Ps3 ارزان میشود!

• Thread starter Thread starter Blaze
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Blaze

کاربر سایت
دوستان، IBM به تازگی اعلام کرده که اقدام به تولید انبوه مدل تازه ارزونتر و بهتری از PS3's Cell processor خواهد کرد.
در ادامه گفته شده که این بردازنده ها 34% کوچکتر و 40% کم مصرف تر اند و این 40% به این معنی که سیستم بسیار خنک تر عمل میکنه و در نتیجه نیاز به خنک کننده مثل heatsink ها و fan ها کمتر شده و هزینه مصرفی کمتر میشه.
نویسنده مطلب در انتها باز تاکید کرده که قیمت PS3 به زودی حتی از Xbox360 هم بایین تر میاد و این ممکنه باعث بشه که این جنگ HD console ها به نفع Sony تموم بشه....!

سونی میخاد از Cell Processor 45nm استفاده کنه.... که باز هم براش شکست رو در پی داره چون 360 از سال 2009 یعنی سال بعد 32 نانومتری میشند.

میتونی واسه من توضیح بدی که 45 نانومتری یا 32 نانومتری یا 1 نانومتری چه ربطی به شکست یا پیروزی داره ؟! اصلا فرقشون چیه ؟!
یعنی مردم بخوان کنسول انتخاب کنن به این نگاه میکنن که پردازندش چند نانومتره ؟! :confused:

میتونی واسه من توضیح بدی که 45 نانومتری یا 32 نانومتری یا 1 نانومتری چه ربطی به شکست یا پیروزی داره ؟! اصلا فرقشون چیه ؟!
یعنی مردم بخوان کنسول انتخاب کنن به این نگاه میکنن که پردازندش چند نانومتره ؟! :confused:

درود نيما جون،

از کسی که ميگه بازی GT رو نسخه کاملش رو داره انتظار بيشتری نميشه داشت.:laughing:

خداوند همه بنده هاش رو به راه راست هدايت کنه و مريض ها رو شفاء بده !

اگه میتونی هر دو تا شو بگیر وگرنه 360 بگیر .
این چیزی بود که من بهش رسیدم: من اول ps3 گرفتم وبعد بازی براش خریدم ،بعد دیدم که 360 عنوان خوبی مثل هیلو داره و تو بیشتر بازیها با ps3 یکی هستش ،یه 360 گرفتم و الان که بازی devil may cry 4 رو گرفتم دیدم که ارزش نداشتش 80 تومان پول این بازی رو بدم حالا بازی به این خوبی ولی یسری بازیها هستش که برای 360 نمیاد و فقط باید تو ps3 بازی کنی که اون ارزش داره.(که بسته به سلیقه خود فرد داره،سلیقه من بیشتر روی بازیهای شمشیری هستش که مال داستانهای جاپونی)

در مورد cpu هم فقط میتونه قیمت کم کنه وگرنه پیروزی یه دستگاه به بازیاشه و در مرحله بعد بر میگرده به موارد جانبی مثل کیفیت ساخت(بازی در ارجعیته ما کنسولو به خاطر بازی میخریم دیگه)(کپی خوریشم برای مال اصل حاله)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or