Multi Platform Prototype 2

Prototype 2

ویدیوهای بازی
Excessive Force DLC Trailer - Prototype 2

تصاویر از بازی
.

خوب دیگه فکر کنم کمتر کسی باشه که شماره قبلی این بازی را انجام نداده باشه گیم پلی بازی شبیه بازی معروف و انحصاری سونی یعنی Infamous هست همانطور که می دانید شماره دوم بازی برای PCتا مرز کنسل شدن هم پیش رفت ولی چندی سازندگان باز ی رسما اعلام کردن که بازی برای نسخه PCهم منتشر خواد شد
داستان بازی درباره شخصی به نام
James Heller هست که طی یک حادثه عجیب همسر و فرزند خود را از دست داده و گمان می کند که قاتل خانواده اش Alex Mercerهست و در صدد هست تا هر طور شده انتقام خون خانواده خود را بگیرد و لی متوجه می شودد.......................

دربازی شما مانند نسخه قبل مجهز به عنوان چندین نوع سلاح و نیرو هستید که البته نیروهارا می توانند ارتقا دهید
همچنین دربازی می توانند سوار تانک و هلیکوپتر شوید که لدت بازی را 2 چندان می کنند
گرافیک بازی هم در مقایسه با شماره قبل پیشرفت زیادی کردهو این موضوع تو نورپردازی و فیزیک بازی به اوج خود می رسد
اگر می خواید لذت دویدن روی اسمان خراش ها را و پروازکردن بر روی
New York تجربه کنید به هیچ عنوان این شماره را از دست ندهید

تصاویری ازسلاح های موجود دربازی
prototype-2-weapons.jpg

آخرین ویرایش:
بازی یک پورت کاملا کنسولی هست, حتی به خودشون زحمت ندادن از تکستچرهای با کیفیت برای نسخه PC استفاده کنند. تو یک صحنه طرف یک نوار فشنگ به خودش بسته بود و ته فشنگ ها به جای اینکه گرد باشه, شش ضلعی بود!
یکسری تنظیمات گرافیکی هم براش گذاشتن که بیشتر جنبه دکور داره و خاموش و روشن کردنش هیچ تاثیری تو گرافیک بازی نداره.
همچنین بازی با بعضی کارت ها مشکل داره, مثلا من با 460 gtx تو فضای باز 30 فریم می گیرم و وقتی زمین رو نگاه میکنم میشه 60 فریم. توی فروم استیم هم چند نفر با 460 همین مشکل رو داشتن. جالبه که فردی با کارت 580 راحت 60 فریم می گیره ولی یک نفر دیگه که 680 داره 30 فریم میگیره.
به غیر مشکلات گرافیکی بقیه موارد بازی خوبه و قابل قبوله.
توصیه میکنم که اگه کنسول دارید تا کرک شدن نسخه PC, همون نسخه کنسولی رو بازی کنید که فرق زیادی با هم ندارند. :d

دانلودش ارزش داره ؟؟؟ یا نه ؟ من با Alex‌ خیلی حال می کردم اما این یکی قیافش یه ذره داغون هست ....حالا چی کارکنم دانلودش کنم یا نمی ارزه ؟

من اونجا که میگه
دکتر ساموئل رو پیدا کن گیر کردم هر چی میگردم پیداش نمیکنم ! همون اوایل بازی

صابر جان برو بالای یک برج بلند
محیط رو اسکن کن و دقت کن ببین بازخورد اسکن از کدوم طرف متساعد میشه !!
برو به اون سمت
کم کم که میری جلو باز اسکن کن و ببین مرکز بازخور به کجا میرسه، برو به اون سمت تا پیداش کنی

سلام منم چند ساعت بازی کردم بازی خیلی خوبیه از یکش خیلی بهتره گیم پلیشم روون و باحال شده گرافیکشم اونقدری که فکر میکنید بد نیست....
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

من که هیچ مشکلی ندارم هم فریم عالیه نه باگی هست نه چیزی گرافیکم به نظرم بدک نیست دیگه ماتی نسخه ی کنسولیش مشاهده نمی شه من با یه تک 460 زیر 48 فریم نمی رم با SLI هم که راحت راحت 60 ثابت

مشکل اساسی بازی هست که همچون قبل خسته کننده هست

البته می دونم اینجا هر کی بگه نسخه ی PC به درد نمی خوره کنسولش خیلی بهتره لایک می گیره اما خالی بندی توی کت ما نمی ره:d

سلام بچه ها عجب بازییه این حتما بازی کنید مخصوصا رو پی سی هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر مجذوبش میشم داستانشم تا اینجا خوبه گرافیکم که درسته تکسچراش ضعیفه ولی از نظر بصری خیلی زیباست گیم پلی که 1 درصد هم تکراری نمیشه .....
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

سلام دوستان من یه مشکلی دارم
بعد از چند تا مرحله به یه مرحله ای رسیدم که رفتم و از یه ماشین که کنارش کامپیوتر بود اطلاعات جمع کردم که باید یه دکتری رو به اسم ساموئل رو پیدا کنم ( با q ) و اون رو مصرف کنم تا به شکل اون در بیام .
ولی من کل شهر رو گشتم ولی این دکتره رو پیدا نکردم . اون مرحله باید چی کار کنم ؟

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or