Ps3 ارزان میشود!

• Thread starter Thread starter Blaze
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Blaze

کاربر سایت
دوستان، IBM به تازگی اعلام کرده که اقدام به تولید انبوه مدل تازه ارزونتر و بهتری از PS3's Cell processor خواهد کرد.
در ادامه گفته شده که این بردازنده ها 34% کوچکتر و 40% کم مصرف تر اند و این 40% به این معنی که سیستم بسیار خنک تر عمل میکنه و در نتیجه نیاز به خنک کننده مثل heatsink ها و fan ها کمتر شده و هزینه مصرفی کمتر میشه.
نویسنده مطلب در انتها باز تاکید کرده که قیمت PS3 به زودی حتی از Xbox360 هم بایین تر میاد و این ممکنه باعث بشه که این جنگ HD console ها به نفع Sony تموم بشه....!

خدا کنه

من بین دوراهی موندم که پلی 3 بگیرم یا 360
از من میشنوی ps3 بگیر بازی های بهتری داره وبازی انلاین مجانی هست

فقط مونده کپی بشه
راست میگه ps3 بگير حالا و 70 80 تومان پول هر بازيرو بده ، خدا بزرگه زود کپی خور میشه
تا ان موقعم که کپی خور شد اگه بالای 1 2 مليون پول بازی دادی بازم مهم نيست..راهنمايی جالبی کردی دوست عزيز..فيض برديم

از من میشنوی ps3 بگیر بازی های بهتری داره وبازی انلاین مجانی هست

فقط مونده کپی بشه
اره! مثل اين ميمونه كه من بگم! برم چهار تا چرخ بخرم كه يك دونه هم اضافي بده! حالا ماشين پيش كشم :biggrin1:
مرد حسابي وقتي نتوني پول 80 هزارتومان بازي روبدي چه جوري ميخواي مجاني باهاش بازي كني!؟ من الان يك دوست دارم با هم كنسول خريديم من 360 اون هم PS3 الان بعد از 1 سال هنوز بازيهاش 5 تا نشده! تازه همش رو هم بازي كرده فروخته الان كنسول قاب كرده فقط كلاس ميزاره باهاش!
دوستان، IBM به تازگی اعلام کرده که اقدام به تولید انبوه مدل تازه ارزونتر و بهتری از PS3's Cell processor خواهد کرد.
در ادامه گفته شده که این بردازنده ها 34% کوچکتر و 40% کم مصرف تر اند و این 40% به این معنی که سیستم بسیار خنک تر عمل میکنه و در نتیجه نیاز به خنک کننده مثل heatsink ها و fan ها کمتر شده و هزینه مصرفی کمتر میشه.
نویسنده مطلب در انتها باز تاکید کرده که قیمت PS3 به زودی حتی از Xbox360 هم بایین تر میاد و این ممکنه باعث بشه که این جنگ HD console ها به نفع Sony تموم بشه....!
مگه IBM شركت سوني است؟ اصلا شايد سوني با همين قيمت بزاره! سودش بالا تر بره!.
اين نويسنده هم چشم نخوره يك چيزيش ميشه! عمرا سوني ارزون كنه.
عمرا اگر به 360 برسه! الان يك Core ميشه حدود 250 دلار اگر اشتباه نكنم ...

اين حرفها ربطي به اين تاپيك نداره
هر كسي بخواد Ps3 بگيره ميگيره هر كسي هم نخواد نميگيره
لطفا نظرهاتون رو براي خودتون نگه داريد

مگه CPU اکس باکس 360 رو IMB تولید نمیکنه ؟!
IMB میتونه سل رو کوچکتر کنه ولی نمیتونه CPU اکس باکس رو با قیمت کمتری تولید کنه :thinking:
بعد از گذشت 3 سال 360 تازه تو مدل پریمیوم 40$ کاهش قیمت داشته
از همتون ممنونم

اما هیچ ادمی نمیاد 80 هزار تومن پول بازی بده

اگه کپی خور شه همون پلی 3 میگرم اگه نشه ناچارم 360 بگیرم
میل خودته . ولی فکر نمیکنم PS3 برتری خاصی نسبت به 360 داشته باشه
شما میتونی با خرید یک 360 با ماکربورد زفیر یا فالکون هم از نظر 3 چراغ مشکلی نداشته باشی هم با 5 تومن ناقابل همه بازی های روز رو تجربه کنی

این خبر با اون خبر PS3-Slim :biggrin1: جور در میاد

درهرحال چیزی که به فروش ps3 توی ایران کمک میکنه کاهش قیمت بازیهاش یا هک شدنشه :-"
برای هیچکدوم از عوامل خارجی چه شرکت های بازی سازی,کنسول سازی و چه.... آمار ایران مهم نیست.:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or