Ps Vita 2000

آپ کلوز از هردو ویتا با کیفیت خیلی خوب:

آپ کلوز از ویتا 2000:

قسمت اول(مشاهده/دانلود) - قسمت دوم(مشاهده/دانلود)​

آپ کلوز از ویتا 1000:

اینم واسه اینکه خیالتون از بابت کیفیت ویتا 1000 راحت شه.

جنس بدنه ۲۰۰۰ مثل پلاستیک ضبظ صوت میمونه! خدایی ۱۰۰۰ بدنش یه لایه شیشه ای داره مثل iPhone 4 خیلی شیک تره.

برادر من تشکر میکنم واقعا!!! اسکل چیه. یعنی واقعا شما هر دوی اونو ویتا 1000 میبینی؟؟؟؟:-o بابا پایینی 2000 هست دیگه. به بلندگو ها نگاه کن. به طراحی دور دکمه ها. همون دکمه های PS و استارت و سلکت هم که دایره هستند. من نمیدونم شما چی دیدی خداییش؟:-/

خب عزیزم تو تاریکی عکس گرفتی ندیدم :دی

فقط ويتاي اصل و اصيل .
سوني هم از اين كسولاش اينقد مدل بده تا جونش دراد !
والا اخه ... هر كنسولي ما خريديم زارت يه سال بعدش اسليم و ٢٥٠Gig و ٢٠٠٠ و ٣٠٠٠ و هزار كوفت ديكه داد !

توی یه سایت خارجی که دیروز داشتم میدیدم ، مشخصات ویتا 1000 رو با 2000 نوشته بود. حیف که الان هر چی سرچ میکنم دوباره پیداش نمیکنم.
ولی خیلی جالب بود. تو بحث ابعاد که میشه طول و عرض و ارتفاع یا عمق، ویتا 100 تو 2 مورد از این 3 پارامتر کوچکتر بود 2000 فقط تو یه مورد اندازش کوچکتر بود. حالا این که با همین یه بعد کاهش اندازه چجوری 20% باریک تر شده و 15% وزنش کم شده خیلی میتونه جالب باشه.

مثلا پشتش به جا مثلث و دایره و... هی نوشته باشه PSVITA PSVITA !!!

مهران تو کلا شر میگی :دی
تو پارتی هم الکی حرف می زنی
بابا اصلا نذر نده =))

- - -ویرایش - - -

توی آمریکا شمالی کی میاد ؟

این فعلا آزمایشیه !
اگه اوکی بشه برای بقیه جاها تایید میشه

توی یه سایت خارجی که دیروز داشتم میدیدم ، مشخصات ویتا 1000 رو با 2000 نوشته بود. حیف که الان هر چی سرچ میکنم دوباره پیداش نمیکنم.
ولی خیلی جالب بود. تو بحث ابعاد که میشه طول و عرض و ارتفاع یا عمق، ویتا 100 تو 2 مورد از این 3 پارامتر کوچکتر بود 2000 فقط تو یه مورد اندازش کوچکتر بود. حالا این که با همین یه بعد کاهش اندازه چجوری 20% باریک تر شده و 15% وزنش کم شده خیلی میتونه جالب باشه.

32033229389336954980.jpg

Source

آره محسن! انگار که با مشت خوابوندن روش ، 3 میلیمتر باریک تر شده اما همون 3 میلیمتر از طول و عرضش زده بیرون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or