Multi Platform Prototype 2

Prototype 2

ویدیوهای بازی
Excessive Force DLC Trailer - Prototype 2

تصاویر از بازی
.

خوب دیگه فکر کنم کمتر کسی باشه که شماره قبلی این بازی را انجام نداده باشه گیم پلی بازی شبیه بازی معروف و انحصاری سونی یعنی Infamous هست همانطور که می دانید شماره دوم بازی برای PCتا مرز کنسل شدن هم پیش رفت ولی چندی سازندگان باز ی رسما اعلام کردن که بازی برای نسخه PCهم منتشر خواد شد
داستان بازی درباره شخصی به نام
James Heller هست که طی یک حادثه عجیب همسر و فرزند خود را از دست داده و گمان می کند که قاتل خانواده اش Alex Mercerهست و در صدد هست تا هر طور شده انتقام خون خانواده خود را بگیرد و لی متوجه می شودد.......................

دربازی شما مانند نسخه قبل مجهز به عنوان چندین نوع سلاح و نیرو هستید که البته نیروهارا می توانند ارتقا دهید
همچنین دربازی می توانند سوار تانک و هلیکوپتر شوید که لدت بازی را 2 چندان می کنند
گرافیک بازی هم در مقایسه با شماره قبل پیشرفت زیادی کردهو این موضوع تو نورپردازی و فیزیک بازی به اوج خود می رسد
اگر می خواید لذت دویدن روی اسمان خراش ها را و پروازکردن بر روی
New York تجربه کنید به هیچ عنوان این شماره را از دست ندهید

تصاویری ازسلاح های موجود دربازی
prototype-2-weapons.jpg

آخرین ویرایش:
اما ماموریت های اصلیش به نظرم تنوع خوبی دارن.اصلا هم خسته کننده نیستن. فقط ماموریت های فرعی black net شبیه همن. گیم اسپات و بقیه ی سایت ها کم لطفی کردن. مثل همون کم لطفی که سر alone in the dark کرده بودن!
7.5 کم لطفی نیست بسشه دیگه پس میخواسته با بتمن یکی باشه!؟!؟!
تازه توی بازی اینقدر زیاد نمره میدن توی فیلم خیلی سخت گیری از طرف IMDB بیشتره! بالاترین رتبه سال 2011 توی IMDB نمره 8.6 بوده که مال A sepration ( جدایی نادر از سیمین) خودمونه برید ببینید حالا این سخت گیری میکنه؟؟!!:دی
البته نمیخوام بحثو منحرف کنم ولی Gamespot سخت گیریی نکرده درست همونقدری که باید میگرفت گرفته

بذار به عنوان کسی که کامل این بازی رو تموم کرده یه چیزی بهت بگم:
این بازی نه داستانی داره که بخواد لو بره نه روایتی داره و نه مرحله ای داره که بخواد اسپویل بشه. به معنای کلمه یه بازی افتضاح و آشغاله. حتی الامکان سعی کنین از این بازی دوری کنین. یعنی شماره اول در مقابل این حکم طلا رو داره​

من با علی آقا موافقم!
بازی خیلیییییی آشغاله!

خیلی خب باش. برو صفحه قبل پست من رو یه بار دیگه بخون و هر جا داستان اسپویل شده رو به من بگو. اسپویل رو هم در مورد داستان به کار میبریم و خیلی کم دیدم برای رد کردن یک قسمت از اسپویلر استفاده کنن.

کلا عرض می کنم . روی صحبتم با خودم و بقیه دوستان هست که خیلی راحت هر مطلبی رو درباره داستان و شیوه رد کردن یک مرحله جلوی روی همه بیان می کنند . استفاده از تگ اسپویلر هیچ زحمتی نداره و اگر بین بازیبازها رواج پیدا کنه یه فرهنگ صحیح هست که احترام به بقیه محسوب میشه . چون ممکن هست فردی خیلی اتفاقی مطلبی رو ببینه که دوست نداشته ببینه !

-------------

در رابطه با این بازی هم باید بگم که : تا مرحله " دفاع از کلیسا " رفتم و وقتی دو تانک اولی رو با ضربات دست نابود کردم و بازی Failed شد ! و نوشت که باید اول راکت هاشو جدا کنی ! و الکی موشک بزنی به دور و برت فهمیدم چقدر بازی ابکی ـه که ارزش وقت صرف کردن هم نداره . در کل یک بازی ضعیف و سطحی هست . ( در نهایت هم پاکش کردم )

من با علی آقا موافقم!
بازی خیلیییییی آشغاله!
واقعا تاسف باره!
مثلا شما از بازی Batman AC بدت میاد دلیل نمیشه! منم خوشم نیاد!

تعبیرتون از بازی خیلی بده!

از نظر من بازی خوبیه! بالاخره هرکس یک سلیغ ای داره نمیشه گفت من از این بازی خوشم نمیاد پس شما هم دنبالش نرین:|
-----------

از نظر من خیلی بازیه جالبیه گیم پلیشم بد نیست! مثلا همین دیشب که داشتم بازی میکردم با یک چیزش حال کردم:
وقتی Block میگیری هرکس بهت تیر یا بازوکا بزنه به یک طرف دیگه منحرف میشه!
من روی پشت بوم بودم چند نفر آدم بودن و 1 هلی کوپتر. بلاک گرفتم طرف بازوکا زد خورد به من برگشت رفت خورد به هلی کوپتره! آی کلی کیف کردم با این صحنش

نمیدونم چرا ورژن 1 بازی نچسبید ولی این خیلی باحاله!

واقعا تاسف باره!
مثلا شما از بازی Batman AC بدت میاد دلیل نمیشه! منم خوشم نیاد!

تعبیرتون از بازی خیلی بده!

از نظر من بازی خوبیه! بالاخره هرکس یک سلیغ ای داره نمیشه گفت من از این بازی خوشم نمیاد پس شما هم دنبالش نرین:|
-----------

از نظر من خیلی بازیه جالبیه گیم پلیشم بد نیست! مثلا همین دیشب که داشتم بازی میکردم با یک چیزش حال کردم:
وقتی Block میگیری هرکس بهت تیر یا بازوکا بزنه به یک طرف دیگه منحرف میشه!
من روی پشت بوم بودم چند نفر آدم بودن و 1 هلی کوپتر. بلاک گرفتم طرف بازوکا زد خورد به من برگشت رفت خورد به هلی کوپتره! آی کلی کیف کردم با این صحنش

نمیدونم چرا ورژن 1 بازی نچسبید ولی این خیلی باحاله!
درسته. شما نظر خودتون رو دارین و برای من محترمه. من نمیتونم کاری کنم که سلیقه تون رو عوض کنین. فقط نقاط قوت و ضعف بازی رو گفتم و اینکه متاسفانه نقاط ضعفش بر نقاط قوتش غلبه داشتن.
درکل همونجور که گفتم، گیم پلی بازی ررون تر شده و میشه گفت آسون تر شده چون قابلیت ها بهتر شدن.
نمونه-ش همین سپر هست که اگر هر زمان وقتی تیر بازوکا و یا حمله ای بهتون صورت بگیره و درست همون موقع دفاع بگیرین، این سپر به صورت سیخ در میاد و باعث میشه حریفتون گیج بشه که میتونین بگیرینش
================================
به نظرم بازی جو فان تری نسبت به شماره قبلی داشت. شماره قبلی جدی تر بود.

نمیدونم چرا با نسخه قبلی حال نکردم ولی این نسخه خیلی کیف میده! فقط با شخصیت الانش حال نمیکنم همون قبلیه خوش تیپ تر بود:دی

کلا سبکش یک جور بی مفهومیه بخاطر همینه که بعضیا از اینجور بازییای بی مفهوم بدشون میاد یکی این یکی هم Saints row

خوب منم یکی دو ساعتی میشه که بازی رو تموم کردم ..

بازی به جز گرافیک در بقیه ی موارد نسبت به نسخه ی قبلی افت داشته ، داستان بازی و میانپرده هایی که نشون داده میشه که حتی در نسخه ی قبلی هم جنگی به دل نمی زد در این نسخه متاسفانه از قبل هم بدتر شده ! گیم پلی بازی با اینکه روون تر شده ( بخونید بسیار آسونتر ) اما هنوز جای کار بیشتری داره مثلاً باس فایتهای بازی تکراری و مبارزه با اونها بدون هیچ خلاقیت و ابتکاری طراحی شده بخصوص باس آخر بازی واقعاً آسون و ضعیف طراحی شده در حالی که همه ی ما دوست داشتید به خاطر شخصیت خاص باس آخر مبارزه ی حماسی تر و احساسی تری باهاش داشته باشیم ! حال آنکه در نسخه ی قبلی باس آخر حتی روی درجه easy هم واقعا سخت بود و به شخصه باس آخر نسخه ی اول را روی درجه ی normal سه ساعت طول کشید تا بزنم !! ماموریت های اصلی بازی خیلی کوتاه شدن اما به نسبت ماموریت های فرعی طراحی متنوع تری دارن !
در کل توی این بی حالی ماه رمضون، این بازی به اندازه ای سرگرمتون میکنه که تا چند ساعت لااقل تشنگی رو فراموش کنید ! بازی فان هست و اکشن بی حد و مرزش می تونه علاقمندان به اکشن رو راضی کنه ... اما به شخصه نسخه قبل رو از هر نظر به جز گرافیک به این نسخه ترجیه میدم .
{ راستی یادم رفت بگم که اگر کنسول دارید و هنوز این بازی رو شروع نکردید بدونید که این بازی برای PC خوب پورت نشده و خیلی از PC ها از جمله سیستم خود بنده با این بازی مشکلات فراوانی خواهد داشت ...}

من نسخه بلک باکس با حجم 4.4 گیگ دانلود کردم فقط زبونای غیر از انگلیسی حذف شده و یکم کیفیت فیلما اومده پایین اینم یک نمونه:

اونقدرا هم کیفیتو نیاورده پایین ولی 5 گیگ از حجم بازی رو فشرده کرده

من از بیکاری دارم این . . . رو بازی میکنم.
تو اون قسمت که میگه باید دکتر Samuel رو پیدا کنی گیر کردم.دقیقا همون کاری رو هم میکنم که تو Hunting توضیح داده یعنی میرم رو ارتفاع Q رو میزنم.
(فک نکنم داستانش مهم باشه یا اصلا" من داستان رو لو داده باشم که نیاز به اسپویل داشته باشه)

من از بیکاری دارم این . . . رو بازی میکنم.
تو اون قسمت که میگه باید دکتر Samuel رو پیدا کنی گیر کردم.دقیقا همون کاری رو هم میکنم که تو Hunting توضیح داده یعنی میرم رو ارتفاع Q رو میزنم.
(فک نکنم داستانش مهم باشه یا اصلا" من داستان رو لو داده باشم که نیاز به اسپویل داشته باشه)
خب Q زدن تنها مهم نیست. میری روی ارتفاع و Q رو میزنی تا موج قرمز فرستاده بشه. به اطرافت خوب دقت میکنی تا ببینی یه موج سفید رنگ از کجا برگشت داده میشه. مسیر رو دنبال میکنی تا برسی به مرکز موج سفید رنگ و یه فرد رو میبینی که وقتی موج بهش میخوره، موج سفید رو برگشت میده و با نارنجی نشونش میده.

این دری که باید بره دخترش رو نجات بده و ضد ضربه هست رو باید چه کرد دوستان؟
حتی با صدا کردن موجودات گنده هم آسیبی به در نمیرسه چرا؟ !!

این دری که باید بره دخترش رو نجات بده و ضد ضربه هست رو باید چه کرد دوستان؟
حتی با صدا کردن موجودات گنده هم آسیبی به در نمیرسه چرا؟ !!
ببین یه سری جونورا هستن که گنده هستن و هرچی ضربه میخورن روشون اثر نداره، یکی از اینا رو بکش تا قدرتشو بگیری و بعد B رو بگیر تا احضارشون کنی. بعدش در رو نشونه بگیر و با C بهشون دستور بده که حمله کنن و در رو نابود کنن. اون جونورای اولی که اسمشون Brawler هست ضربه هاشون روی این در اثر ندارن. قبل از هر چیز با Hammerfist که همون دستای سنگین هستن به در ضربه بزن تا این جونورا از راه برسن

خب Q زدن تنها مهم نیست. میری روی ارتفاع و Q رو میزنی تا موج قرمز فرستاده بشه. به اطرافت خوب دقت میکنی تا ببینی یه موج سفید رنگ از کجا برگشت داده میشه. مسیر رو دنبال میکنی تا برسی به مرکز موج سفید رنگ و یه فرد رو میبینی که وقتی موج بهش میخوره، موج سفید رو برگشت میده و با نارنجی نشونش میده.

من اینکارو انجام میدم منتها اینقدر سریع اتفاق میفته که نمیشمه فهمید این دکتره کجاست :d
اگه میشه آدرس بدید که حدوداً کجا میشه پیداش کرد.

من اینکارو انجام میدم منتها اینقدر سریع اتفاق میفته که نمیشمه فهمید این دکتره کجاست :d
اگه میشه آدرس بدید که حدوداً کجا میشه پیداش کرد.
نه باو راحته! من نمیدونم چطوری نمیتونین پیداش کنین!:d
آدرس که نمیتونم بدم! اینقدر از این ماموریت های اینجوری بهت میده که این توش گم میشه!:d

7.5 کم لطفی نیست بسشه دیگه پس میخواسته با بتمن یکی باشه!؟!؟!
تازه توی بازی اینقدر زیاد نمره میدن توی فیلم خیلی سخت گیری از طرف IMDB بیشتره! بالاترین رتبه سال 2011 توی IMDB نمره 8.6 بوده که مال A sepration ( جدایی نادر از سیمین) خودمونه برید ببینید حالا این سخت گیری میکنه؟؟!!:دی
البته نمیخوام بحثو منحرف کنم ولی Gamespot سخت گیریی نکرده درست همونقدری که باید میگرفت گرفته

شماها چرا هر بازی رو که میخواین مقایسه بکنین ، با بتمن مقایسه میکنین ؟ آخه بتمن چی داشت ؟ به نظر من بتمن نمره 5 هم زیادشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or