Multi Platform Prototype 2

Prototype 2

ویدیوهای بازی
Excessive Force DLC Trailer - Prototype 2

تصاویر از بازی
.

خوب دیگه فکر کنم کمتر کسی باشه که شماره قبلی این بازی را انجام نداده باشه گیم پلی بازی شبیه بازی معروف و انحصاری سونی یعنی Infamous هست همانطور که می دانید شماره دوم بازی برای PCتا مرز کنسل شدن هم پیش رفت ولی چندی سازندگان باز ی رسما اعلام کردن که بازی برای نسخه PCهم منتشر خواد شد
داستان بازی درباره شخصی به نام
James Heller هست که طی یک حادثه عجیب همسر و فرزند خود را از دست داده و گمان می کند که قاتل خانواده اش Alex Mercerهست و در صدد هست تا هر طور شده انتقام خون خانواده خود را بگیرد و لی متوجه می شودد.......................

دربازی شما مانند نسخه قبل مجهز به عنوان چندین نوع سلاح و نیرو هستید که البته نیروهارا می توانند ارتقا دهید
همچنین دربازی می توانند سوار تانک و هلیکوپتر شوید که لدت بازی را 2 چندان می کنند
گرافیک بازی هم در مقایسه با شماره قبل پیشرفت زیادی کردهو این موضوع تو نورپردازی و فیزیک بازی به اوج خود می رسد
اگر می خواید لذت دویدن روی اسمان خراش ها را و پروازکردن بر روی
New York تجربه کنید به هیچ عنوان این شماره را از دست ندهید

تصاویری ازسلاح های موجود دربازی
prototype-2-weapons.jpg

آخرین ویرایش:
سلام من اینجا گیر کردم باید چیکارش کنم چطوری این یارو بکوشم..و این یارو کی هست؟
دوستان گیم پلی بازی چقدره؟ کمتر از 10 ساعته؟
نباید بکشیش (به حالت عادی)
باید بری پشت سرش، از روی کیبورد E رو بزنی و بعد کلیک سمت راست موس رو بزنی
البته بهت پیغام میده که اطرافیانش نگاه میکنن
که باید صبر کنی وقتی کسی حواسش به این بابا نیست ، ...

اگر هم از مخفی کاری خوشت نمیاد
- اول اطرافیانش رو بکش و بعد ...
- یا اینکه بعد از زدن کلید E طرف رو برداری و فرار کنی و در یک مکان امن نوش جانش کنی :d ;) اینطوری نیاز نیست با کسی درگیر بشی

بازیش سرگرم کننده و زیادی فوق تخیلی بود ! :d
ولی خیلی حال میداد بخصوص وقتی همه نیروهاش باز میشن.
از همه بهتر هم Bio Bomb بود که میشد مخفیانه و با شرارت محض ترتیب همه رو داد بدون اینکه آلارمی دربیاد و آب از آب تکون بخوره >:)

بخصوص اگه 4 تا از اون غولها رو با دکمه B آزاد میکردی و یه تانک هم میدزدیدی و آدم میرفت کل شهر رو به خاک و خون میکشید، حسابی دق دلی روزگار هم در می اومد =))
باره بازی هم بیشتر روی cpu بود تا کارت گرافیک

گیم پلی سرگرم کننده ای داشت و گرافیکش هم خوب بود، فقط شخصیت و تریپ این یارو سیاه پوسته بدجوری تفلون بود !!
برخلاف قسمت اول که آخره جذابیت بود :x

بعد از اتمام بازی هم میشه دوباره با حالت +NEW GAME و با تمام نیروها شروع کرد که اونم بنوبه خودش سرگرم کنندس.

فقط همه بازی یه طرف و اون Hand Scanner هاش که از روی دسکتشِ ضخیم دست رو اسکن میکردن یه طرف !!!!:d
سوتی از این بالاتر نمیشد طراحی کرد :))
در کل بازیش حال داد و به دوستان هم توصیه میکنم روی HARD برن بازی رو

دوستان کسی هست بدونه اولای بازی اونجا که هلر می میره و باید کلید «E» رو زد و یقه ی یکی از نیروهای بلک‌واچ رو بگیریم و یه پیام می یاد می گه Consume رو بزنید تا جونش رو بگیره. اونجا هرکاری کردم نتونستم ردش کنم.

• Like
Reactions: Ali morok
اون قسمت از مرحله 2 که می گه باید دکتر Sameul (یه همچین چیزی) رو پیدا کنید و بکشید توش گیر کردم! من کل شهر رو گشتم، بالاترین محل هم رفتم و Q رو زدم اما چیزی دستگیرم نشد! چه باید کرد؟

اون قسمت از مرحله 2 که می گه باید دکتر Sameul (یه همچین چیزی) رو پیدا کنید و بکشید توش گیر کردم! من کل شهر رو گشتم، بالاترین محل هم رفتم و Q رو زدم اما چیزی دستگیرم نشد! چه باید کرد؟
میری بالاترین ساختمون بعد Q میزنی.یه چیزی مثل نور نمیدونم چیه پخش میشه و بعد مدتی برمگیرده.از هر طرفی که سفید برگشت برو اونطورف اونقدر برو تا وقتی Q میزنی بدن هدف رو قرمز نشون میده برو دهنشو سرویس کن

میری بالاترین ساختمون بعد Q میزنی.یه چیزی مثل نور نمیدونم چیه پخش میشه و بعد مدتی برمگیرده.از هر طرفی که سفید برگشت برو اونطورف اونقدر برو تا وقتی Q میزنی بدن هدف رو قرمز نشون میده برو دهنشو سرویس کن

والا هر وقت برمیگرده سفید بر می گرده، هر جا هم که باشم! می شه واضح تر بگی که چجوریه اصلا کار این Q؟

والا هر وقت برمیگرده سفید بر می گرده، هر جا هم که باشم! می شه واضح تر بگی که چجوریه اصلا کار این Q؟

ببین.وقتی اون نور سفید برمیگره یا از جلو میاد یا از عقب میاد یا از راست و یا چپ
مثلا وایستادی بالای ساختمون Q میزنی و نور سفید میبین از عقب اومد و رفت از جلو تا محو شد یعنی باید به طرف عقب برگردی بری یکم که رفتی جلو بازم Q بزن و همینطور ادامه بده

ببین.وقتی اون نور سفید برمیگره یا از جلو میاد یا از عقب میاد یا از راست و یا چپ
مثلا وایستادی بالای ساختمون Q میزنی و نور سفید میبین از عقب اومد و رفت از جلو تا محو شد یعنی باید به طرف عقب برگردی بری یکم که رفتی جلو بازم Q بزن و همینطور ادامه بده

دمت گرم، به هزار بدبختی پیداش کردم :d

یه مرحلش هست که یه موجود بی ریخت زمین رو درو می کنه و باید نزارم مهندسه رو هم درو کنه! :d
من هر کار می کنم نمی تونم با هلکوپتر جلوشو بگیرم!
چاره ای نداری باید همین کارو بکنی
نظر شخصی: قسمت اولش واقعا جذاب بود ولی این قسمت دوم بنظرم مفت نمی ارزه
یه کارکتر اشغال گذاشتن که به ریختشم این بازی نمیخوره.بعد وقتی یکم از بازی میگذره دیگه کلا تکراری میشه و خسته کننده
مراحلشم هم زیاد جالب نیست و مهمتر از همه اینکه با شخصیت اصلی قسمت اول داری مبارزه میکنی و میخوای اونو شکست بدی
بنظرم اگه این بازی قسمت سوم میخواست داشته باشه نباید آخرش اینطوری تموم میشد واقعا حیف شد
بهرحال امیدوارم قسمت سوم خیلی بهتر و یه شخصیت جذاب داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or