ps2 تولدت مبارک

Gunners Trust

کاربر سایت
ps2a.jpg

درود
ایا میدانستید که ps2 حدود ده سال پیش در چنین روزی در امریکا عرضه شد.
طبیعتا همهی ما این کنسول بیاد ماندنی باا خاطراتی خوشی که با بازی های هم چون gow1 و gow2 و gt4 و gta برایمان به رقم زد به یاد داریم اکنون این کنسول در امریکا ده سال شد.
این کنسول امروز دهمین تولد خود را در این کشور جشن خواهد گرفت , این کنسول در امریکا در تاریخ پنج شنبه اکتبر ماه سال 2000 عرضه شد.
تولد این کنسول در اروپا زیاد دور نمیباشد این کنسول در ماه بعدی تولد ده سالگی خود را در اروپا جشن خواهد گرفت.
ps2 در اوایل سال جاری یعنی اواخر ماه مارچ در ژاپن ده ساله شد.
پس همهی ما ده ساله شدن این کنسول محبوب را تبریک میگوییم
tnx vg247
http://www.vg247.com/2010/10/26/ps2-turns-10-in-us-today-european-anniversary-next-month/

آخرین ویرایش:
چه دورانی؟
همون دورانی که وقتی بازی میکردی و یه جا گیر میکردی، از اعصاب خوردی دسته رو می جویدی یا محکم میزدیش زمین؟:d
من که خوشبختانه از این دوران نداشتم.:d
بیخود از روی کینه گیر نده! من و همه این بچه ها کلی با این کنسول خاطره داریم حتی با اون دسته جویدناش:d
من بعضی از بهترین و خاطره انگیزترین بازیهای عمرمو رو ps2 بازی کردم.

بیخود از روی کینه گیر نده! من و همه این بچه ها کلی با این کنسول خاطره داریم حتی با اون دسته جویدناش:d
من بعضی از بهترین و خاطره انگیزترین بازیهای عمرمو رو ps2 بازی کردم.
جدا من نه از PS2 و نه از شما کینه دارم.
مزاح بود. ناراحت شدی شرمنده.;)

اینم یک مقاله بسیار جالب که توش اکثر بازیسازان معروف به ترتیب در مورد 3 بازی مورد علاقشون روی PS2 صحبت کردند:

لینک

Ken Levine
Ted Price
Tim Schafer
Warren Spector
David Jaffe
Todd Howard
David Cage
Cliff Bleszinski

و..... همه نظراتشون رو گفتن :دی حتماً بخونید

اینم یک مقاله بسیار جالب که توش اکثر بازیسازان معروف به ترتیب در مورد 3 بازی مورد علاقشون روی PS2 صحبت کردند:

لینک

Ken Levine
Ted Price
Tim Schafer
Warren Spector
David Jaffe
Todd Howard
David Cage
Cliff Bleszinski

و..... همه نظراتشون رو گفتن :دی حتماً بخونید
عجب چیز خدایی بود جدا ممنونم ازت :دی ! کلیف جان با تمام خشونتش بازی های جالبی توی لیستش هست :)) .

کار من یکی هنوز با این کنسول تموم نشده!
4 سال پیش بعد اینکه رزیدنت اویل 4 رو روش تموم کردم فروختمش ولی پارسال دلم هوای mgs3 و FF هاش رو کرد و دوباره خریدمش:x>:d<
هنوزم بعضی از بازیاش مثل KillZone ، Kingdom Hearts ، Persona و... رو نرسیدم بازی کنم!
یادش بخیر رزیدنت اویل 4 و mgs 3 و god of war 1 و gta: liberty citys stories بهترین بازیهایی بودند که روی PS2 تمومشون کردم...
موقعی که RE 4 اومد و گرفتمش یه روز کلا پای کنسول میخکوب شدم...
mgs 3 رو هم که نمی شه توصیف کرد...موقعی که اومد تازه PS2 گرفته بودم و وقتی بازیش می کردم دهنم باز می موند...فکر کنم تا آخر عمر سالی یه بار باید تمومش کنم...
Final Fantasy X ـش هم محشر بود(با اینکه همین امسال بازیش کردم) و از نظرم FF X و Halo: CE دو بازی بودن که اول نسل ششم حسابی ترکوندند...

* Stig Asmussen – Grand Theft Auto: Vice City
* Cliff Bleszinski – Grand Theft Auto: Vice City
* Ed Boon – Guitar Hero
* Scott Campbell – Metal Gear Solid 3: Snake Eater
* David Cage – Ico
* Alex Evans – Burnout 3: Takedown
* Chet Faliszek – Grand Theft Auto: San Andreas
* Nate Fox – God of War
* Tasha Harris – Okami
* Todd Howard – Grand Theft Auto III
* Hermen Hulst – God of War
* David Jaffe – Ico
* Ken Levine – Dark Cloud 2
* Ted Price – SSX
* Tim Schafer – Katamari Damacy
* Warren Spector – Ico

منم تولد این ابر کنسول تکرار نشدنی رو تبریک میگم. یادش بخیر. یادمه دی ماه سال 80 بود که مجله بازی رایانه رو خریده بودم توش یه پیش نمایش از فاینال فانتزی 10 بود. اونقدر مسحور گرافیک و تعریفهای نویسنده مقاله شدم که یه ماه بعدش یه PS2 خریدم با یه دسته و یه مموری جمعا 270 تومن. فاینال 10 رو هم به هر زحمتی بود از توپخونه گیر اوردم و فراموش نشدنی ترین لحظات عمر گیمریمو با اون بازی تجربه کردم.....

منم تولد PS2روتبریک میگم :xمن این کنسول پارسال خریدم آخه چون قبلا گرون بود پولشو نداشتم:d
بهترین کنسولی که تو عمرم دیدم وهنوز خیلی از بازیهای رو باهاش بازی نکردم فقط فوتبال وجی تی آی وRe4وgow1وgow2هنوز خیلی از بازیها رو وفت نکردم باهاش بازی کنم به نظر من این کنسول هنوز زندست وداره نفس میکشه :d تا آخر عمر هم زندست تازه امسال هم براش بازی اومده خیلی باحالی ps2:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or