ortegoli
کاربر سایت
ببين عزيز سوال من رو بخون خواستى تو جواب بده مشكلى نيست كامل بخون و به حروف دقت كن همه چي رو هم گفتم ميگذاريم كنار اين ايتمها رو: گرافيك گيم پلى كنترل عنوان بازى امتياز و أمار و بازيهاي اينده
تو حالا بم جواب بده ميخوام همين الان برم يكي از اين دو رو بخرم
سوال بالا را دقيق حروف به حروف بخون و جواب بده كه كدوم را بخرم تا نيازهاي ذكر شده بالا را برام هم اكنون پوشش بده؟! و چرا؟
برای نیازهایی که مطرح کردید ویتا خوبه اما ...
امّاش مهمه . ویتا کنسول خوب، کیفیت ساخت بالا ،پتانسیل بالا اما همه ی این موارد با نداشتن بازی های خوب از بین میره و کنسول تبدیل میشه به یک mp 4 درجه یک
خیال میکنید چرا ویتا الان فروش پایینی داره ؟ دلیل نداشتن بازی های خوب برای کنسول هندهلد هستش
شما میگی مولتی میخوام اما به نظر من مولتی پلیر برای کنسول هندهلد یک قابلیت خیلی کم استفاده هستش مگر اینکه بخوای از کنسولت فقط داخل خانه استفاده کنی
کنسول هندهلد یعنی کنسولی که قابل حمل شدن باشه و مولتی پلیر بازی کردن به خاطر تمرکزی که میخواد این قابلیت رو سلب میکنه فکر کنید در تاکسی دارید بازی میکنید ، حالا میخواهید مولتی پلیر بازی کنید
اولا که شبکه 3g هزینه های گزافی داره برای این کار .دوما که جستجوی سرور و بازی کردن با کمی تاخیر آدمو اذیت میکنه
من توی تاکسی میتونم یک fight بازی کنم با pokemon یا بازی fire emblem و هر جا بخوام سریع میتونم غلاف کنم اما بخوای مولتی بازی کنی همین بازی ها رو نمیشه خوب بازی کرد چون بیرون اذیت میشه
به هر حال نظر من اینه
handheld console =/= online gaming
دلایل به طور خلاصه
در دسترس نبودن نت کیفیت بالا در بیرون از خانه
هزینه های بالا 3g
به هر حال بهتون پیشنهاد میکنم یک گیم پلی از بازی luigi mansion : dark moon ببینی تا متوجه بشی بازی با کیفیت برای کنسول هندهلد یعنی چی