Proun | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    proun
category: arcade racing
Developer: Joost van Dongen
release date: 24 June 2011

Background.jpg

توپ بازی روی کابل! این بازی زیبا و ساده با یک ایده ی جدید می تواند مدتی شما را سرگرم کند. باید کنترل یک توپ را بر روی یک کابل طویل بدست گرفته و از موانع رنگارنگ آنرا عبور دهید. با پیشرفت در هر مرحله سرعت توپ بیشتر شده و بر هیجان بازی افزوده می شود.

Track3h.jpg

این بازی از سیستم " هر چی دوست داری پول بده" تبعیت می کنه یعنی برای خرید این بازی هر چقدر که بخواهید می تونید پول پرداخت کنید یعنی از صفر دلار تا بینهایت دلار!
البته برای خرید بازی (با هر قیمتی) , یک مرحله ی اضافه نیز دریافت می کنید.
لینک نسخه ی رسمی(بدون مرحله ی اضافه):

69مــگ

البته می تونید نسخه ی کامل و کرک شده رو از لینک زیر دریافت کنید:

71مــگ

وبسایت رسمی و تریلر:

تصاویر:

من این رو با رپید باز مستقیم کردم و دانلود هم شد ولی وقت نصب ارور میده که یکی از فایل ها ایکسترکت نمی شه
لینک ها سالمه؟

آره سالمه - من خودم از همون لینکهای پست اول (71 مگی) استف کردم. احتمالا خراب دانلود کردی (بعضی وقتها اتفاق میفته)
-------------------------------
یاد Balance افتادم.
وای که چقدر باحال بود اون بازی. یادش بخیر کلی خاطره دارم باهاش.

اگه از Ballance خوشت اومده پس Switchball رو حتما امتحان کن
-------------------------------
دوستانی که از بازی خوششون اومده میتونند دو مرحله ی اضافی که توسط گیمرها ساخته شده رو از لینک زیر دریافت کنند:

اگه از Ballance خوشت اومده پس Switchball رو حتما امتحان کن
سویچبال که خدا بود. الان روی سیستمم دارمش و به حدی گرافیک و گیم پلی بازی عالی، بی نقص و جذاب هست که با گذشت بیش از 5 سال از عمر بازی بازم میشه بازی رو به عنوان یه بازی روز خرید و ازش نهایت لذت رو برد
به همه توصیه می کنم که اگه بازی رو نرفتن بگیرن و برن که واقعا دیدنیه این بازی
هنوز که هنوزه من تو کف گرافیک خارق العادش هستم!:دی حجمش 100 مگ هست ولی گرافیکی داره که توی هیچ بازی 500 مگی یا حتی 1-2 گیگی هم ندیدید!:دی

سویچبال که خدا بود. الان روی سیستمم دارمش و به حدی گرافیک و گیم پلی بازی عالی، بی نقص و جذاب هست که با گذشت بیش از 5 سال از عمر بازی بازم میشه بازی رو به عنوان یه بازی روز خرید و ازش نهایت لذت رو برد
به همه توصیه می کنم که اگه بازی رو نرفتن بگیرن و برن که واقعا دیدنیه این بازی
هنوز که هنوزه من تو کف گرافیک خارق العادش هستم!:دی حجمش 100 مگ هست ولی گرافیکی داره که توی هیچ بازی 500 مگی یا حتی 1-2 گیگی هم ندیدید!:دی

سلام اگه لینک دانلودش رو داری میشه بزاری ؟ سویچبال رو میخوام>:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or