Multi Platform Prototype 2

Prototype 2

ویدیوهای بازی
Excessive Force DLC Trailer - Prototype 2

تصاویر از بازی
.

خوب دیگه فکر کنم کمتر کسی باشه که شماره قبلی این بازی را انجام نداده باشه گیم پلی بازی شبیه بازی معروف و انحصاری سونی یعنی Infamous هست همانطور که می دانید شماره دوم بازی برای PCتا مرز کنسل شدن هم پیش رفت ولی چندی سازندگان باز ی رسما اعلام کردن که بازی برای نسخه PCهم منتشر خواد شد
داستان بازی درباره شخصی به نام
James Heller هست که طی یک حادثه عجیب همسر و فرزند خود را از دست داده و گمان می کند که قاتل خانواده اش Alex Mercerهست و در صدد هست تا هر طور شده انتقام خون خانواده خود را بگیرد و لی متوجه می شودد.......................

دربازی شما مانند نسخه قبل مجهز به عنوان چندین نوع سلاح و نیرو هستید که البته نیروهارا می توانند ارتقا دهید
همچنین دربازی می توانند سوار تانک و هلیکوپتر شوید که لدت بازی را 2 چندان می کنند
گرافیک بازی هم در مقایسه با شماره قبل پیشرفت زیادی کردهو این موضوع تو نورپردازی و فیزیک بازی به اوج خود می رسد
اگر می خواید لذت دویدن روی اسمان خراش ها را و پروازکردن بر روی
New York تجربه کنید به هیچ عنوان این شماره را از دست ندهید

تصاویری ازسلاح های موجود دربازی
prototype-2-weapons.jpg

آخرین ویرایش:

[TD="class: font-small, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]
[/TD]
[TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]
[/TD]
[TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]
[/TD]
[TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"] [/TD]

خب این بازی هم بعد از کلی تاخیر برای نسخه ی PC حد اکثر 10 الی 11 روز دیگه منتشر میشه .

به شخصه خیلی با شماره ی یکش حال کردم

تاپیک مهم میشه

خب این بازی هم بعد از کلی تاخیر برای نسخه ی PC حد اکثر 10 الی 11 روز دیگه منتشر میشه .

به شخصه خیلی با شماره ی یکش حال کردم

تاپیک مهم میشه

آخ جان
منم با شماره یک خیلی صفا کردم ، هرچند خیلی زود تموم شد ! :دی

من فقط خیلی خیلی دلم میخواد یه قابلیت به بازی اضافه بشه. اونم اینه که خود شخصیت ما خیلی بیشتر رو پخش شدن ویروس نقش داشته باشه.
مثلا وقتی قرنطینه میکنن یک بخشی از شهر رو واقعا ویروس نتونه نفوذ کنه بعد ما دچار سادیسم بشیم زامبولا رو ورداریم ببریم اون سمت دیوار :))

چه حالی میده ها =))‌ یه تنه باعث انقراض حیات بشیم

امکاناتاره ولی سلاح هاش بیشتر نباشه کمتر هم نیست
نورپردازی و فیزیک
در کل در مقایسه با قفلی بهتر هست
داش حسین در مورد سلاح ها هم باید بگم یکم اشتیباه میکنی !!
نمونه ی بارزش این که در پروتوتایپ یک اخرین اپگریدی که میگرفتی کلا ظاهر کارکترت عوض میشد , که حذف شده بود توی شماره 2 (عکس پیوست)
در کل بازی به شدت ضعیفتر از قبلی بود ;)

Attachments

• proto.jpg
    proto.jpg
    28.5 KB · مشاهده: 35

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or