PS3 آکبند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

honestbud

کاربر سایت
Rating - 100%
5   0   0
دوستان عزیز فروخته شد
سلام خدمت همه دوستان.
فروشنده PS3 آکبند هستم. مشخصات :

- 320 گیگ
- آکبند
- ریجن 2
- رنگ مشکی
- اسلیم مدل 3000 مصرف برق و وزن کمتر
- ارجینال خور (فریمور بالای 3.6)

معامله فقط حضوری و تهران
قیمت هم 520 تومن.

در ضمن از این کنسول بیشتر از 1 دونه دارم. پس تا موقعی که تاپیک هنوز هست فروش هم برجاست.

هم میتونید تو تاپیک پیام بدید و هم پیام خصوصی
موفق باشید.

Attachments

• Image386.jpg
    Image386.jpg
    145.5 KB · مشاهده: 139
آخرین ویرایش:
منبع به این میگن.
راستی من تو تاریخ اشتباه کردم. تاریخشونم فرقی نداره.(نمیدونم چرا)
2000
3000
خودتون قضاوت کنید.

منبع به این میگن. راستی من تو تاریخ اشتباه کردم. تاریخشونم فرقی نداره.(نمیدونم چرا) 2000 3000 خودتون قضاوت کنید.
نگاه کن شما دو بار اومدی حرف زدی حرف هات اشتباه از اب دراومد دیگه وقتی اون رو قبول نداری چی بهت بگم

نگاه کن شما دو بار اومدی حرف زدی حرف هات اشتباه از اب دراومد دیگه وقتی اون رو قبول نداری چی بهت بگم
شما قرار نیست چیزی بگی.
در ضمن من سند دادم شما برو لینک رو نگاه کن همه چی دستت میاد.;)

شما قرار نیست چیزی بگی. در ضمن من سند دادم شما برو لینک رو نگاه کن همه چی دستت میاد.;)
عزیز من سایت رسمی سونی هم این مشخصات رو تایید می کنه دیگه سایت سونی هم قبول نداری من تضمین می کنم اگه این مشخصات درست نبود مسئولیتش با من

من نمیدونم شماها چرا اینقدر بحث میکنین.این قیمت خیلی هم مناسبه. دستگاه رو هم قرار شد من بردارم و پولش هم واریز میشه پس لطفا ادامه ندین. ختم جلسه

شما قرار نیست چیزی بگی.
در ضمن من سند دادم شما برو لینک رو نگاه کن همه چی دستت میاد.;)

عزیز من سایت رسمی سونی هم این مشخصات رو تایید می کنه دیگه سایت سونی هم قبول نداری من تضمین می کنم اگه این مشخصات درست نبود مسئولیتش با من

دوستان من مشکلی با اسپم ندارم.
اما شما اینطوری بحث میکنید آدم ناراحت میشه. :دی
اگه قیمت رو بالاتر میبره که خوب خیلی خوبه و من استقبال میکنم اما اگه باعث میشه قیمت بیاد پایین تر من دیگه زیر 550 تومن نمیفروشم

---------- نوشته در 11:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:07 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن من از این PS3 بیشتر از 1 دونه دارم.

دوستان من مشکلی با اسپم ندارم.
اما شما اینطوری بحث میکنید آدم ناراحت میشه. :دی
اگه قیمت رو بالاتر میبره که خوب خیلی خوبه و من استقبال میکنم اما اگه باعث میشه قیمت بیاد پایین تر من دیگه زیر 550 تومن نمیفروشم

---------- نوشته در 11:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:07 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن من از این PS3 بیشتر از 1 دونه دارم.
شما هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش من نمیخوام تو سر مال شما بزنم، این قیمتی که دارید میگید خیلی منطقی هست.
اما متاسفانه بعضی ها حتی رغبت نمیکنند که لینکی که دادم رو بخونند، حتی رغبت نمیکنند نوشته های روی جعبه ps3 2000 رو بخونند که نوشته charcoal:ذغالی، آدم یکم منطق و فرهنگ باید داشته باشه.....

شما هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داداش من نمیخوام تو سر مال شما بزنم، این قیمتی که دارید میگید خیلی منطقی هست. اما متاسفانه بعضی ها حتی رغبت نمیکنند که لینکی که دادم رو بخونند، حتی رغبت نمیکنند نوشته های روی جعبه ps3 2000 رو بخونند که نوشته charcoal:ذغالی، آدم یکم منطق و فرهنگ باید داشته باشه.....
http://forum.bazicenter.com/thread59321/ این لینک رو نگاه کن این مدل مات تر هست-مصرف برقش کمتر هست-سبک تر هست من موندم شما برو سایت سونی نگاه کن ببین تفاوت دارن با نه عزیز من منبع من سایت سونی هست دیگه این رو قبول نداری خب نداشته باش دیگه من این بحث رو ادامه نمی دم خریدار وفتی خودش خرید می فهمه تمامی حرف هایی که من می زنم راست هست

http://forum.bazicenter.com/thread59321/ این لینک رو نگاه کن این مدل مات تر هست-مصرف برقش کمتر هست-سبک تر هست من موندم شما برو سایت سونی نگاه کن ببین تفاوت دارن با نه عزیز من منبع من سایت سونی هست دیگه این رو قبول نداری خب نداشته باش دیگه من این بحث رو ادامه نمی دم خریدار وفتی خودش خرید می فهمه تمامی حرف هایی که من می زنم راست هست
عزیز من خودم دستگاهمو از ایشون خریدم و میدونم چه خبره. اینجور که شما داری میگی پس باید کلا سایت ویکی پدیا رو ریخت دور دیگه؟؟؟؟؟
یعنی هر اطلاعاتی که از جایی غیر از شرکت سازنده چیزی در رابطه با همون چیز به دست میاد نامعتبره؟؟؟؟؟
در ضمن من بر این که کسی بخواد حرفمو باور کنه یا کسی بخواد فکر کنه من راست میگم این حرفارو نمیزنم.

دوستان عزیز خودتون رو نارحت نکنید. من قیمت رو مشخص کردم هر کی خواست بخره هر کی نخواست نخره. چرا بحث میکنید!:دی
الان 2 نفر در حال مذاکره هستند که تو همین تاپیک هم هر دو نفر پست دادند. به هر حال از همه ممنونم که این اطلاعات رو در میون گذاشتید.:دی

سلام
داداش شرمنده چنتا سوال داشتم...
1-رو دستگاه حک شده 3000 ؟
2-از کجا بفهمیم آکه ؟ (ناراحت نشیا )

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or