Multi Platform Prototype 2

Prototype 2

ویدیوهای بازی
Excessive Force DLC Trailer - Prototype 2

تصاویر از بازی
.

خوب دیگه فکر کنم کمتر کسی باشه که شماره قبلی این بازی را انجام نداده باشه گیم پلی بازی شبیه بازی معروف و انحصاری سونی یعنی Infamous هست همانطور که می دانید شماره دوم بازی برای PCتا مرز کنسل شدن هم پیش رفت ولی چندی سازندگان باز ی رسما اعلام کردن که بازی برای نسخه PCهم منتشر خواد شد
داستان بازی درباره شخصی به نام
James Heller هست که طی یک حادثه عجیب همسر و فرزند خود را از دست داده و گمان می کند که قاتل خانواده اش Alex Mercerهست و در صدد هست تا هر طور شده انتقام خون خانواده خود را بگیرد و لی متوجه می شودد.......................

دربازی شما مانند نسخه قبل مجهز به عنوان چندین نوع سلاح و نیرو هستید که البته نیروهارا می توانند ارتقا دهید
همچنین دربازی می توانند سوار تانک و هلیکوپتر شوید که لدت بازی را 2 چندان می کنند
گرافیک بازی هم در مقایسه با شماره قبل پیشرفت زیادی کردهو این موضوع تو نورپردازی و فیزیک بازی به اوج خود می رسد
اگر می خواید لذت دویدن روی اسمان خراش ها را و پروازکردن بر روی
New York تجربه کنید به هیچ عنوان این شماره را از دست ندهید

تصاویری ازسلاح های موجود دربازی
prototype-2-weapons.jpg

آخرین ویرایش:
شماها چرا هر بازی رو که میخواین مقایسه بکنین ، با بتمن مقایسه میکنین ؟ آخه بتمن چی داشت ؟ به نظر من بتمن نمره 5 هم زیادشه !
یا خدا!
منظورت 5 از 5ه؟!
این فقط بدرد مقایسه با اسپایدر من میخوره.البته چند درجه بهتر از اسپایدر منه!

اين جرت ترين و اشغال ترين و مضخرف ترين بازي عمرم بوود
البته خيلي با شماره 1 اش حال كردم

توو اين شماره نصف از قابليت كرفته شده بوود
سيتم ارتقا دهي طوري شده بوود كه اسن هيج انكيزه براي ارتقا قابيليت هام نداشتم
حتي اوون لباس غير مانند كه تووي شماره يكش تن الكس ميكردي هم باك كردن
اوون اخرش كه الكس رو ميكشي هم جرت بوود
اقا اكه راستش رو بخواين من اصلا دلم نيومد الكس رو بكشم :(

اسن جرا سازنده بازي بايد كاركتر رو عوض كنه
مكه الكس جش بوود ؟؟؟ هان ؟؟؟
اين جيه با اوون سر كجلش !!! )x

Last edited by a moderator:
خوب ما هم بازی رو تموم کردیم

خوب بود خیلی حال کردم ولی داستان درستی نداشت
خیلی مسخرس ادم شخصیتی رو که توی نسخه اول بازی کنترل میکنه توی نسخه دوم بازی به قتل برسونه
حالم این اخرش بد شد دلم برایش سوخت ،حیف!!!

آخرین مرحله واقعا خیلی میشد راحت رد کنی هی میپریدی بالا با چکش میومدی پایین اونم هیچ غلطی نمیتونس بکنه ولی آخرای جونش دیگه با چکش کاریش نمیشد باید Blade برمیداشتی میپریدی هوا 300 بار خودتو مینداختی روش تا تموم بشه!

یک سوال:
چرا وقتی مرحله آخر رد میشه و کل خیابونا رو از اون زامبیا با اون طنابای توی دستش:دی پاک میکنه وقتی دوباره میری تو شهر میبینی شهر پره زامبیه!!!!

شماره یک بازی نکردم ولی دو بازی کردم به نظر من بازی بی نظیری کمتر بازی تو این سبک خوشم میاد ولی این بازی محشر بود واقعا لذت بردم خصوصا اون مشتاش نمی دونم یکش چطوری بود ولی بی انصافی نکنید دوش اینقدرام بدک نیست:D

شماره یک بازی نکردم ولی دو بازی کردم به نظر من بازی بی نظیری کمتر بازی تو این سبک خوشم میاد ولی این بازی محشر بود واقعا لذت بردم خصوصا اون مشتاش نمی دونم یکش چطوری بود ولی بی انصافی نکنید دوش اینقدرام بدک نیست:D
شما نسخه ی 1 رو بازی کن
خیلی قشنگ تر از نسخه ی 2 هست.

تو مرحله اول اون دکتر بی پدرو باید چه جوری پیدا کرد من که هرچی Q میزنم چیزی پیدا نمیکنم یه نفر دقیق بگه من چیکارکنم؟

تو مرحله اول اون دکتر بی پدرو باید چه جوری پیدا کرد من که هرچی Q میزنم چیزی پیدا نمیکنم یه نفر دقیق بگه من چیکارکنم؟
ببین میری بالای بلندترین نقطه (روی یه ساختمون بلند) وایمیستی و با Q موج میفرستی. موجی که تو میفرستی قرمز هست. خوب به اطرافت دقت کن و ببین یه موج سفید رنگ از کجا داره بر میگرده. یعنی به این صورته که موج نارنجی رنگ تو به اون شخصی که دنبالشی میخوره و طرف با موج سفید رنگ برگشتش میده. همینجوری پشت سر هم موج بفرست و موج سفید رنگ رو تعقیب کن تا برسی به اون طرف و میبینی که موج قرمزت میخوره بهش و داره برگشتش میده. اون طرف رو هم به صورت اشعه X-Ray نشون میده یعنی رگ و قلبش معلومن.

علاوه بر اینکه دکتره پدر نداره مادر هم نداره :دی
وقتی q میزنی یه نور قرمز ازت دور میشه وقتی به کسی بخوره از طرف برمیگرده به سمتت.ببین نور قرمز از کدوم سمت بهت بر میگرده .رو ساختمونهای بلند هم بهتر متوجه میشی

منم بازی رو امروز تموم کردم . بازی از شماره اولش قشنگ تز شده بود . من با این سلاح جدیدش خیلی حال کردم. همونی که تو بدن فرد میترکه و به ساختمونها اطراف میچسبونتش .
باید بگم تو شهر آخر طراحی بینظیر بود . خیلی قشنگ تونسته بودن شهر خراب شده پس از الکس رو درست کنن.

واقعا کسانی که از بازی اول و alex لذت بردند تو این بازی براشون جهنم میشه.من اخر را بازی را تو یوتیوب دیدم حالم گرفت شد بدجور .واقعا برای برای رادیکال و اکتی متاسفم که شخصیتی مثل الکس را از بین میبره و به جاش یه سیاه پوست کچل را شخصیت اصلی میکنه.الکس واقعا جز اون شخصیت هایی بود که اگه ادامه میداند می تونست خیلی بازی را موفق و پرطرفدار کنه چون اون جذبه لازم را داشت و واقعا اون طراحی لباس و همه چیزش میخورد به یک شخصیت ماندگار تبدیل بشه.نسخه دوم عین یک سیلی محکم تو گوش طرفدارای سری اول بود .امیدوارم نسخه سومی در کار نباشه

آخرین ویرایش:
واقعا کسانی که از بازی اول و alex لذت بردند تو این بازی براشون جهنم میشه.من اخر را بازی را تو یوتیوب دیدم حالم گرفت شد بدجور .واقعا برای برای رادیکال و اکتی متاسفم که شخصیتی مثل الکس را از بین میبره و به جاش یه سیاه پوست کچل را شخصیت اصلی میکنه.الکس واقعا جز اون شخصیت هایی بود که اگه ادامه میداند می تونست خیلی بازی را موفق و پرطرفدار کنه چون اون جذبه لازم را داشت و واقعا اون طراحی لباس و همه چیزش میخورد به یک شخصیت ماندگار تبدیل بشه.نسخه دوم عین یک سیلی محکم تو گوش طرفدارای سری اول بود .امیدوارم نسخه سومی در کار نباشه
آره

خیلی بد بود آخرش
ولی من دوست دارم ادامه پیدا کنه
کلا با بازی های تخیلی اینطوری خیلی کیف میکنم
کلا بازیش بی مفهومه ولی حال میده

خب به سلامتی منم تمومش کردم !
با اینکه قبل از بازیهای دیگه اومده بود زیاد حال نداشتم بازیش کنم ولی امروز نشستم تمومش کردم !
اوف مرحله آخرش واقعا نفس گیر بود و دو بار هم مردم ولی خب تموم شد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or