Multi Platform Prototype 2

Prototype 2

ویدیوهای بازی
Excessive Force DLC Trailer - Prototype 2

تصاویر از بازی
.

خوب دیگه فکر کنم کمتر کسی باشه که شماره قبلی این بازی را انجام نداده باشه گیم پلی بازی شبیه بازی معروف و انحصاری سونی یعنی Infamous هست همانطور که می دانید شماره دوم بازی برای PCتا مرز کنسل شدن هم پیش رفت ولی چندی سازندگان باز ی رسما اعلام کردن که بازی برای نسخه PCهم منتشر خواد شد
داستان بازی درباره شخصی به نام
James Heller هست که طی یک حادثه عجیب همسر و فرزند خود را از دست داده و گمان می کند که قاتل خانواده اش Alex Mercerهست و در صدد هست تا هر طور شده انتقام خون خانواده خود را بگیرد و لی متوجه می شودد.......................

دربازی شما مانند نسخه قبل مجهز به عنوان چندین نوع سلاح و نیرو هستید که البته نیروهارا می توانند ارتقا دهید
همچنین دربازی می توانند سوار تانک و هلیکوپتر شوید که لدت بازی را 2 چندان می کنند
گرافیک بازی هم در مقایسه با شماره قبل پیشرفت زیادی کردهو این موضوع تو نورپردازی و فیزیک بازی به اوج خود می رسد
اگر می خواید لذت دویدن روی اسمان خراش ها را و پروازکردن بر روی
New York تجربه کنید به هیچ عنوان این شماره را از دست ندهید

تصاویری ازسلاح های موجود دربازی
prototype-2-weapons.jpg

آخرین ویرایش:
اسپویلر هم که کلا تعطیله ! دوستان راحت داستان ُ مراحل ُ و همه چیزو کلا میزارن جلوت :d . بابا این اسپویلر رو بی استفاده نزارید -_-
بذار به عنوان کسی که کامل این بازی رو تموم کرده یه چیزی بهت بگم:
این بازی نه داستانی داره که بخواد لو بره نه روایتی داره و نه مرحله ای داره که بخواد اسپویل بشه. به معنای کلمه یه بازی افتضاح و آشغاله. حتی الامکان سعی کنین از این بازی دوری کنین. یعنی شماره اول در مقابل این حکم طلا رو داره

خوب عرض کنم که ...
بازی نسبت به نسخه اول پیشرفت ها و همچنین پسرفت هایی داشته
ولی اونطوری که دوستان میگن بد نیست
گیم پلی روون تر شده
اسون تر شده (اقایون به یاد دارن تو شماره یکش حتی رو درجه easy بعضی مراحلش تخیلی سخت بود ) البته یکم زیادی اسون شده ...
داستان نداشت درسته ولی مگه شماره یکش چیز خاصی داشت البته از لحاظ داستانی از یکش هم ضعیف تره
گرافیکش پیشرفت چشمگیری داشته...
افت فریم هم ندره اگه بازی مشکلی هم داره از سیستمتون و اپدیت هاتونه من با کرک FLT تا اخر بازی حتی یک مشکل هم نداشتم
ماموریت های جانبیش اشغاله و همه شبیه همن
انگار یه احمق اونا رو طراحی کرده
ولی ماموریت های اصلیش خیلی تکراری نیست و نسبتا متنوع است (بعد دوستان انتظار چه چور تنوعی تو این نوع بازی ها دارن !؟ )
و اما مشکل اساسی :
مرگ الکس بود اصلا وقتی میکشیش یه حس مزخرف بهت دست میده که کلا شماره یکش داشتی پشم رشته میکردی:d
اما با همه ی این کمو کاستی ها سرگرم کنندست و بازی خوش ساخت و خوبیه

دوستان تو یه مرحله گیر کردم،یه نفر رو باید hunt کنم به اسم COMANDER GALLAGHER ولی اصلا نمیشه،انقد سریع فرار میکنه و بالا - پایین میره که من نمیرسم بهش و reastor checkpoint میشم.راهی نیست این بنده خدا رو گرفت و hunt کردش؟

دوستان تو یه مرحله گیر کردم،یه نفر رو باید hunt کنم به اسم COMANDER GALLAGHER ولی اصلا نمیشه،انقد سریع فرار میکنه و بالا - پایین میره که من نمیرسم بهش و reastor checkpoint میشم.راهی نیست این بنده خدا رو گرفت و hunt کردش؟
خب فکر کنم میبایستی نیروهای دویدن رو میخریدی. البته اینا همشون گرفتنشون آسونه و من خودم تعجب میکنم چطور نمیش این فرد رو بگیرین

آخه جالبیش اینه که حتی با trainer هم نمیشه به سرعتش رسید،اصلا یه چیزه فضایی هست رفیقمون!!!

prototype2_2012-08-08_21-09-03-94.jpg - 2.7 Mb
من که یه سره داشتم پرواز میکردم. Movement رو ارتقا دادم که بتونم 3 تا Dash رو هوا بزنم. کلا رو هوا تعقیبش کردم تا اینکه یه جایی ایستاد و مبارزه شروع شد!

این بازی نه داستانی داره که بخواد لو بره نه روایتی داره و نه مرحله ای داره که بخواد اسپویل بشه. به معنای کلمه یه بازی افتضاح و آشغاله. حتی الامکان سعی کنین از این بازی دوری کنین. یعنی شماره اول در مقابل این حکم طلا رو داره

آخه کجای این بازی آشغاله؟ رو چه حسابی میگی شماره اول نسبت به این حکم طلا رو داره؟ کلا پیشرفت بود بازیش! اینقدر درگیر نمرات سایت ها نباشید لطفا!
دوستان بازی خیلی هم خوبه هرچه سریع تر اقدام به بازی کردن کنید :دی اصلا هم دوری نکنید!

من که یه سره داشتم پرواز میکردم. Movement رو ارتقا دادم که بتونم 3 تا Dash رو هوا بزنم. کلا رو هوا تعقیبش کردم تا اینکه یه جایی ایستاد و مبارزه شروع شد!

آخه کجای این بازی آشغاله؟ رو چه حسابی میگی شماره اول نسبت به این حکم طلا رو داره؟ کلا پیشرفت بود بازیش! اینقدر درگیر نمرات سایت ها نباشید لطفا!
دوستان بازی خیلی هم خوبه هرچه سریع تر اقدام به بازی کردن کنید :دی اصلا هم دوری نکنید!
میخوای بدونی کجاش آشغاله؟
ماموریت های یکسان با درصد خلاقیت صفر. داستان فوق العاده کلیشه ای و مضخرف. بازی کاملا یکنواخت و تکراری.
تنها چیزی که خوب بود گرافیک و شاید گیم پلیش بود وگرنه بزرگترین مشکل بازی:
نابود کردن الکس مرسر که کاملا بی منطق و مسخره و مضخرف بود
در ضمن اضافه کنم به شخصه هیچوقت به امتیازای یه بازی نگاه نمیکنم و این شماره دوم رو هم کامل تموم کردم چه مامورت های اصلی و چه فرعی ولی تمام ماموریت ها:
برو فلانی رو Consume کن و ردشو بگیر و ................
و در نهایت اینم بگم که این ویروس که فقط توی بدن بعضی افراد جواب میده و تبدیل به ابر انسان میکنه تنها نقطه قوت شماره اول بود که توی شماره دوم مثل کشک ریخته بود وسط و هر کس رو میدیدی آلوده به ویروس و ابر انسان بود
بیخود نیست به خاطر نبود ذره ای خلاقیت، استودیوی بازی بسته شد.

کلا سعی کنین این روزا از همه بازیا دوری کنین:d تا اونایی که واقعا ارزش دارن بیان مثل Darksiders 2 و Dark Souls
شاید هم یه نفر خوشش بیاد از این P2 ولی بازی دیگه به ورطه تکرار کشیده میشه ناجور!/:)

آخرین ویرایش:
میخوای بدونی کجاش آشغاله؟
ماموریت های یکسان با درصد خلاقیت صفر. داستان فوق العاده کلیشه ای و مضخرف. بازی کاملا یکنواخت و تکراری.
تنها چیزی که خوب بود گرافیک و شاید گیم پلیش بود وگرنه بزرگترین مشکل بازی:
نابود کردن الکس مرسر که کاملا بی منطق و مسخره و مضخرف بود
در ضمن اضافه کنم به شخصه هیچوقت به امتیازای یه بازی نگاه نمیکنم و این شماره دوم رو هم کامل تموم کردم چه مامورت های اصلی و چه فرعی ولی تمام ماموریت ها:
برو فلانی رو Consume کن و ردشو بگیر و ................
و در نهایت اینم بگم که این ویروس که فقط توی بدن بعضی افراد جواب میده و تبدیل به ابر انسان میکنه تنها نقطه قوت شماره اول بود که توی شماره دوم مثل کشک ریخته بود وسط و هر کس رو میدیدی آلوده به ویروس و ابر انسان بود
بیخود نیست به خاطر نبود ذره ای خلاقیت، استودیوی بازی بسته شد.

کلا سعی کنین این روزا از همه بازیا دوری کنین:d تا اونایی که واقعا ارزش دارن بیان مثل Darksiders 2 و Dark Souls
شاید هم یه نفر خوشش بیاد از این P2 ولی بازی دیگه به ورطه تکرار کشیده میشه ناجور!/:)
اوه اوه. بد جوری منتظر Darksiders و Dark souls هستم.یادم آوردی :دی
کلا تا امسال تابستون تموم شه کلی بازی داریم. اما در مورد P2 واسه بعضیا مثل من اصلا تکراری نمیشه چون من خودم هیچ وقت از این همه قدرت های فرابشری خسته نمیشم :دی

استفاده از اسپویلر هیچ ربطی به سطح کیفی یک بازی نداره دوست عزیز ! شما یه بازی در پیت ( مثل RE : ORC ) هم بخوای درباره داستان و شیوه پشت سر گذاشتن مراحلش صحبت کنی می بایست رعایت این موضوع رو کنی که در ملاء عام بیانش نکنی .

ممکن هست فردی برای یک بازی که شما ارزشی براش قائل نیستی ، حداقل ارزشی قائل باشه . ارزش گذاری یک بازی ، تا حدودی شخصی هست .

استفاده از اسپویلر هیچ ربطی به سطح کیفی یک بازی نداره دوست عزیز ! شما یه بازی در پیت ( مثل RE : ORC ) هم بخوای درباره داستان و شیوه پشت سر گذاشتن مراحلش صحبت کنی می بایست رعایت این موضوع رو کنی که در ملاء عام بیانش نکنی .

ممکن هست فردی برای یک بازی که شما ارزشی براش قائل نیستی ، حداقل ارزشی قائل باشه . ارزش گذاری یک بازی ، تا حدودی شخصی هست .
خیلی خب باش. برو صفحه قبل پست من رو یه بار دیگه بخون و هر جا داستان اسپویل شده رو به من بگو. اسپویل رو هم در مورد داستان به کار میبریم و خیلی کم دیدم برای رد کردن یک قسمت از اسپویلر استفاده کنن.

باو هرکی یک سلیغ ای داره اگه هرکی میخواست عین شما فکر کنه! الان این بازی از Gamespot 7.5 نمیگرفت و نسخه ی اول بازی هم 8.5 از ده نمیگرفت!!!
داستان درستی نداره ولی خود بازیش بد نیست حال میده!! فقط خیلی تکراریه! همش میگه برو پشت اون کامپیوتر Black net بعدش یک نفرو پیدا کن بعدش custom چیه!! اون حرکتو روش برو:دی

در کل الان چون بازی دیگه ای نیست همین خوبه

باو هرکی یک سلیغ ای داره اگه هرکی میخواست عین شما فکر کنه! الان این بازی از Gamespot 7.5 نمیگرفت و نسخه ی اول بازی هم 8.5 از ده نمیگرفت!!!
داستان درستی نداره ولی خود بازیش بد نیست حال میده!! فقط خیلی تکراریه! همش میگه برو پشت اون کامپیوتر Black net بعدش یک نفرو پیدا کن بعدش custom چیه!! اون حرکتو روش برو:دی

عزیزان من نمیگم مثل من فکر کنین. این بازی شدیدا توی باتلاق تکرار داره دست و پا میزنه. حتی هیچ منطقی در قبال وجود این تعداد ماموریت یکسان وجود نداره.
خود شما هم دارین میگین که بازی تکراریه. داستان بازی هم کلیشه ای هست. نمرات رو هم که همه دارن میبینن افت داشته نسبت به شماره قبلی
فقط گرافیک و گیم پلی بازی خوب بود مخصوصا تنوع محیطش خیلی بهتر از شماره اول شده بود.

اما ماموریت های اصلیش به نظرم تنوع خوبی دارن.اصلا هم خسته کننده نیستن. فقط ماموریت های فرعی black net شبیه همن. گیم اسپات و بقیه ی سایت ها کم لطفی کردن. مثل همون کم لطفی که سر alone in the dark کرده بودن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or