PS2 وارد دهمین سال عمر خود می‌شود

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
ps2_anniversary.jpg

PlayStation 2 نسل ششم از کنسول‌ بازی‌های ویدئویی می‌باشد که توسط شرکت سونی ساخته شد. این کنسول جانشینی شایسته برای کنسول PlayStation بود که ساخت آن در سال 1999 اعلام شد و برای اولین بار در 4 دسامبر 2000 در ژاپن عرضه شد و پس از مدتی، در نوامبر و اکتبر همان سال به بازار‌های غربی و اروپایی راه یافت.

بازی‌های لانچ این کنسول شامل Street Fighter EX3, Kessen, Ridge Racer V, Eternal Ring, DrumMani و Stepping Selection بود. در سال 2001 این کنسول سه بمب قدرتمند به نام‌های Gran Turismo 3: A-Spec و Metal Gear Solid 2 و Grand Theft Auto III را منتشر کرد.

فروش PS2 در کمتر از شش سال از مرز 100 میلیون گذشت و تا‌کنون بیش از 140 میلیون دستگاه در سراسر جهان به فروش رفته است و که بهترین فروش را در میان همه کنسول‌ها از آن خود کرده است و می‌توان آن را محبوب‌ترین کنسول تحت TV نام نهاد.

بازی‌های بزرگی مانند ICO, Shadow of the Colossus, God of War, Gradius V, Gitaroo Man, Silent Hill 2 و Okami برای این کنسول عرضه شدند که خاطرات زیبایی در ذهن‌ها بجای گذاشتند. دیروز این کنسول 9 ساله شد.

من همیشه دوست داشتم یه Playstation 2 این شکلی که در خبر اومده داشته باشم ولی گیرم نیومد - و Playstation 2 Slim داشتم .
--------------------
خیلی رکوردها فعلا دست Playstation 2 هست
--------------------
من یه چیزهایی که سلیقه ای هست و نظر خودم هست رو بگم .

بهترین IP جدید انحصاری خود سونی که رو Playstation 2 ساخته شد God of War بود _
البتهKillzone 1 هم نباید فراموش کرد و بازی بدی نبود ولی هرچند که در زمان خودش بازی موفقی نشد ولی با ساخت Killzone 2 و موفقیتش تبدیل به یک IP فوق بزرگ شده که تولدش رو Playstation 2 بود .
_ -
من با دو تا بازیش خیلی حال کردم Black - Cold Winter - که دوست دارم نسخه های دیگه هم ازشون ساخته بشه .
از دو بازی Action Adventure ( در اینجا منظور گردش ازاد ) که نسبت به بقیه هم سبکهاشون بیشتر خوشم اومد Bully - True Crime: New York City بودن .
بازیهای ضعیفی که رو این کنسول هم خریدم زیاد بودن . مثل Darkwatch و ...

به نظرم هیچ کنسولی دیگه نمی تونه به یه همچین موفقیتی دست پیدا کنه

راستی پس اسم Final Fantasy X کو ؟:eek:
Wii و DS رکورد فروش PS2 رو نسبت به زمان پشت سر گذاشتن و به احتمال خیلی زیاد توی فروش نهایی هم ردش می کنن(شخصاً اصلاً دوست ندارم چنین چیزی بشه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or