Prototype | PS3

همون موقع که در E3 2007 معرفی شد گفته بودند که حدود 18 ماه از ساخت Infamous میگذره .
در همون E3 2007 هم اعلام کردند که سبک بازی superhero Sandbox میباشد.
آره کسرا جان :biggrin1:

ساخت Prototype بعد از اتمام پروژه هاك يعني سال 2005 شروع شد. دقيقا من يادمه همه فكر كرده بودند بازي مثل Crackdown در حالي كه تريلر از خود بازي از Prototype عرضه شده بود. كلا اينكه Prototype از inFmous تقليد كرده خيلي حرف بي معني هست.

ساخت Prototype بعد از اتمام پروژه هاك يعني سال 2005 شروع شد. دقيقا من يادمه همه فكر كرده بودند بازي مثل Crackdown در حالي كه تريلر از خود بازي از Prototype عرضه شده بود. كلا اينكه Prototype از inFmous تقليد كرده خيلي حرف بي معني هست.

کسری جان...

منم تو پستم نگفتم تقليد...

گفتم چقد شبيه هم هست... واقعاً هم همينطوره... :eek:

گرچه تقليد معنی نميده و الی همينطور که 10000 بار گفته شده ... اينطوری باشه همه از همه دارن تقليد ميکنن...... که اين کلمه درست نيست!

ولی اين gameplay های بازی رو ديدی ؟

خيلی آدم فکر ميکنه ... يه نسخه معمولی تر از Infamous رو داره ميبينه...

ولی infamous به مراتب بهتر کار شده

ديديم اتفاقا و هيچ شباهتي ندارند. توي inFmous شما قدرت هاي الكتريكي با قدرت هاي پاركور داريد اما توي Prototype شما يك موجود هستيد مثل Hulk و به علاوه اون مي تونيد با اسلحه كار كنيد. مي تونيد از وسايل نقليه مثل تانك و هليكوپتر استفاده كنيد. مي تونيد درون يك شخصيت ديگه بريد و حافظه شخصيت ديگر را به ياد بياريد. تورج جان شما برو تريلر Top 10 Reasons to buy Prototype بگير كاملا متوجه حرف ميشي كه مقدار زيادي اين دو بازي با هم فرق دارند.

ديديم اتفاقا و هيچ شباهتي ندارند. توي inFmous شما قدرت هاي الكتريكي با قدرت هاي پاركور داريد اما توي Prototype شما يك موجود هستيد مثل Hulk و به علاوه اون مي تونيد با اسلحه كار كنيد. مي تونيد از وسايل نقليه مثل تانك و هليكوپتر استفاده كنيد. مي تونيد درون يك شخصيت ديگه بريد و حافظه شخصيت ديگر را به ياد بياريد. تورج جان شما برو تريلر Top 10 Reasons to buy Prototype بگير كاملا متوجه حرف ميشي كه مقدار زيادي اين دو بازي با هم فرق دارند.

منم با شما موافقم دوست عزیز.

inFmous فکر نکنم بجز قدرت الکتریکی که داره چیز خاص دیگه هم داشته یاشه.
من گیم پلی از هر دو بازی رو دیدم که توی Prototype حالت های تخریب پذیری بهتر کار شده.
مثلا وقتی که (Alex) توی Prototype از بالای ساختمون میپره پایین زمین ترک بر میداره یا بقولی دهن باز میکنه ولی توی inFmous همچین خبرایی نبود .
البته اینم بگم من چیزی که دیدم تنوع حرکات Alex خیلی بیشتر بود خداییش.

من گیم پلی از هر دو بازی رو دیدم که توی Prototype حالت های تخریب پذیری بهتر کار شده.
مثلا وقتی که (Alex) توی Prototype از بالای ساختمون میپره پایین زمین ترک بر میداره یا بقولی دهن باز میکنه ولی توی inFmous همچین خبرایی نبود .
اتفاقا فیزیک در Infamous فوق العاده کار شده . تخریب پذیری محیط و اجسام واقعا دیدنیه . همین موردی رو هم که گفتی (ترک برداشتن زمین بعد از پریدن )عینا در infamous هم وجود داره .
:arrowd:
ساخت Infamous قبل از این بازی شروع شده . اگر شباهتی باشه از جانب Prototype ـه. خودم نظرم اینه که به هم ربطی ندارن.

اتفاقا فیزیک در Infamous فوق العاده کار شده . تخریب پذیری محیط و اجسام واقعا دیدنیه . همین موردی رو هم که گفتی (ترک برداشتن زمین بعد از پریدن )عینا در infamous هم وجود داره .

:arrowd:

دوست خوبم من همین الان یه بار دیگه گیم پلی Infamous رو نگاه کردم ولی چیزی که شما میگی رو ندیدم.

مرسی کسری جان... الان تازه چشم باز شد...

حتماً اين ويديو رو ببينيد...

Top 10 Reasons to Buy Prototype

http://www.youtube.com/watch?v=Hr1WOZw8HoA&feature=related

آقا بازم که شد مقایسه . هر جا میریم دان یه چیزی رو با یه چیز دیگه مقایسه می کنن . :دی
کسری دیگه از تو بعیده خداییش مقایسه کردن درست نیست . امیر تو هم مقایسه نکن . حداقل از روی تریلر نمیشه مقایسه کرد . صبر کنید جفتشون بیان بازی میکنیم قشنگ هر کدوم نظرامون رو میگیم دیگه .
من اون تریلر رو دیدم بازی عالی کار شده Prototype رو میگم ولی به نظر من درست نیست مقایسشون کنیم .
وقتی میتونیم بگیم که قطعا جفتشو بازی کرده باشیم . :smile:
به نظر من جفتشون بازی های خوبین پتانسیل بالایی هم دارند :دی بازی میکنیم حالشو می بریم بزارید جفتشون بیان :دی .

مرسی کسری جان... الان تازه چشم باز شد...

http://www.youtube.com/watch?v=Hr1WOZw8HoA&feature=related

بعد دیدن این تریلر واقعا فهمیدم این بازی اسمش با نوع بازی نمیخونه بهتر بود میزاشتن
X-MAN یا شخصیت سایلر یا پیتر در سریال HEROES بهتر بود:laughing: واقعا یاد سریال HEROES افتادم که شخصیت محبوبم پیتر چندین قدرت داشت و ترکیبی از تمام اشخاص در سریال ها و نیرو های با ورنکردنی بود این بیشتر شبه تمام بازی های هستش که تو این حالت قدرت داشتن تا یک بازی جدید یا شایدم جالب از پرواز گرفته تازه یادم افتاد شبیه کی سوار هلکوپتر شد Just Cause بود خوب دیگه ترکیبی از تمام بازی ها روبه رو هستیم از هر بازی یه بخش:laughing::-"

اما به نظرم جالب هستش من که حتما بازی میکنم این بازی رو چون من رو یاد سریال HEROES انداخت تا فصل بعدیش شروع شه با بازیش حال میکنیم یعنی 2 تا بازی INFAMOUS هم کم نمیاره هر کی دیده باشه این سریال رو میفهمه که چقدر شخصیت های این دو بازی با قدرت هاشون شبیه شخصیت های سریال HEROES هستن من که حال میکنم بقیه رو نمیدونم

اما بهتر بود این شرکت بازی از روی سریال HEROES میساخت اون وقت دیگه هیچ کی جلو دار من نبود یک ترفدار واقعی به این سریال

ویرایش: حالا نیاین بگین تقلید اخه تقلید خودش به وجود آورنده پیشرفت هستش من با این و جود از هر دو بازی خوشم اومده کاری هم به این حرفا ندارم خلاصه 140.000 تومان افتادیم خرج دیگه ببینیم خدا چی پیش میاره

آخرین ویرایش:
http://www.youtube.com/watch?v=Hr1WO...eature=related
ویدئو رو دیدم . چقدر حرکات شخصیت اصلی شبیه بازی Spider man Web of Shadows ـه . مخصوصا اونجاهایی که روی کارکترها اسکی میکنه ! آهسته شدن صحنه ها به سبک ماتریکس که دقیقا شبیه به Web of Shadows درست شده و کاملا در ویدئو مشهوده .
انیمیشنهاش چرا اینقدر معمولی و زشت بودند ! فیزیک بازی که در حد همون Web of Shadows ـه . انفجارها بدک نیست ولی بعدش یه افکت آتش نسبتا بد پدیدار میشه ! تخریب پذیریش هم تعریفی نداشت.
مثل بازی های دیگه .
خلاصه خیلی شبیه به SM WoS ـه حتی Drag کردن و گرفتن و به سمت خود کشیدن دشمنان و اجسام داخل بازی که با یک چیزی شبیه به تار (همون Web) اینکارو انجام میده .
دوستانی که Spider Man Web of Shadows رو بازی کردند حتما براشون واضحه که دارم چی میگم.
جزئیات محیطش هم بازم در سطح Web of Shadows ـه و اصلا در حد و اندازه های بازیهایی مثل GTA IV و Infamous نیست .
تا حالا فکر میکردم Bionic Commando کمی شبیه به Spiderman ـه ولی اون بازی در برابر Prototype هیچه !
مسئله مهم اینه که قدرتها و تواناییهای کارکتر Prototype هیچ ربطی به کارکتر Infamous نداره.
کلا شخصیت اصلی بازی خیلی خیلی شبیه به Venom و شخصیت بد Spider Man لباس سیاهش هست . تمام قدرتهاش ،پرش هاش...همه چیزش .
از این شباهتها که بگذریم به نظر من کلا بازی Fun ـی هستش که برای وقت گذرانی خوبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or