12 روز دیگه تا انتشار رسمی هدست واقعیت مجازی سونی (PS VR) بر روی کنسول PS4 باقی مونده.با شروع نسل 8 تبلیغات گسترده ای در جهت بدست اوردن نظر مثبت گیمرها به این وسیله که برای خودش یک پلتفرم جدا هم میتونه محسوب بشه صورت گرفته.با توجه به تجربه های ناموفقی مانند Kinect و PlayStation Eye و وسیله های جانبی گیم دیگه شاید هنوزم گیمرها به دیده تردید به این دستگاه جدید نگاه کنن.اما خب در مسیر آزمایش این دستگاه توسط رسانه ها / اهالی صنعت گیم و گیمرها بنظر میرسه اینبار با چیزی قراره روبه رو بشیم که میخواد روند ناموفق بودن پیاپی این وسیله های جانبی رو عوض کنه.در ادامه به چندتا از جدیدترین نظرات تجربه کنندگان نسخه های آزمایشی PS VR اشاره میکنیم که چرا میتونیم امیدوار باشیم این دستگاه میتونه موفق بشه.
DΛN POWLΞY طراح بازیهای Indie:
نسخه آزمایشی PS VR در EGX یک تجربه گیمینگ شگفت انگیز بود.
کاربری در توییتر:
wow! من همین الان Battlezone رو روی PS VR بازی کردم و حقیقتا میگم که چه شگفت انگیزه حتی بهتر از چیزی که تصور میکردم
Jayden Perry:
امشب چندتا از عناوین PS VR رو بازی کردم RIGS واقعا باحال بود
Michael Cook:
امروز با یه PS VR در غرفه Bestbuy بازی کردم و بهتر از چیزی که امیدوار بودم کار میکرد
Paul Burke:
سرانجام امروز Arkham VR رو روی PS VR امتحان کردم.بهش ایمان اوردم.نمیتونم تا 10/13 صبر کنم
5GEEKSNFREAKS:
Farpoint رو در EGX 2016 بازی کردم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم.
D R Pepper:
دیروز یه تجربه عالی داشتم با Windlands روی PS VR.اگه شما تا حالا بازیش نکردید یا از PS VR استفاده نکردید بهتون پیشنهادش میکنم.
گرچه هر محصول جدید مطمئنا منتقدانی نیز دارد ولی ظاهرا دیدگاه های مثبت PS VR نسبت به دیدگاه های منفی آن واقعا بیشتر است.آیا شما قصد خرید این محصول را دارید یا نه و یا منتظرید ببینید بازخورد دیگر خریداران چگونه است و در صورت مشاهده نظرات مثبت شما هم اقدام به خرید خواهید کرد؟ هدست واقعیت مجازی PS VR در تاریخ 2016/10/13 (22 مهر 1395) با قیمت 399$ همزمان در بازارهای جهانی عرضه خواهد شد.
در پایان میتونید فهرست بازیهای لانچ PS VR رو مشاهده کنید:
100ft Robot Golf
Batman Arkham VR
Battlezone
Carnival Games
EVE: Valkyrie
Hatsune Miku
Harmonix Music VR
Headmaster
Here They Lie
Job Simulator
Loading Human