PS VR و شروع تجربه تازه دنیای گیم روی کنسول ها

آیا شما PS VR میخرید؟

• میخرم

• نمیخرم

• منتظر بازخورد خریداران هستم

• به گزینه های رقیب PS VR فکر میکنم

Results are only viewable after voting.

YAKUZA_2

کاربر سایت
1446163826874.jpg

12 روز دیگه تا انتشار رسمی هدست واقعیت مجازی سونی (PS VR) بر روی کنسول PS4 باقی مونده.با شروع نسل 8 تبلیغات گسترده ای در جهت بدست اوردن نظر مثبت گیمرها به این وسیله که برای خودش یک پلتفرم جدا هم میتونه محسوب بشه صورت گرفته.با توجه به تجربه های ناموفقی مانند Kinect و PlayStation Eye و وسیله های جانبی گیم دیگه شاید هنوزم گیمرها به دیده تردید به این دستگاه جدید نگاه کنن.اما خب در مسیر آزمایش این دستگاه توسط رسانه ها / اهالی صنعت گیم و گیمرها بنظر میرسه اینبار با چیزی قراره روبه رو بشیم که میخواد روند ناموفق بودن پیاپی این وسیله های جانبی رو عوض کنه.در ادامه به چندتا از جدیدترین نظرات تجربه کنندگان نسخه های آزمایشی PS VR اشاره میکنیم که چرا میتونیم امیدوار باشیم این دستگاه میتونه موفق بشه.

DΛN POWLΞY طراح بازیهای Indie:
نسخه آزمایشی PS VR در EGX یک تجربه گیمینگ شگفت انگیز بود.

کاربری در توییتر:
wow! من همین الان Battlezone رو روی PS VR بازی کردم و حقیقتا میگم که چه شگفت انگیزه حتی بهتر از چیزی که تصور میکردم

Jayden Perry:
امشب چندتا از عناوین PS VR رو بازی کردم RIGS واقعا باحال بود

Michael Cook:
امروز با یه PS VR در غرفه Bestbuy بازی کردم و بهتر از چیزی که امیدوار بودم کار میکرد

Paul Burke:
سرانجام امروز Arkham VR رو روی PS VR امتحان کردم.بهش ایمان اوردم.نمیتونم تا 10/13 صبر کنم

5GEEKSNFREAKS:
Farpoint رو در EGX 2016 بازی کردم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم.

D R Pepper:
دیروز یه تجربه عالی داشتم با Windlands روی PS VR.اگه شما تا حالا بازیش نکردید یا از PS VR استفاده نکردید بهتون پیشنهادش میکنم.

گرچه هر محصول جدید مطمئنا منتقدانی نیز دارد ولی ظاهرا دیدگاه های مثبت PS VR نسبت به دیدگاه های منفی آن واقعا بیشتر است.آیا شما قصد خرید این محصول را دارید یا نه و یا منتظرید ببینید بازخورد دیگر خریداران چگونه است و در صورت مشاهده نظرات مثبت شما هم اقدام به خرید خواهید کرد؟ هدست واقعیت مجازی PS VR در تاریخ 2016/10/13 (22 مهر 1395) با قیمت 399$ همزمان در بازارهای جهانی عرضه خواهد شد.

در پایان میتونید فهرست بازیهای لانچ PS VR رو مشاهده کنید:

100ft Robot Golf

Batman Arkham VR

Battlezone

Carnival Games

EVE: Valkyrie

Hatsune Miku

Harmonix Music VR

Headmaster

Here They Lie

Job Simulator

Loading Human

The Playroom VR

PlayStation VR Worlds

Rez Infinite

RIGS Mechanized Combat League

SportsBarVR

Trackmania Turbo

Thumper

Tumble VR

Superhypercube

Super Stardust Ultra VR

Until Dawn: Rush of Blood

War Thunder

Wayward Sky

Within

World War Toons

آدم عاقل از یک سوراخ 2 بار نیش نمی خوره

محمد تست کردی تا الان این دوربینارو؟:دی

من اولا خیلی بدم میومد و فکر میکردم خیلی چرت باشه، اما یبار تو میلاد نور تست کردم، با اینکه یه دمو فوق بد بود و اصلا بازی نبود (بلواقع یه قطاری حرکت میکرد...) منتها خیلی تجربه هیجان انگیز و خفنی شد!:دی و تصمیم جدی دارم که حتما یه vr بخرم. البته من VR ای میخوام که بشه به PC وصل کرد. و اگه VR سونی درایور PC نداشته باشه بدرد من نمیخوره اما حتما میگیرم. خیلی باحاله خدایی!:دی

خب با انتشارش میشه صبر کرد بازخورد خریدارا و نقدهای سایتها رو دید بعد اقدام به خرید کرد حالا یکی ممکنه 1 ماه صبر کنه یه نفر دیگه شاید 1 سال که در صورت ok بودن کیفیت خود هدست و همینطور بازیهاش برای خریدش اقدام کنه.اگه سونی تو این تبلیغات هایپ الکی ایجاد کرده دیگه توی واقعیت که نمیتونه تجربه خود گیمرا و منتقدین رو دستخوش دگرگونی کنه و به قولی گولشون بزنه:Dمطمئنا تا چند ماه همه چیش رو میشه که آیا اینا هم میرن ور دست دیگر اجدادشون:D یا نه واقعا حرفی واسه گفتن دارن:-"

محمد تست کردی تا الان این دوربینارو؟:D

من اولا خیلی بدم میومد و فکر میکردم خیلی چرت باشه، اما یبار تو میلاد نور تست کردم، با اینکه یه دمو فوق بد بود و اصلا بازی نبود (بلواقع یه قطاری حرکت میکرد...) منتها خیلی تجربه هیجان انگیز و خفنی شد!:D و تصمیم جدی دارم که حتما یه vr بخرم. البته من VR ای میخوام که بشه به PC وصل کرد. و اگه VR سونی درایور PC نداشته باشه بدرد من نمیخوره اما حتما میگیرم. خیلی باحاله خدایی!:D

کینیکتم چیز جالبی به نظر می رسید ولی مشکل عدم پشتیبانی درست شرکتهای مثل سونی و ماکرو هست و نمونشم قبلا سری موو و کینکت به وضوح با رزولیشن 4k دیدم اینم با این قیمتش قطعا به سرنوشت اون دو تا دچار میشه این وسیله یک جوری هست بیشتر جنبه فان داره و چند دقیقه باهاش کار کنی و تموم خودت تو که اینو تجربه کردی به نظرت می تونی 4 ساعت باهاش شوتر بازی کنی؟

کینیکتم چیز جالبی به نظر می رسید ولی مشکل عدم پشتیبانی درست شرکتهای مثل سونی و ماکرو هست و نمونشم قبلا سری موو و کینکت به وضوح با رزولیشن 4k دیدم اینم با این قیمتش قطعا به سرنوشت اون دو تا دچار میشه این وسیله یک جوری هست بیشتر جنبه فان داره و چند دقیقه باهاش کار کنی و تموم خودت تو که اینو تجربه کردی به نظرت می تونی 4 ساعت باهاش شوتر بازی کنی؟

والا نمیدونم بشه باهاش 2 ساعت بازی کرد یا نه، ولی در کل تجربه جذابی هست. نقدی که پولیگان هم نوشته اشاره کرد راحت ترین VR ـه و اصلا خسته کننده نیست، به راحتی هم رو سر میشینه. به هر صورت VR جزو تکنولوژی های جذابه و مقایسش با کینکت و موو اصلا عادلانه نیست، چون شرکت های بزرگ و غول های صنعت تکنولوژی از دم رفتن سراغش و به زودی جای خودش رو بین مخاطبین باز میکنه. مثلا یه دلیلی که من خودم دنبال این هستم که سریع تر یه VR خوب بگیرم اینه که بازار VR توی تبلیغات و پروژه های ایرانی هم داره داغ میشه و خودمون دوتا پروژه شبیه سازی VR رو شروع کردیم! حالا مصارف تجاری هست نه گیم.

کلا محصولی که بین صاحبان صنعت همه گیر بشه، مصارف و مصادیق زیادی پیدا میکنه و همین کمک میکنه به لیست خرید مردم اضافه بشه. کینکت و موو هیچ کاربردی غیر از کنسول و گیم نداشتن، و همون گیم ها هم هیچ ساپورتی نداشتن! اما VR داره تو هر زمینه ای که بگی وارد میشه. مثلا خدا میدونه برنامه های فیسبوک برای OR چی هست و قراره این تکنولوژی رو به چه سمتی ببره.

مقایسه کینکت با VR که جوکه ، اگه بخوای بگی نه شما که هنوز ندیدی کسی قبول نمیکنه این حرفو چون هدست واقعیت مجازی تجربه ی جدید من و خیلیها نیس ، کینکت بدرد شهر بازی میخورد (نه اتاق من) :D که بچه ها باهاش بالا پایین بپرن و .. ، VR طیف گسترده ای از سلیقه ها رو در بر میگیره ، تجربه بصری کاهش پیدا نمیکنه با این وسیله بلکه ارتقا پیدا میکنه ، بازیهاش صرفا سرگرم کننده و به قول خودت فان نیستن مثل REVII ، مطمئنا سونی برای PC هم برنامه داره و تجربش تعاملی میشه . این اصطلاحاتی که بکار بردی بیشتر خاطرات کینکته ، اکثر فنهای مایکرو نسبت به همه چی بی اعتماد شدن ، البته حقم دارن سالهای سختی رو گذروندن :D

مقایسه کینکت با VR که جوکه ، اگه بخوای بگی نه شما که هنوز ندیدی کسی قبول نمیکنه این حرفو چون هدست واقعیت مجازی تجربه ی جدید من و خیلیها نیس ، کینکت بدرد شهر بازی میخورد (نه اتاق من) :D که بچه ها باهاش بالا پایین بپرن و .. ، VR طیف گسترده ای از سلیقه ها رو در بر میگیره ، تجربه بصری کاهش پیدا نمیکنه با این وسیله بلکه ارتقا پیدا میکنه ، بازیهاش صرفا سرگرم کننده و به قول خودت فان نیستن مثل REVII ، مطمئنا سونی برای PC هم برنامه داره و تجربش تعاملی میشه . این اصطلاحاتی که بکار بردی بیشتر خاطرات کینکته ، اکثر فنهای مایکرو نسبت به همه چی بی اعتماد شدن ، البته حقم دارن سالهای سختی رو گذروندن :D

فعلا که VR حضور پر رنگی تو شهر بازی ها داره
این حرفها هم در مورد کینکت و موو شنیدیم همش تکرار مکررات هست بعد شاید این دوربین های واقعیت مجازی چیز جالبی باشن و شما براش آینده متصور بشی ولی VR داره برای کنسول بازی میاد که کارش بازی کردن و گیمر ها مطمئن باش دسته رو تی وی رو ول نمی کنن یک عینک 5 کیلوی بگزارن رو سرشون عین اسکول ها کلشون رو تکون بدن و آخرشم بعد نیسم ساعت سر گیجه بگیرین تاز 500 دلارم خرج بکنن برن بخرنش

• Like
Reactions: aiat_gamer
پس چرا چینی ها انقدر استقبال کردن اگه حال بهم زنه اونایی که زیاد بازی میکنن و چشماشون مشکل داره دچار این حالت میشن درباره ی این موضوع یه بحثی شده بود
برادر خدایی بعضی وقتا یه چیزایی می گی آدم مخش قفل می کنه.
================================================
کلا این سیستم شده مثل Kinect، خیلی محدودیت داره برای بازی، اکثرا هم بازی کوچیک واسش می سازن تا داغه یه فروش کنن. مشکل اصلی این هم اینه که من Kinect خریدم همه استفاده کردن و کلی خوب بود با وجود مشکلاش، ولی این اصلا اون جذابیت رو نداره. واقعا هم 500 دلار ارزش نداره بدی بالاش، خیلی هم ضعیفه و بازی هاش در حد نسل قبل و حتی کمتر هست. کلا با این تکنولوژی الان ارزش نداره، شاید 4-5 سال دیگه. اون 3D نگرفت، چه برسه به این که یه کلاه خود باید بذاری سرت، کور و کر شی بشینی واسه خودت ادا در بیاری!
این چیزا برای بار اول جالبه، ولی در بلند مدت به جایی نمی رسه. همین به چیز که نیاز به سخت افزار خفنی داره خودش از بس محدود می کنه اینو رو که خدا می دونه، هیچ بازیی درست و حسابی رو نمی تونن روش بسازن.
خرجش هم خداس، الان شما یه PS pro بخری و این 1000 دلار پیاده میشی!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Adam and ortegoli

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or