Multi Platform Prototype 2

Prototype 2

ویدیوهای بازی
Excessive Force DLC Trailer - Prototype 2

تصاویر از بازی
.

خوب دیگه فکر کنم کمتر کسی باشه که شماره قبلی این بازی را انجام نداده باشه گیم پلی بازی شبیه بازی معروف و انحصاری سونی یعنی Infamous هست همانطور که می دانید شماره دوم بازی برای PCتا مرز کنسل شدن هم پیش رفت ولی چندی سازندگان باز ی رسما اعلام کردن که بازی برای نسخه PCهم منتشر خواد شد
داستان بازی درباره شخصی به نام
James Heller هست که طی یک حادثه عجیب همسر و فرزند خود را از دست داده و گمان می کند که قاتل خانواده اش Alex Mercerهست و در صدد هست تا هر طور شده انتقام خون خانواده خود را بگیرد و لی متوجه می شودد.......................

دربازی شما مانند نسخه قبل مجهز به عنوان چندین نوع سلاح و نیرو هستید که البته نیروهارا می توانند ارتقا دهید
همچنین دربازی می توانند سوار تانک و هلیکوپتر شوید که لدت بازی را 2 چندان می کنند
گرافیک بازی هم در مقایسه با شماره قبل پیشرفت زیادی کردهو این موضوع تو نورپردازی و فیزیک بازی به اوج خود می رسد
اگر می خواید لذت دویدن روی اسمان خراش ها را و پروازکردن بر روی
New York تجربه کنید به هیچ عنوان این شماره را از دست ندهید

تصاویری ازسلاح های موجود دربازی
prototype-2-weapons.jpg

آخرین ویرایش:
اوووف، خبر منفجر كننده اي بود (سبك جديد ابراز احساسات) :d
عاشقشم

بري بالاي بلندترين برج و با شتاب بياي پايين و زمينو بتركوني :x
ديوونه ي اين حركتش بودم

درود
بسیار عالی
اما به نظرتان خیلی دیر نیست؟
شماره 1 که خیلی وقت بود به بازار اومده بود
فکر کنم از زمان ورود اساسین کرید 2
ولی بازیش حرف نداشت اون نیاز های یک فرد قدرتمند رو داشت
و البته یه جاهایی رو اعصاب بود
برخلاف کیفیت خوبی که داشت هیچگاه حس نکردم بازی سنگین باشد و به قول معروف گیر کند

شدیدا منتظر نسخه دوم هستیم

prototype-2.jpg

Developer : Radical Ent.
Publisher : Activision
Genre : Sci-fi Action Adventure
Release Date : 2012​

بالاخره پش از شایعات فروان دیشب در مراسم VGA 2010 از عنوان مرموز Activision رو نمایی شد !!!

Prototype 2 و داستانی که اینبار بر مبنای شکار قهرمان قسمت قبلی Alex Mercer توسط ما در نقش Sgt. James Heller بسیار پیچیده به نظر می رسدبرگ برنده اکتیویژن در مراسم دیشب بود .

Prototype 2 در سال 2012 و برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS 3 »نتشر خواهد شد.

تریلر VGA:
دانلود.

میگم شما دوتا زوج هنری خوبی رو تشکیل میدیناااااااااااااااااااااااااااااااااااا ! :دی
دمتون گرم بابت تاپیکا !
خبرای خوبی بود همشون !

شماره اولش عنوان بدی نبود . اما خیلی تکراری بود . تو همین مایه ها من Infamous رو هم بازی کردم که خیلی سرتر بود ( داستان - روند - گرافیک). امیدوارم اشتباهات و نقصان شماره اول رو تکرار نکنن ...

ایول ، باز هم یه بازیه دوست داشتنیه دیگه :d
بازیه اول که خوراک بود ، غولها میذاشتن دنبالت ، بعد میبردیشون تو یه پایگاه ارتش حالا ارتش بزن غوله بزن :)) خودمم وای میسادم یه گوشه هر هر هر میخندیدم =))
یادم میاد ۲ روزه با یکی از دوستام بازی رو خوردیم :d خیلی چسبید ;)
ای کاش امسال میومد ، آخه ۲۰۱۲ شاید زنده نباشیم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or