Prototype | PS3

سلام
به نقل از سایت joystiq : ورژن PS3 هنگام نصب بازی برو هارد در صورتی که فضای کافی رو هارد دارین با پیغام کمبود فضا برای نصب مواجه میشن. مقدار فضا برای اینستال کردن 700MB هست. سازندگان بازی قول دادن هر چه زودتر یه پَچ برای رفع این مشکل روانه PSN کنن.

داداش بيشتر توضيح بده داريم ميميريم...:biggrin1:

چيشو توضيح بدم ؟ :biggrin1:

گرافيک بازی تو ذوق ميخوره اولش ولی کم کم عادت ميکنی... گيمپلی روانی داره...

مثلاً بازی Bionic Commando رو بازی کردم... کنترل خيلی خشک و مسخره... ولی اين خيلی باحال بود..

حرکات ضربه زدن ... دويدن... به خصوص اينکه تو بازی خيلی خون هست مثلاً زمانی که يکی رو ميکشيد خيلی خون ريخته ميشه رو افکت خون ها هم خوب کار شده...ولی بهترين بازی که ديدم خون توش خوب کار شده باشه ... نينجا گايدن بود که شاهکار محض هست!

انفجار های بازی معمولی کار شده... مثلاً انفجار های infamous فوق الاده هست... ولی رو اين شلوغ بازيه تا اينکه بگيم افکت زيبا ميبينيم زمانه انفجار تانک يا ماشين ها...

ولی حرکاتش باحاله... خوشم امد...

سلام
به نقل از سایت joystiq : ورژن PS3 هنگام نصب بازی برو هارد در صورتی که فضای کافی رو هارد دارین با پیغام کمبود فضا برای نصب مواجه میشن. مقدار فضا برای اینستال کردن 700MB هست. سازندگان بازی قول دادن هر چه زودتر یه پَچ برای رفع این مشکل روانه PSN کنن.

من قصد داشتم این بازی رو بگیرم ولی به خاطر این مشکل فعلا منصرف شدم. میخواستم بدونم از بچه هایی که بازی رو گرفتن به این مشکل خوردن یا نه؟ همه ریجن ها این مشکلو دارن؟:confused::confused:

آخرین ویرایش:
سلام .
آقایون یکی جوابمو بده. یه نمه به قول بچه ها مردد شدم که میرزه بگیرمش یا نه؟
از دوستان میخوام که راهنماییم کنن.:confused:

سلام .
آقایون یکی جوابمو بده. یه نمه به قول بچه ها مردد شدم که میرزه بگیرمش یا نه؟
از دوستان میخوام که راهنماییم کنن.:confused:

مشکلی هم نيست اين باگ... چون برطرف شده...

فکر کنم اگه ميخوای پول بدی infamous رو بگير....

ولی اگه با دادن پولش فکر نميکنی ضرر کردی ( يعنی اين مبلغ چيزی نيست برات ) پيشنهاد ميکنم بگيری...

الان بازی های خوبی که هست... red faction هم خوب در امده....

سلام من تو اون مرحله که میری پشت دستگاه (کامیون ) و ارتباط برقرار میکنی ...

بعد اسم یه دکتری مینویسه ..... معلوم نیس چه باید کرد ؟ هیچیم رو نقشه نیس !!!!

کسی مینونه کمک کنه ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or