Prototype | PC

با سلام خدمت تمام 21,399 کاربر BC

-------------------

PROTOTYPE
PREVIEW

این بازی یکی از عناوینی است که انتظار میرود بتواند موفق عمل کند. بازی دارای داستانی جالب است و شباهتهایی به فیلم جدیدی به نام I Am Legend با هنرمندی Will Smith (که هم اکنون بر روی پرده های سینما میباشد) دارد. بازی در سال 2008 و در شهر New York اتفاق می افتد. آزمایشات بر روی تغییرات بیولوژیکی انسان اختلالاتی پیدا کرده است و با آزاد شدن این موجودات تغییر یافته شهر در آشوب است. بازی شما را در نقش یکی از آن انسانهای تغییر یافته قرار میدهد و نیروهای نظامی سعی در مقابله با این موجودات تغییر یافته دارند. البته شخصیت شما دارای تکامل بسیار بیشتری نسبت به دیگر تغییر یافته ها دارد. شما به مبارزه با افراد تغییر یافته ای که شباهت زیادی به زامبی دارند و دارای پوستی سبز رنگ میباشند نیز میپردازید.

داستان بازی آنگونه است که شما به عنوان شخصی به نام Alex Mercer در داستان بازی قرار میگیرید. شخصی که چیزی از گذشته خود به یاد نمی آورد و ناخودآگاه قدرتهای خارق العاده ای مانند دویدن با سرعت بسیار بالا، پریدن از لبه ای به لبه دیگر با فاصله زیاد، بالا رفتن از دیوارهای بلند، قدرت بلند کردن و پرتاب اجسام بسیار سنگین و ..... را در خود می یابد. او با زدن ضربه ای به زمین باعث بیرون آمدن تیغ های بلندی در چند قدمی خود میشود و این قدرت میتواند بسیار موثر باشد. طیف توانایی های شخصیت بازی به اینجا ختم نمیشود و او قدرت تغییر شکل و فیزیک خود را نیز دارد. او میتواند دست خود را به شکل شمشیر در آورده و از آن برای سلاخی افراد دشمن استفاده کند و یا بر روی بدن خود یک زره بسیار مقاوم ایجاد کند. جالبتر اینکه او حتی میتواند قدرت افراد دشمن را در اختیار بگیرد و یا خود را به شکل آنها در آورده و مخفیانه به میان آنها برود.

نمونه عملی این تعریفها را کمپانی Radical Entertainment تحت یک دمو به نمایش گذاشته است. در دموی مذکور دیده میشود Alex بر روی یک بیلبورد بسیار بزرگ نشسته است و ناگهان با یک پرش زیبا در وسط جاده فرود می آید. او با سرعتی بسیار بالا شروع به دویدن میکند و سپس از دیوار یک ساختمان بلند با سرعت بالا میرود. با نمایان شدن یک پایگاه نظامی او به سمت پایگاه رفته و با حرکتی آکروباتیک، نگهبان را سرنگون کرده و با تغییر ظاهر به شکل او، با نهایت آرامش به دورن پایگاه میرود و با پیشروی باعث منهدم شدن پایگاه نظامی میشود.

شما برای مبارزه با افراد تغییر یافته شهر گاهی به زحمت می افتید و بعضی از آنها دارای یک یا چند قابلیت شما میباشند. البته میتوانید از شرایط موجود استفاده کرده و با ترفندهایی دو گروه نظامیان و تغییر یافته ها را با هم روبرو کنید و شاهد از بین رفتن افراد دو گروه باشید. گروهی که احتمالاً موجب دردسر میشوند، افراد ویژه ای هستند که به صورت پیش گیرانه برای این شرایط و سرکوبی تغییر یافته ها طراحی شده اند. البته توضیحات کاملی از این افراد در دست نیست ولی آنطور که عنوان شده است مبارزه با آنها مانند مبارزه با رئیس مراحل است.

بازی حالت پیشروی در مراحل به صورت دو نفره را داراست و در این حالت بازیکن دوم یک کپی از Alex است. با توجه به گفته های شرکت سازنده در نسخه نهایی گرافیک بازی بسیار واقعی و چشم گیر بوده و صداگذاری با توجه به استفاده از تکنولوژی THX 7.1 بسیار گیرا است و مهم اینکه این بازی اولین بازی است که از این تکنولوژی برخوردار است. همچنین طراحی ها تا حد امکان واقعی بوده و شهر New York تا 70 الی 80 درصد به واقعیت نزدیک خواهد بود. بازی مذکور در پاییز 2008 بر روی سه پلتفورم PC , XBOX360 , PS3 عرضه خواهد شد.

Game Wallpaper
Prototype-Xbox-360-998.jpg
---------------
متن بالا از سایت VGs گرفته شده و من تنها آن را به اینجا منتقل می کنم...

آخرین ویرایش:
دوستان سوالی داشتم

منم این بازی رو خریدم و 2 تا DVD هستش البته در واقع Image بازی هست بعد Image رو کپی کردم و بازش کردم و بازی رو نصب کردم ولی کرک بازی نبود

میخواستم بدونم بازی های شما هم به این صورت بود یعنی Image هستش
لطفا راهنمایی کنید اگه بازی شما مثل من کرک نداره و به صورت Image هستش

لینک دانلود کرکش رو بدید

دوستان سوالی داشتم

منم این بازی رو خریدم و 2 تا DVD هستش البته در واقع Image بازی هست بعد Image رو کپی کردم و بازش کردم و بازی رو نصب کردم ولی کرک بازی نبود

میخواستم بدونم بازی های شما هم به این صورت بود یعنی Image هستش
لطفا راهنمایی کنید اگه بازی شما مثل من کرک نداره و به صورت Image هستش

لینک دانلود کرکش رو بدید

برای منم کرک نداشت اما 3 تا dvd بود

من گرفتم روی 3 تا dvd بود و سالم بود
من اگه جای شما باشم بازی رو میبرم پرت میکنم جلو فروشنده
-----
در مورد بازی باید بگم خیلی سرگرم کننده اس
الکس مرسر قدرت های جالبی داره و می تونید با این قدرت ها شهر رو به اشوب بکشید(مثل چند رو اخیر در تهران:biggrin1:)
در مورد گرافیک هم شاید یکم تو ذوق بزنه بخصوص تکسچرها ولی باید توجه داشت که محیط ها خیلی شلوغ هست
من تا اینجا که بازی کردم هنوز روند بازی خسته کننده نشده و جذابیت خودش رو حفظ کرده که البته ماموریت های جانبی هم بی تاثیر نبوده

من گرفتم روی 3 تا dvd بود و سالم بود
من اگه جای شما باشم بازی رو میبرم پرت میکنم جلو فروشنده
-----
در مورد بازی باید بگم خیلی سرگرم کننده اس
الکس مرسر قدرت های جالبی داره و می تونید با این قدرت ها شهر رو به اشوب بکشید(مثل چند رو اخیر در تهران:biggrin1:)
در مورد گرافیک هم شاید یکم تو ذوق بزنه بخصوص تکسچرها ولی باید توجه داشت که محیط ها خیلی شلوغ هست
من تا اینجا که بازی کردم هنوز روند بازی خسته کننده نشده و جذابیت خودش رو حفظ کرده که البته ماموریت های جانبی هم بی تاثیر نبوده
خوب دوست عزیز ماله منم3 دی وی دی بود که کرک هم نداشت ولی متاسفانه این مشکلات را داره که تو تایپیک بالا گفتم ماله من برایboysteam هستش:(

دقیقا منم همونا گرفتم ولی برای من درست نشد نمیدونم چرا؟:(
ظاهرا من سرچی که تو گوگل کردم این مشکل از اصل بازی
مثل اینکه با بعضی از سیتم های سخت افزاری مشکل داره که صدا نمیاد این طور که در این فرومی که در زیر اوردم اشاره شده احتمالا با اومدن patch این مشکل حل میشه

http://forums.techpowerup.com/showthread.php?p=1422943

ظاهرا من سرچی که تو گوگل کردم این مشکل از اصل بازی
مثل اینکه با بعضی از سیتم های سخت افزاری مشکل داره که صدا نمیاد این طور که در این فرومی که در زیر اوردم اشاره شده احتمالا با اومدن patch این مشکل حل میشه

http://forums.techpowerup.com/showthread.php?p=1422943

برای حل مشکل صدا باید از راه حلی که برای مشکل صدای COD:World at War رفتید، پیروی کنید:

از طریق Device Manager تو System Properties، تو قسمت sound، باید Unimodem half0duplex رو پیدا کنید و درایورش رو diable کنین.

این کرک واسه اونایی که ندارن (درسته درسته) :
http://www.4shared.com/file/112722121/11943694/prototypef.html
برای صدا هم ، تو یه فروم یچیزی خومدم ، خودم انجام دادم درست شد (البته فقط برای ویستا رو یادمه ، خودتون XPـشو کشف کنید :biggrin1:) :
1. برید تو Control Panel
2. برید تو Sound
3. هر کدوم از Devise هایی که ازش استفاده می کنید رو انتخاب کنید
4. اون پایین Properties رو بزنید
5. تو پنجره ی باز شده برید تو قسمت Advance
6. یه منوی باز شونده می بینید... اون منو رو باز کنید و گزینه ی زیرو انتخاب کنید :
24 بیت ، 44100 هرتز ، استادیو کوالیتی
7. درسته :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or