solid 4 روش هک شده
:love:

من که وقتی دیدم اشک تو چشام جمع شد عجب چیزی این PS3 از همه مهم تر اینه که Metal Gear Solid 4 روش هک شده
:love:
نه! اگه عکس های بیشتری از این کنسول ببینی متوجه میشی(تو این عکسی هم که مهدی جان گذاشته مشخصه) که اون عکس snake و اون اسم MGS4 روش حک نشده بلکه روی یه پلاستیک شیشه ای چسبوندن و بعد رو کنسول سوارش کردن!

این یه ps3 60GB معمولیه که اون skin براش ساختن و روش نصب کردن، اینجوری نیست که خود کارخونه اومده باشه براش یه skin سفارشی زده باشه ، از نظر من به جز برجستگی MGS4 و عکس snake و امضای کوجیما چیز خاص دیگه ای نداره ! کنترلرش که شدیدا زشت و بد ترکیب شده :sick:

يه شورت اسنيك و يك زيرپوش كوجيما هم ميذاشتن روش كلسيون متال گير4 كامل ميشد
ولي چيز قشنگي شده به جز دستش كه زياد خوشم نيومد زيادي بزرگه از دسته 360 هم بزرگ تره
خدايي سوني بايد به كنامي يه پورسانتي بده يه MGS4 چقدر باعث باعث فروش كنسولش شد

فوق العاده قشنگ شده :love:
مخصوصا عکس صورت اسنیک و امضای کوجیما و اون MGS4 که روش گذاشتن .
ضمنا دستش هر چی که هست کوچکتر از دسته ایسک بوسکه

کل قیمتش فقط بخاطر امضای Kojima هست ... وگرنه بقیش یه برچسبه .
دستش هم که از این 1000 تومنی هاست :biggrin1: خیلی ضایعست !
اینقدر دسته دسته کردید گفتم یه توضیحی بدم بد نیست :biggrin1:

Nyko PS3 Zero Controller
این دسته محصول شرکت Nyko هست و سال قبل هم این شرکت تولید دسته های بی سیم Zero رو برای کنسول PS3 گسترش داد . این دسته دارای بدنه مقاوم از جنس آلمینیوم ظاهر مناسب و مجهز به باتری AA قابل شارژ هست . ضمن اینکه این دسته قابلیت sixaxis رو هم داره و مثل دسته های استاندارد Dual Shock 3 سیستم شارژ باتریهای این دسته هم از طریق پورت USB تغذیه میشه و طراحی عالی هم داره و بازی کردن باهاش بسیار راحته . قیمت این دسته(Zero Controller) حدود 60 دلاره .

هر جا این دسته رو 1000 تومان میده آدرس بدید من برم بخرم ! :biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or