Ps2 News

• Thread starter Thread starter PC
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
Resident Evil 4 برای ps2 اومد و امتیاز 9.3 گرفت . ایم امتیاز کمتر از 9.6 مربوط به GC هست و نشوندهنده کیفیت پایین تر نسخه PS2 هست.

نوشته شده توسط amir_amd:
Resident Evil 4 برای ps2 اومد و امتیاز 9.3 گرفت . ایم امتیاز کمتر از 9.6 مربوط به GC هست و نشوندهنده کیفیت پایین تر نسخه PS2 هست.
بابا سره 3 تا امتيزه ناقابل كه آدم ناراحت نميشه!همينشم زدن خيليه!
حمله براي خريدن! :exclaim:

فک کنم حداقل یه هفته باید منتظر باشیم تا ایران بیاد :sad:

اصلا اين دليل نميشه كه 3 دهم امتياز موجب ضعيقتر بودن بازي باشه چون اين امتياز در حيطه و قدرت پي اس 2 است

و از اينجور تحليل ها بچه گانه است

مثلا اگر اين بازي رو با گرافيك پي اس 2 روي پيسي بزنن مطمعنا امتياز گرافيك 10 نميشد چون گرافيك پيسي از پي اس 2 بهتره و ميفهميم كه اين بازي رو در حد نوع خود كنسولش چه امتياز بدن نه با مقايسه

گیم اسپات نوشته :
Originally released for the GameCube, Resident Evil 4 makes few sacrifices in bringing all its gory glory to bear on the PlayStation 2 and delivers one incredible thrill after another.

همچنین :
Also on: GC Best

یعنی روی گیم کیوب بهتر بوده.
گر چه من بی صبرانه منتظر این بازی هستم و مطمئنن همین هم یک شاهکار بزرگه و احتمالا بهتریت نسخه اویل هست که تا حالا دیدیم.

البته هیچ جوری نمیشه مقایسه کرد.چون تنها امتیازی که گمتر از نسخه کیوب شده تیلت هستش.تیلت هم تقریبا یعنی نظر شخصی کسی که نقدو مینویسه.پس نمیشه خیلی اهمیت داد به تیلت.مثلا ساید کسی که نقدو نوشته قبلا نشخه کیوب رو بازی کرده باشه و کلی جو گیر شده باشه بیاد بده 10.ولی نسخه پی اس2 شاید اونقدر واسش تازگی نداشته باشه بیاد تیلت رو بده9.

سلام
بازي PES5 الان تو بازار هست اگر هست عكس روي جلدش چيه؟در ضمن بازيه warriors چي اومده؟

بابا سره 3 تا امتيزه ناقابل كه آدم ناراحت نميشه!همينشم زدن خيليه!

3 امتياز چيه ... 3/0 امتياز فقط كمتره..!

نوشته شده توسط kakero youga:
3 امتياز چيه ... 3/0 امتياز فقط كمتره..!
اره بابا من تازشم به همتون قل مي دم كه شنبه توي توپ خونه هساش!براي قروش!

نوشته شده توسط hossain:
اره بابا من تازشم به همتون قل مي دم كه شنبه توي توپ خونه هساش!براي قروش!

همین امروز توپخونه داداشم گرفت...

اگه شانس داشته باشید همین امروز میتونید نسخه سالم رزیدنت اویل 4 رو داشته باشید . من یه خرابشو دارم :sad:. خدایا قلبم تا بعد از ظهر میاد و دهنم. بعد ا ضهر یه نسخه سالم میدن بهم.

كسي نسخه سالمش رو خريده من دارم ميرم توپ خونه با سرم اگه كسي سالمش رو داره بگه من برم بخرم چون اگه كار نكنه من سكته مي كنم!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or