Ps2.vs.ps3

من از صفحه قبل این جور برداشت کردم که ps2 شاید حتی الان از ps3 برتر باشه...برداشتم درسته؟؟
اگه این جوریه-نمیشه آخه!از لحاظر گرافیکی و ...خیلی پیشرفت کرده ps...

نه خیر با فتوشاپ رنگ نشده. سونی نسخه های جدید Ps2,Psp رو در رنگ صورتی زده و هیچ تفاوتی با رنگ های دیگه ندارن و سونی فقط خواسته نظر دختر ها رو هم جلب کنه فقط همین
یعنی جز تغییر رنگ کنسولها به صورتی راه دیگه ای برای جلب نظر جماعت نسوان نیست؟!

فکر نکنمps3 بتونه موفقیت ps2روبه دست بیاره چون بلوری گرونه وقدرتی که سل داره تو این نسل جاش نبود و این بار مثل گذشته ها نواوری نداره :blushing:هر چند من در انتظار هک شدنش هستم وتا هک شد می گیرمش چون هر چند هم جای ps2 رو نگیره کنسول خوبیه :laughing:

سلام !:laughing::laughing::p
نظر من اینه ps2 خوب تونست محبوبیت ش رو بین مردم دنیا زیاد کنه و خیلی خوب جا افتاد که هنوز که هنوزه حاظرم شرط ببندم که خیلی ها هستن از ش دل نکنند ! :(( ولی حیف که دیگه چیزی به پایان عمرش نمونده و کم کم داره جون میده ! خوب این ps3 هم با تبلیغاتش می خواد یک جورایی جلوی تمام رقبایش بزنه و هر روز تعداد طرفدارانش رو به افزایشه ! :-" ما هم یکی شون هستیم !
یک نظر دیگه هم که دارم اینه که ps3 داره از حالت کنسول بودن خارج می شه و داره کم کم به یک pc دومی تبدیل می شه !:( نباید این طور بشه ! :( باید بطونه مثل شرکت Nintendo از خودش خلاقیت نشون بده ! ... باید !:(

Devil_May_Cry__Dante_by_starxade.jpg

whatcolor_isblack.jpg

یک کلام ختم کلام !:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

PS3
این که دیگه گفتن نداره !
من خودم ps2 دارم و یک xbox می خوام ردشون کنم و یک ps3 رو بگیرم !:biggrin1::biggrin1:

به نظر من که نمیتونه!!;)
با این بلوری که تو ps3 هست من شانسی واسش تو ایران نمیبینم;)

تو جهان هم فکر نمیکنم چون این بار مایکروسافت خیلی خوب شروع کرده و به این اسونی ها کنار نمیره!!
تو نسل قبل ps2 تقریبا بدون رقیب بود ولی تو این نسل قضیه فرق کرده...

حق با شماست دوست عزیز

با سلام
از نظر من PS3 نمیتونه حکمفرمایی بی چون چرا PS2 را تکرار کنه اما میتونه سهم قابله توجهی از بازار رو به دست خودش بگیره سونی با تجربه بسیار بالا از دو کنسول نسل قبلی خودش PS3 رو روانه بازار کرد سونی بازی های بسیار زیبایی در دست ساخت برای PS3 داره و همین طور برنده شدن فرمت بلوری که خودش یک امتیاز بسیار درخشان برای سونی محسوب میشه صبر کنید PS3 تازه اول راه هست بهتون قول میدم تا 3 ال 4 سال دیگه نصف بیشتر صهم بازار رو در اختیارش بگیره و همینطورم که فروشش روز به روز داره بالا تر میره و حتما XBOX 360 رو هم شکست میده اصلا شما تا به حال بازی مثل UNCHARTED برای XBOX 360 دیدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or