R RaminRP کاربر سایت Apr 27, 2014 #167 نوشته شده توسط erfan0o0: انچارتد 105 خوبه؟ بیشتر... اک باشه خوبه. ولی دست دو قیمتش 60 تا 70 بیشتر نمی ارزه... خواستی بگیری دست دو بگیر چون بازیش انلاین نداره...
نوشته شده توسط erfan0o0: انچارتد 105 خوبه؟ بیشتر... اک باشه خوبه. ولی دست دو قیمتش 60 تا 70 بیشتر نمی ارزه... خواستی بگیری دست دو بگیر چون بازیش انلاین نداره...
s-arash کاربر سایت Apr 27, 2014 #169 نوشته شده توسط sinanet: persona 4 آکبند 150 خوبه؟ بیشتر... بله خوبه البته یکی از یوزر ها به اسم scarface دست دو اش رو داره بپرس اگه هنوز داره از اون بگیر
نوشته شده توسط sinanet: persona 4 آکبند 150 خوبه؟ بیشتر... بله خوبه البته یکی از یوزر ها به اسم scarface دست دو اش رو داره بپرس اگه هنوز داره از اون بگیر
sinanet کاربر سایت Apr 27, 2014 #170 نوشته شده توسط s-arash: بله خوبه البته یکی از یوزر ها به اسم scarface دست دو اش رو داره بپرس اگه هنوز داره از اون بگیر بیشتر... مگه قیمت معمولش چنده که 150 خوبه؟
نوشته شده توسط s-arash: بله خوبه البته یکی از یوزر ها به اسم scarface دست دو اش رو داره بپرس اگه هنوز داره از اون بگیر بیشتر... مگه قیمت معمولش چنده که 150 خوبه؟
Fallen-Angel کاربر سایت Apr 27, 2014 #171 نوشته شده توسط sinanet: مگه قیمت معمولش چنده که 150 خوبه؟ بیشتر... به قیمت معمولش کاری نداشته باش شما، خود بازی ارزشش بیشتر از ایناست
نوشته شده توسط sinanet: مگه قیمت معمولش چنده که 150 خوبه؟ بیشتر... به قیمت معمولش کاری نداشته باش شما، خود بازی ارزشش بیشتر از ایناست
sinanet کاربر سایت Apr 27, 2014 #172 نوشته شده توسط Fallen-Angel: به قیمت معمولش کاری نداشته باش شما، خود بازی ارزشش بیشتر از ایناست بیشتر... میدونم بازی کمیاب و بسیار با ارزشیه و بهترین بازی ویتاست. منظورم این بود که اگه 150 خوبه، تا چقدر ممکنه بالا باشه قیمت آکبندش ..؟
نوشته شده توسط Fallen-Angel: به قیمت معمولش کاری نداشته باش شما، خود بازی ارزشش بیشتر از ایناست بیشتر... میدونم بازی کمیاب و بسیار با ارزشیه و بهترین بازی ویتاست. منظورم این بود که اگه 150 خوبه، تا چقدر ممکنه بالا باشه قیمت آکبندش ..؟
Danteppc کاربر سایت Apr 27, 2014 #173 نوشته شده توسط sinanet: میدونم بازی کمیاب و بسیار با ارزشیه و بهترین بازی ویتاست. منظورم این بود که اگه 150 خوبه، تا چقدر ممکنه بالا باشه قیمت آکبندش ..؟ بیشتر... تا ۱۷۰ هم هست...
نوشته شده توسط sinanet: میدونم بازی کمیاب و بسیار با ارزشیه و بهترین بازی ویتاست. منظورم این بود که اگه 150 خوبه، تا چقدر ممکنه بالا باشه قیمت آکبندش ..؟ بیشتر... تا ۱۷۰ هم هست...
high_times360 کاربر سایت May 2, 2014 #175 نوشته شده توسط s-arash: بله خوبه البته یکی از یوزر ها به اسم scarface دست دو اش رو داره بپرس اگه هنوز داره از اون بگیر بیشتر... پرسونا رو من رو هوا زدم :d الانم گذاشتم همرو یجا واسه فروش.
نوشته شده توسط s-arash: بله خوبه البته یکی از یوزر ها به اسم scarface دست دو اش رو داره بپرس اگه هنوز داره از اون بگیر بیشتر... پرسونا رو من رو هوا زدم :d الانم گذاشتم همرو یجا واسه فروش.
IMANOKA کاربر سایت Oct 14, 2014 #178 نوشته شده توسط NME: دوستان FFX HD REmaster چند میارزه ؟ بیشتر... من تا 100 دیده بودم
se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Jan 19, 2015 #180 نوشته شده توسط etziv92: کیلزون دست دو الان چنده؟؟ بیشتر... 80 یا 90 تومان هست البته به فروشنده هم بستگی داره که جنسشو چه جوری قیمت بذار روش
نوشته شده توسط etziv92: کیلزون دست دو الان چنده؟؟ بیشتر... 80 یا 90 تومان هست البته به فروشنده هم بستگی داره که جنسشو چه جوری قیمت بذار روش