Prototype | PS3

مقایستون خیلی جالبه !!!!

اگه بخوایم اینجوری بگیم همه بازی های نسل جدید دارن از بقیه بازی ها تقلید میکنن این که نشد دلیل !!

حالا پرش ها و حرکات infamous صد در صد ماله خودشه و یه نو آوریه ؟؟؟؟

پروتوتایپ یه بازیه در حد خوب نه یه نوآوری و شاه کار !!!

همه هم میگیریم بازی میکنیم . منم با اینکه مقایسه خوب نیست موافقم

الان چشه هممونه کیلزون و متال گیر گرفته پس یعنی همه بازیا تو این سبک مزخرفن چون اگه مقایسه کنیم کم میارن !!!!!

چقدر عجله داري ؟!؟
هنوز كه بازيش ريليز نشده برادر من...:biggrin1:

چرا شده ناناز... 09/06/2009

الان تو بازار هست... نسخه 360 ش رو دارن...

نسخه ps3 هم بايد داشته باشن بچه ها ... خارج از ايران ... ايران هم شنبه اينطور ها بايد تو بازار باشه

خب همونطوری که صفحه قبل از دیدن تریلرهاش توضیح داده بودم گرافیک کلی بازی (فیزیک،انفجارها،جزئیات و ....)در سطح خوبی قرار نداره. همچنین از داستان درست حسابی هم برخوردار نیست. فقط گیم پلیش هست که با مخلوط کردن شخصیتهای مختلف برای سرگرمی خوبه.
ویدئو رو دیدم . چقدر حرکات شخصیت اصلی شبیه بازی Spider man Web of Shadows ـه . مخصوصا اونجاهایی که روی کارکترها اسکی میکنه ! آهسته شدن صحنه ها به سبک ماتریکس که دقیقا شبیه به Web of Shadows درست شده و کاملا در ویدئو مشهوده .
انیمیشنهاش چرا اینقدر معمولی و زشت بودند ! فیزیک بازی که در حد همون Web of Shadows ـه . انفجارها بدک نیست ولی بعدش یه افکت آتش نسبتا بد پدیدار میشه ! تخریب پذیریش هم تعریفی نداشت.
مثل بازی های دیگه .
خلاصه خیلی شبیه به SM WoS ـه حتی Drag کردن و گرفتن و به سمت خود کشیدن دشمنان و اجسام داخل بازی که با یک چیزی شبیه به تار (همون Web) اینکارو انجام میده .
دوستانی که Spider Man Web of Shadows رو بازی کردند حتما براشون واضحه که دارم چی میگم.
جزئیات محیطش هم بازم در سطح Web of Shadows ـه و اصلا در حد و اندازه های بازیهایی مثل GTA IV و Infamous نیست .
تا حالا فکر میکردم Bionic Commando کمی شبیه به Spiderman ـه ولی اون بازی در برابر Prototype هیچه !
مسئله مهم اینه که قدرتها و تواناییهای کارکتر Prototype هیچ ربطی به کارکتر Infamous نداره.
کلا شخصیت اصلی بازی خیلی خیلی شبیه به Venom یا Halk و شخصیت بد Spider Man لباس سیاهش هست . تمام قدرتهاش ،پرش هاش...همه چیزش .
از این شباهتها که بگذریم به نظر من کلا بازی Fun ـی هستش که برای وقت گذرانی بد نیست.
Review سایت IGN رو حتما بخونید.

مرسی اميد جان... خيلی جالب بود حرف هات... کامل بود...

در هر حال من امروز بازيش رو ميگيرم... اگه نکته اي چيزی به ذهنم رسيد جز حرف های اميد جان حتماً اينجا اعلام ميکنم!

خب همونطوری که صفحه قبل از دیدن تریلرهاش توضیح داده بودم گرافیک کلی بازی (فیزیک،انفجارها،جزئیات و ....)در سطح خوبی قرار نداره. همچنین از داستان درست حسابی هم برخوردار نیست. فقط گیم پلیش هست که با مخلوط کردن شخصیتهای مختلف برای سرگرمی خوبه.
ویدئو رو دیدم . چقدر حرکات شخصیت اصلی شبیه بازی Spider man Web of Shadows ـه . مخصوصا اونجاهایی که روی کارکترها اسکی میکنه ! آهسته شدن صحنه ها به سبک ماتریکس که دقیقا شبیه به Web of Shadows درست شده و کاملا در ویدئو مشهوده .
انیمیشنهاش چرا اینقدر معمولی و زشت بودند ! فیزیک بازی که در حد همون Web of Shadows ـه . انفجارها بدک نیست ولی بعدش یه افکت آتش نسبتا بد پدیدار میشه ! تخریب پذیریش هم تعریفی نداشت.
مثل بازی های دیگه .
خلاصه خیلی شبیه به SM WoS ـه حتی Drag کردن و گرفتن و به سمت خود کشیدن دشمنان و اجسام داخل بازی که با یک چیزی شبیه به تار (همون Web) اینکارو انجام میده .
دوستانی که Spider Man Web of Shadows رو بازی کردند حتما براشون واضحه که دارم چی میگم.
جزئیات محیطش هم بازم در سطح Web of Shadows ـه و اصلا در حد و اندازه های بازیهایی مثل GTA IV و Infamous نیست .
تا حالا فکر میکردم Bionic Commando کمی شبیه به Spiderman ـه ولی اون بازی در برابر Prototype هیچه !
مسئله مهم اینه که قدرتها و تواناییهای کارکتر Prototype هیچ ربطی به کارکتر Infamous نداره.
کلا شخصیت اصلی بازی خیلی خیلی شبیه به Venom یا Halk و شخصیت بد Spider Man لباس سیاهش هست . تمام قدرتهاش ،پرش هاش...همه چیزش .
از این شباهتها که بگذریم به نظر من کلا بازی Fun ـی هستش که برای وقت گذرانی بد نیست.
Review سایت IGN رو حتما بخونید.

100% تایید میشه...
بیخودی پول پاش ندید
icon18.gif

اتفاقا داستانش خيلي جالبه. گرافيك و فيزكش خوب نيست اما بقيه موارد واقعا عاليه. متوسط امتيازش براي PS3 تا ديروز 91 بوده. IGN هم كلا با يك سري بازي هاي مشكل داره. مثلا RF 3 كه نصف سايت هاي مهم بهش 9 دادند را بهش امتياز 8 داد. به AC نمره 7.7 داد اما به POP جديد 9.4. اين كلا يادتون باشه IGN با نصف بازي هاي Sand Box مشكل داره.

نه اصلا این حرف غلطه که IGN با بازیهای Sandbox مشکل داره!با Infamous و GTA IV چرا مشکل نداشت؟!
RF3 هم به نظر من حقش همون 8 بوده .
به حرف کسرا گوش نکنید همینی که من میگم درسته :biggrin1:

نه اصلا این حرف غلطه که IGN با بازیهای Sandbox مشکل داره!با Infamous و GTA IV چرا مشکل نداشت؟!
RF3 هم به نظر من حقش همون 8 بوده .
به حرف کسرا گوش نکنید همینی که من میگم درسته :biggrin1:
نگفتم با همش گفتم با بيشترش. :biggrin1: RF3 كه همه خوششون اومده بود فقط GT , IGN پايين دادند.
گذشته از شوخي داستانش خيلي خوب كار شده. واقعا كميك بوكيه.

نگفتم با همش گفتم با بيشترش. :biggrin1: RF3 كه همه خوششون اومده بود فقط GT , IGN پايين دادند.
گذشته از شوخي داستانش خيلي خوب كار شده. واقعا كميك بوكيه.
هر منتقدی سلیقش فرق میکنه.:biggrin1: آره توی چند تریلری که ازش دیدم از این کمیک بوکی بودن روایت داستانیش خیلی خوشم اومد.همینطور دویدن روی ساختمونها و پرواز کردن حال میده :biggrin1:

خوب ... بازی کردم...

خيلی خيلی شلوغ بازی داره... انقد محيط شلوغه که آدم گيج ميشه... :biggrin1:

يک مسئله اينکه اصلاً شبيه infamous نيست...

يک چيزش که خوشم امد اين هست که حرکتش سريع هست... زمانی که اين چنگکش رو از دستش در ميآره شبيه : wolverine هست...

کلاً واقعاً مخلوطی از همه بازی ها هست..

بازی خوبيه ... ارزش بازی کردن رو داره ولی انقد عناوين بزرگی الان هست تو بازار که اين گم ميشه ... در کل ميتونه تجربه خوبی باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or